Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. VI (2013)

winter come back  😕

wątek zamknięty
Pozdrawiamy zimowo z Lublina! Pomijając mój grymas na tym zdjęciu... ale musiałam dodać... bo gniady super wyszedł, model 😁

wątek zamknięty
Mój F, z którym 5 marca mieliśmy 7 rocznicę 😉 A za miesiąc i 9 dni stuknie mu "oczko"!
Zdjęcia słabe, ale tak to jest jak nie ma idealnego światła, a fotografować się nie umie :P

wątek zamknięty
Karmelek cudowny zwierz 😀
wątek zamknięty
Forkate, on nawet w formie pastwiskowej jest przepiękny. Po prostu piękny koń.
wątek zamknięty
Jak już Forkate, (btw. wpadnij koniecznie na jakiś toast za Forcika) zarzuciła tematem urodzinowym, to pozwolę sobie wrzucić zdjęcia mojego świeżo upieczonego 10cio latka

wątek zamknięty
Kare_szczęście, jestem zakochana w twoim rumaku :kwiatek:
wątek zamknięty
kare_szczescie piękny zwierz  😍  oczu oderwać nie mogę..  😲
wątek zamknięty
esperado Niestety zima wróciła... Ale podobno od przyszłego tygodnia ma być ciepło. OBY OBY OBY ! Konisko urocze  💘
Karmelek1700 Ja robię jeszcze gorsze mini, więc się nie przejmuj  😁 Prawdziwy model z niego ! 😀 😀 😀
Forkate Piękny jest ! I jaki łobuziak  😁
kare_szczescie 1 i 2 zdjęcia są świetne ! Koooooń obłędnyyyy !  😍

Moja kuleczka vel Klopsik  😁

(Zdjęcie wczorajsze. Śniegu u nas nie ma, ale jest ziiiimnoooo)
wątek zamknięty
Ja swojego śniegowca też pokaże 😉 co prawda zdjęcie stare ale jare 😉
wątek zamknięty
kare_szczescie, cudny zwierz i piękne zdjęcia!
wątek zamknięty
kare_szczescie, koń przepiękny, zdjęcia super ciepłe i wesołe- sto lat dla konia! 🙂
wątek zamknięty
Burza, też tak uważam 🙂 Nie dziękuję, bo to nie moja zasługa, że trafił mi się taki przystojniak 😉
pampera, dokładnie, mimo wieku lubi sobie podokazywać 🙂 Widzę, że Twój słodziak prawie równie tłusty, co nasz  😎 Mam nadzieję, że z nastaniem wiosny właścicielka się weźmie za naszego rudziszona, bo zaczyna się powoli toczyć  👀
kare_szczescie, Karol wygląda jak milion dolców!  😍 Toastów wolę nie wznosić, potem nie mogę wstać na zajęcia  😡
Wrzucam jeszcze rozbawionych chłopców i znikam 🙂
wątek zamknięty
szybka sesja Miss Denirki 🙂

wątek zamknięty
Condina Ale jest pięknie umaszczona! Kapitalne zdjęcia  😍
wątek zamknięty
Forkate,
jakie zabawy!  🤣 Grzywke to ma wyczesana w kosmos ten jasny  🤣
kare_szczescie,
swietne zdjecia i jabluszka! 🙂😉
Karmelek1700,
ale super ma odmiane ten twoj gniadek 🙂 Piekny !
olek
jaka ona bialutka! 🙂😉 dawaj w akcji ja, bo ty chyba z nas wszystkich najwiecej jezdzisz 😀
Koniczyna
no maly kacik wielbiceli Castilio 🙂 Po ojcu tym samym wszystkie.
Futrzaki ekstra, widac nie marzna na pewno, jak sie jeszcze tarzaja w sniegu 🙂😉 Kucyka ci sie zrobi niedlugo dwa zamiast jednego - gruubaas!  🤣
ceffyl
Poszlo pw z filmikiem, 😉 Nie wstawiam bo to raczej nudne dla szerszego grona 🙂
Pracuje sie dobrze, powoli zaczynam przypominac sobie co to jezdzenie, a Siw dzielnie to znosi.
Pare nudnych zdj. i znikam 🙂
Ze stajni

Ze spaceru

A taki mamy padok pod warszawa  😀iabeł:

wątek zamknięty
Arimona, ale on jest śliczny.. wydoroślał 🙂
wątek zamknięty
Burza
Strasznie przez ten czas co mnie nie bylo, taki sie zrobil ogarniety Pan Kon, a nie bachor ktorego na polsekundy nie zostawic 🙂
wątek zamknięty
kare_szczescie cudowne masz te konisko 🙂 Szczerze, nie powiedziałabym że to ślązak 😀 Szyjkę ma cudowną 🙂 No i kary...  😍

Condina ruch boski i te odmianki... 🙂 Miodzio po prostu!

