Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VI (2013)

Burza - strasznie lubie to Twoje Piorko 🙂 A Ty... znowu schudlas! Powiedz, jak to robisz ?  👀
wątek zamknięty
Angeel, właśnie nie 😀 ale grunt, że wyglądam jakby 😁
wątek zamknięty
Burza, zabrzmi trochę nieelegancko, ale jaki on ma tyłek  😍
wątek zamknięty
ententa, boski, prawda? Codziennie się nim zachwycam 😍
wątek zamknięty
Wrzucę zdjęcia z moim ciapkiem i przy okazji przywitam się ze wszystkimi : )
Także witam wszystkich. 😀
Jestem właścicielką tego kropkowanego chłopczyka od stycznia tego roku. Dołączając do Was mam nadzieję poznać Was, zasięgnąć Waszych rad, porozmawiać. Chętnie też podzielę się z Wami moimi spostrzeżeniami, opiszę moje zdanie na tematy o których mam pojęcie. Nie zamierzam śmiecić bezsensownymi wypowiedziami- jak to często zdarza się na forach 🙂 Dresowałam przez jakieś +/- 7 lat, teraz układam młodego konia, fascynuje mnie natural.
Powiedzmy, że to taki zarys o mnie : )
wątek zamknięty
Bejbi Mujo & Malina

M&Msy

wygląda jak kucyk z dużym kolegą  🤣
wątek zamknięty
Hilunka, ale fajne ciapki na zadzie! 🤣
Wojenka, fajne zdjęcia. Pierwsze najlepsze 🙂
wątek zamknięty
Hilunka czyli jeszcze rok-dwa i będą ciapki na czworoboku?  🏇 Przynajmniej nie będziecie się zlewać ze szrankami  😁 A tak serio- fajny chłopak, czekamy na więcej zdjęć i info  😉
wątek zamknięty
Wojenka - drugie zdjecie to montaz ?
wątek zamknięty
Tak  😉
wątek zamknięty
To i my się przedstawiamy wszystkim 🙂 Warszawski Haflinger - Milan

wątek zamknięty
Dorzucam foteczki ze stycznia. Powiem szczerze, że zimą słabo wychodzi w żółtych odcieniach 😀 Także nie mam za wiele takich zdjęć. Choć jego kropki na zadzie wystają nad zwykłe FUTRO jakieś 0,4 cm i wygląda to komicznie : ) Latem z kolei lewo jest co czyścić- taką ma krótką sierść. Mam jeszcze zdjęcia z dzisiaj jakieś, ale aparat został w stajni. Z lata też by się coś znalazło...

Cookie, planujemy właśnie. Co prawda chłopczyk był za wcześnie zajeżdżony (koło 2,5 roku), ale jeszcze nie był pod moimi skrzydłami wtedy. Dlatego teraz całą zimę... no w sumie od kiedy go mam... tylko go puszczam i bawię się naturalem. Próbuję zwrócić mu jakoś ten czas. W lato był jakoś zajeżdżany od razu po kastracji ( jak zamulał jeszcze na środkach) i w sumie od czasu kiedy przyjął siodło i jeźdźca siedziały na nim ze 3 osoby po 2-3 razy. We wrześniu ja go poznałam i byliśmy ze 2 razy w terenie, parę razy na ujeżdżalni. Ale to raczej dla frajdy. Fakt faktem bardzo podoba mu się współpraca z człowiekiem i jestem pełna nadziei, bo jest chętny do tego wszystkiego. To mnie właśnie urzekło.
Teraz rosną mu różki i wyrabia się charakterek. Ciekawa jest jak to będzie : )
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Brak edycji - post pod postem
wątek zamknięty
Hilunka Ślicznioszek z niego! I chyba lubi z Tobą pozować... 😁 Pokazujcie się często i pomyślności we współpracy! :kwiatek:
wątek zamknięty
Nie chcę tu sypać tymi foteczkami za dużo. Stworzę sobie galerię, jak tylko odkryję jak to się robi : )
wątek zamknięty
Hilunka,kolejny piekny ciapek na forum 🙂
wątek zamknięty
ooForkate ale Was dawno nie widziałam !! pozdrowienia !
Burza Ty jak zwykle elegancka  😉
Hilunka ale fajne umaszczenie  😀

a ja przypomnę się z moją skromną gromadką  😎

kucynek Max - gruby i chyba szczęśliwy  😉 z dzisiejszego spacerku

Akrobacik na padoku w nowym kantarku

i troszkę starsze zdjęcie callisty ( aż nie chce mi się wierzyć, ze 5.03 było tak ciepło !!!!! )

powiem Wam, że z utęsknieniem czekan na wiosnę ...  😵
wątek zamknięty
A Rudej dzisiaj stuknęła dziewiątka.  🏇
Jak widać imprezuje.  😁
wątek zamknięty
Zuzu. W "TYM WIEKU" trzeba robić codzienny trening ujędrniający dla skóry twarzy 😁 Sto lat dla kobyłki 🙂
wątek zamknięty
Cookie, okichałam monitor ze śmiechu. 😁
wątek zamknięty
witam wszystkich :kwiatek: 🙂 moja koninka z dzisiaj. Trochę nas zasypało  🏇

wątek zamknięty
znalazłam dziś zdjęcia sprzed 4 lat, czerwiec 2009. Stwierdzam, że mój koń miał wtedy ogromny brzuch, a ja kilka kilo więcej, ale za to jak ciepło było  💃

wątek zamknięty

Moje małe słodkie maleństwo <3
które tak mocno mnie kocha,że czasem myli mnie z kobyłą  🤣 🤣 🤣 🤣 🙄
wątek zamknięty
Agaleon twoje-twoje ?  piękny jest.. znów Ci zazdroszczę !  😍
jeżdżone poszły w odstawkę czy dalej się tym zajmujesz ?

daj więcej jego zdjęć !
wątek zamknięty

Które jeżdżone, bo już sama się gubię w tym wszystkim 😀
Kiedyś dodam pod siodłem,bo aktualnie nic nie mam 🙁
wątek zamknięty
Rafola, ja czekam na zdęcie Milana w nowym kantarku i uwiązie od cioci Moniki. 🙂

Hilunka, cudowny ciapek!
wątek zamknięty
Hilunka cudeńko  😜
Agaleon mmm .. fajnie uchwycone 😀
beatasis no troszeczkę  😁

A to my z dzisiaj  😀

wątek zamknięty
Mój sierściuch miał dziś luźną lonżę na śniegu, hali mam już dość.

wątek zamknięty
kiedy ten czas minal?! 🤔

wątek zamknięty
Smerfetka 🙂
wątek zamknięty
Co Wasze konie wiedzą o ładnym wychodzeniu na zdjęciach !  😂 🏇

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.