Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

Klami, Londonstreet podziękować 🙂  przy odrobinie szczęścia nie długo komplet doczeka się fot na modelach 🙂
wątek zamknięty
Zairka   chyba owijki pea, bardziej będą pasować do kiwi ^^ a propo ostatnio sprzedałam Kiwi  😁

Mialam komplet kiwi i dobrze owijki sa dobrane w komplecie. A mialas sam pad czy caly komplet? Komu sprzedalas 👀

Mi chodzulo czy masz porownanie pad do padu kiwi i pea
wątek zamknięty
Kiwi miałam sam, Pea miał znajomy ze stajni 🙂

I oryginalne owijki pea nie pasują idealnie do padu bo są  ton ciemniejsze.
wątek zamknięty
Monia - będzie szał! Jak się nie wyźrebię zanim przyjdzie to dawaj znać, pakuję się w auto i cykniemy ładne foto do szmatoholików 🙂
Przez Ciebie, też bym ją chciała, ta czerwień jest boska.
wątek zamknięty
Czy ktoś dobrał nieoryginalne owijki do eskadrona flax??

Zairka
pea jest bardzo delikanie zielona, czasem to nawet wygląda jak żółty złamany zielenią. Kiwi zdecydowanie bardziej wyrazista zieleń.
wątek zamknięty
Czy ma ktoś pomysł jakie nieeskadronowe owijki mogą pasować do Eskadrona Marone? 🙂
wątek zamknięty
No wlasnie.. Dlatego tak mysle kiwi albo grass ale raz ze grass to kijowa kolekcja a 2 ze kiwi juz mialam i placze za.nia tak samo jak za.rosa i purplem 😕
wątek zamknięty
akzzi, Azbuka miała do polopadu Flax Horze 🙂 ale one kiepsko jakościowe, ja je mam do Anky Straw.

foto Azbuki
wątek zamknięty
Juliadna Odpisz mi na pw :kwiatek:
wątek zamknięty
Zairka no kiwi najładniejsze i wcale się nie dziwie, że za nim płaczesz. Tak samo jak za purple. rosa mi się nieco przejadła, przereklamowana jest 😉
Ja mam tylko takie foto z zieleniami, może Ci nieco ułatwi decyzję.

Juliadna o dzięki. A co z nimi nie tak? Ja najbardziej chyba z owijek nie trawię Fair Play, grube są niemiłosiernie  😤
wątek zamknięty
akzzi Horze są  wąskie, cienkie, krawędzie się zawijają. pod wpływem czasu owijka się naciąga i ma nie 10cm tylko 5 szerokości...
wątek zamknięty
akzzi, o tak, potwierdzam. Do tego koszmarne do zawijania, jakieś takie śliskie - mi zawsze uciekają.
wątek zamknięty

Eskadron Nici Cotton Fuksja 2012
wątek zamknięty
Eskadron ceratka pomarańczowa. love,love  😍  ( ktoś tam pamiętam czekał na jeszcze jedno foto w pomarańczu) Niechlujnie założyłam, jak to ja.  😡

wątek zamknięty
Fufu, ładnie 🙂

Zairka, twojego byłego Kiwi chyba ja mam w tej chwili 🙂

tunrida, ten kolor wam pasuje fajnie 🙂

wątek zamknięty
tunrida na koniu dużo zyskuje  😉

Ja ostatnio przerzucam się na klasykę, stąd moje pytanie..
Szukam klasycznego granatowego padu, brać Anky, Japrpola czy Caball?  :kwiatek:
wątek zamknięty
kortina, zależy jakiego tego granatu szukasz... ;-)
Ani Jarpol ani Caball nie mają takiego ciemnego granatu jak klasyczna Anka "Navy", niestety. Przynajmniej z tego co się dowiadywałam - ale co, nie znaczy, że Jarpolowe/Caballowe niebieskości są brzydkie  😉 - Mam perłowy granat Jarpolowy i jestem w nim zakochana.  😜
wątek zamknięty
To masz i mojego ex purpla i kiwi 👿 owijki do kiwi tez.masz ❓
wątek zamknięty
kortina, jeśli zależy ci na jakości to szłabym w Jarpola/Caballa, wypadają lepiej niż obecne nowe Anki. A jeśli zależy ci na kolorze, takim głębokim granacie, to Anky 🙂

