anai, ostatnio się zaczęły pojawiać takie pytania 😉 Miłe to, bo już i od paru weterynarzy i trenerów usłyszałam "wow! on ma naprawdę 16 lat?". Mam nadzieję, że jeszcze trochę ludzi pozadziwiamy 🙂
Koniczka, no właśnie. Ja spotykam na zawodach ludzi, z którymi jeździłam konkursy 10 lat temu i ja ciągle na tym samym koniowatym, a u nich z reguły któryś tam zwierzak z kolei 😉 Stąd z reguły zdziwienie, że on ciągle daje radę 😉
Condina, śliczne zwierzaki wstawiasz! NatHuragana, rozumiem, że to te nowe preparaty? Jak się spisują?
anai, tak, ja mam dla gniadych i karych koni 🙂 jestem bardzo zadowolona, sierść miękka, jedwabista. Dla mnie rewelacja. Błyszczy się jak po żadnym innym kapaniu. 🙂
Zairka, WOW! To zdjęcie jest naprawdę magiczne! NatHuragana, dobrze wiedzieć! Koniczka, 🙂 fajnie, że są pary które razem są i startują przez wiele lat.
anai, tak, ja mam dla gniadych i karych koni 🙂 jestem bardzo zadowolona, sierść miękka, jedwabista. Dla mnie rewelacja. Błyszczy się jak po żadnym inn ym kapaniu. 🙂
Ja też polecam LaQuiba Zair cały w niej od kopyta po preparat na muchy i odżywke do grzywy
Condina rudy cudo 😀 Zairka wy jak zwykle zjawiskowi, co sesje to piękniejsze zdjęcia 😍 My z racji tego, że dorobiliśmy się porządnego aparatu to trafiły nam się nowe zdjęcia 🏇