domiwa, dzięki :kwiatek: gryglodor, Siwa wygląda coraz lepiej 🙂 Zuzu. fajna kobyłka, możesz zdradzić po czym? Zairka, gratulacje! Cocosowo, Laser jest świetnie umaszczony, mam słabość do tarantów 😜
U nas mokro deszczowo, moja wiecznie w panierce, a obrosła jak mamut, nawet wyczyszczona wygląda jakby piorun w nią strzelił 🤔, dlatego jest w kamuflażu 😉
Konstancja też się strasznie cieszę bo w końcu od września regularnie pracujemy 🏇 konio się rozrósł i zaokrąglił tu i ówdzie a co najważniejsze jest mega wdzięczny we współpracy 😍 choć i pierwsze bunty wczoraj zaliczyliśmy 😁
wstaw zdjęcia siostrzyczki tutaj 🙂 bardzo ładna kobyłka, dużo delikatniejsza od Belife, ale po pyszczysku widać, że tatuś ten sam 😉 ps. foto z jakiejś imprezy/zawodów?
Konstancja jakość nie ja jakość, ale pochwalić się warto 🙂 A jak Hubertus? Udany? 🙂 Olek a Twojej pięknej foty gdzie ❓ ❗ 🤬 dawaj choćby i z kom 🙂 Gdzie w końcu stoicie? Czy jeszcze ślicznotki nie przeniosłaś?
ceffyl hubertus bardzo udany, przyjechało do nas 28 koni pod siodłem i 15 bryczek, a na sale później poszło 150 osób 😉 Poza tym, młoda zachowywała się super, jej nic nie rusza 🙂
ceffyl, wydaje mi się, że wrzucałam ale nic innego nie mam. Siwa wakacjuje się po sezonie 😉 na razie jeszcze została, cieszy się beztroskim życiem i padokami. Myślę, że może w przyszłym tygodniu jak dam radę to po nią już pojadę i będziemy powolutku wracać do roboty 😉
Cieszę się, że się podoba 😉 niestety na tym komputerze nie mam zbyt wielu zdjęć, jedynie folder z ostatnich zawodów w sezonie, więc pokazywać nie ma za wiele co. Wrzucę Wam jeszcze fotkę z Ptki i jakieś poparkurowe klepanko :kwiatek: Teraz tak jak wyżej wspomniałam, kobyła ma sielankę więc tym bardziej nie będzie co pokazywać 😁 Obrosła jak mamut, brzuch z przejedzenia mało nie pęknie 🤣 Ale jeszcze tydzień, dwa - przywożę, golonko, dieta i do roboty 😀iabeł:
olek ona jest bardzo podobna do swojego brata mojej hodowli 😉 armara :kwiatek: monia siwe jest najlepsze, dlatego ja mam ich 20 😁 edit: wrzucam jeszcze jedno zdjęcie młodej z pierwszych zawodów 😉
monia tak, 20 siwych, ale to malutko, kiedyś było 50 😂 Tata ma fioła na punkcie siwych, a ja odziedziczyłam to po nim. W stajni oprócz siwych stoją tylko 3 gniade i jeden kary 🙂