Zairka, tak, owijki też mam, i Purple dalej też mam 😉
wątek zamknięty
Fufu ale super nie spodziewałam się, ze tak gniademu ten róż przypasuje🙂

tunrida na koniu zdecdyowanie lepiej niż na sucho ten pomarańcz;

A ja mam dylemat, bo też teraz chcę postawić na klasykę, głównie dla gniadeg, doradźcie do padu ED multistripe navy-white  białe czy czarne ochraniacze na kros?

Jednego dnia podoba mi się czarna klasyka, a drugiego biel, zrobiłam przeróbki i dalej nie wiem. W szmatocholikach mamy obie wersje tzn z białymi i granatowymi owijkami ( klikklik2)
wątek zamknięty
A osprzęt jaki? Czarny? A dlaczego nie granatowe ochraniacze? Ciekawa jestem, czy BR-y by się nie sprawdziły 🤔 na niższych klasach (może mógłby ktoś napisać, kto ma, czy ew. by się nadawały, czy one tylko "na płaskie"?)
edit: literówka
wątek zamknięty
Oglądając wasze śliczności chciałam się pokazać z łaciatą w papryczkowej czerwieni Horze i bordowych owijkach hand made 🙂
wątek zamknięty
halo osprzęt czarny, no właśnie ciekawe jak to z tymi BR jest, bo granatowe byłyby najlepsze, ale planowałam kupić premier equine a one tylko białe/czarne z niebieskimi elementami.

W sumie jeśli rzeczywiście BR by sie nadały to byłoby całkiem fajnie bo one podobają mi się od dawna, teraz nawet czytam na stronie animalii, ze w opisie jest:
"Wewnętrzne wkładki o odpowiedniej twardości sprawiają, że ochraniacze Pro Max łączą w sobie wszystkie zalety ochraniaczy pełnych, jak i otwartych (tzw. skorupek). Doskonale spełniają swoje zadanie w ujeżdżeniu, skokach czy jeździe terenowej."
Ciekawa jestem opinii kogoś kto je ma, jak trzymają rzepy i czy nie będą wchłaniać wody itd.
wątek zamknięty
Magdzior, mam te BRy granatowe 😉, są na tyle usztywnione, że normalnie w nich skaczę. Zastanawiałysmy się w wątku o ochraniaczach, czy można w nich startować, bo wg mnie tyły są dość ciężkie.
wątek zamknięty
Jak PE to czarne (z niebieskim) imo.
anai - chodzi o kros, nie o skoki, ale, przy okazji - czy ktoś mógłby je... zważyć?
wątek zamknięty
Fufu !!!  😜 💘  uświadomiłaś mi tylko że jednak mój gniady wałach będzie w nim pięknie wyglądał 😀
wątek zamknięty
halo, mi tylko skoki w głowie😉 jeśli cross, to trzeba zrobić próbę wodną 😉 mam zamiar je zważyć, podzielę się tą wiedzą chętnie!
wątek zamknięty
Jakie owijki będą pasować do izabela ?  🙂
wątek zamknięty
Tunrida, bardzo fajnie Pasio wygląda w tych ceratkach, w czarnym także. I wcale nie jest za mało wyjściowy do nich!  🤬 Oglądałam ostatnio te czapraki w sklepie na żywo i bardzo mi się podobały, czego zupełnie nie mogę powiedzieć o Ankach.
wątek zamknięty
Nie mogę się doczekać na swój dralonik  😜

tunrida
Na koniu wygląda super  😎
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.