Arimona siwe wygląda pięknie 🙂

Ja za to pochwalę się małą sesyjką z moim młodym 🙂

wątek zamknięty
Farifelia, fajne grzywsko ma zwierzak 🙂
wątek zamknięty
Burza ani mi nie mów :P Zbieram się właśnie w sobie żeby mu z tym buszem coś w końcu zrobić. Przez zimę mi się nie chciało mu tego ruszać 😉
wątek zamknięty
Forkate, kare_szczescie genialne foki !  😜
wątek zamknięty
Arimona Mówisz, że kucykowi się przytyło? Gosia mówiła, że mu dupka się rozłupała a mi się wydaje że on ciągle taki sam. Za to jak patrzę na Debora vel odkurzacz to widzę duuużą różnicę 😉
Kare-szczęście ta jego masa!! Boski jest. Miałam kiedyś okazję jeździć na dwóch ogierach śląskich, pamiętam pierwsze zakłusowanie. Myślałam że mnie wywali z siodła jak z katapulty. Na Twoim też się siedzi jak na sprężynie?
wątek zamknięty
NatHuragana, pampera, harja, ceffyl,Arimona, Farifelia, limii,  Burza, dzięki za miłe słowo 🙂
Forkate, wpadaj, najwyżej uczcimy jakąś dobrą herbatą, po której będziesz mogła spać. Btw. Fort wygląda zawsze fajnie, ale Pitunio...  💘
Koniczyna, haha masa, masą ale on w rzeczywistości jest maleńki, ma całe 152 cm w podkowach  😂 Nie wywala z niego jak z katapulty, nie należy do najwygodniejszych koni jakie znam, ale też nie jest najgorzej.
wątek zamknięty
karmelek - sliczne konisko, zwlaszcza na 1 zdjeciu 🙂
kare_szczescie - pieknie wyglada! Tak..majestatycznie 🙂 Super zdjecia 🙂
Forkate - ale sie trzyma swietnie 😀
wątek zamknięty
kare_szczescie, rzadko się udzielam ale nie widziałam Waszych zdjęć co najmniej rok i jestem w wielkim szoku jak Twój koń się zmienił. Wygląda genialnie, powodzenia!
wątek zamknięty
daaawno nie było mnie w tym wątku 🙂

Karmelek1700 śliczne konisko!
Forkate Ty wiesz co ja myślę o Twoim koniu!  😜
kare_szczescie faktycznie masz szczęście że masz takie ładne kare 😀
Condina ubóstwiam!  😎

Taki dzisiejszy Lolek 🙂

wątek zamknięty
juliadna, ten twój lolek to jest model!
wątek zamknięty
limii, dziękuję 🙂
Angeel, skłamałabym, gdybym napisała, że się staram, żeby się trzymał 😉 Nic nie robię, konio tylko je i smiga po padoku, ale może właśnie dla niego to jest dobre 🙂
kare_szczescie, mam zawalony ten weekend zajęciami, ale może się za tydzień coś uda 😀
Arimona, niedawno miał jeszcze taką "półdziką" tę grzywkę, ale zaczynała włazić do oczu i jego "dziewczyna" mu obcięła😉 Zabawy mają przednie, cieszę się że młody tak rozbawia mojego dziaduszka. Chociaż nie! Z moich obserwacji wynika, że to mój przeważnie zaczepia młodego!
juliadna, mam rozumieć, że Ci się strasznie podoba? :P Cóż, może dlatego, że to mój mały Krakusek 😉 O Twoim nic nie napiszę, bo obrośnie w piórka jak się dowie i wyfrunie Ci z padoku 😉
No dobra, piękny! I ma bardzo sympatyczny wyraz "buźki" 🙂 
wątek zamknięty
Wiosennie i marcowo 😁

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.