Mtl Twój to jednak lubi pozować 😉 A Ty masz świetne pomysły na zdjęcia 🙂 Koniczka Babcia dobrze wygląda i aż taka babcia nie jest 😉 A Dziadek - ciasteczko 😍
Moja 26 kwietnia kończy 10 lat a jakoś jej nie śpieszno się ustatkować psychicznie :P
mtl, fajne fotki, też kiedyś miałam zrobić coś podobnego, ale obawiam się, że zanim bym zrobiła fotkę, to siwy by szybko wsunął kartkę 😁 swietnie wyszliście! pampera, he he, mały czempion! 😉 ciekawi mnie, czy on nie wykorzystuje przeciwko tobie tych sztuczek? i my się przypomnimy: dzisiaj taki senny dzień.... pozdrawiam 🙂
patid1220, ubawiły mnie- oczywiście pozytywnie, taki mały "obcy" pod nosem 😍 pampera, czyli grzeczny chłopak, fajnie 🙂 a sztuczki bardzo efektowne! Warkocza plotę, bo łatwiej pielęgnować no i nie przeszkadza mu tak jak rozpuszczona,a już jest dość długa 🙂 (przez co znajomi się śmieją, że jest jednorożcem, hehe) poza tym bardzo lubię, kiedy konie są zaplecione, jak już grzywa nam odrośnie, to będzie się działo... 😉) Angeel, te zdjęcia wryją mi się w pamięć - Pan Gąbka 😁 a my jesteśmy z okolic Gdańska 😉 zduśka, mina powala - widać jak bardzo lubi pozować do zdjęć 😀
harja wynalazłam swojej podobne, tylko jeszcze z uśmieszkiem :p Angeel genialny jest Twój koń 😜 zduśka z serii : nie postawię ci uszek do zdjęcia, o nie ! 😁
Kurcze,ten 26 kwietnia to jakiś rocznicowy dzień 😉 Moja też ma urodzinki tego dnia i jest to data otwarcia naszej przydomowej stajni 💃 A więc Malta,która 26 kwietnia kończy 16 lat(po lewej) i jej kolega Szawanez we wspomnianej stajni 🙂