Angeel na niemieckich forach wre od newsów na temat nowych kolekcji 😉. Zdjęcie najwyraźniej przekłamuje, bo kilkakrotnie było pisane o kolorach lemongreen, blue, graphit, magenta, a nawet ktoś się zapytał czy bicross z limonkowym krzyżem jest w końcu brązowy czy szary - no i jest szary.
Ostatnio przejrzałam moja kolekcje i w 1/4 jeszcze nie jeździłam nawet 😉
Niestety też tak mam, bez hali w taką pogodę nie za wiele mogę pojeździć, a szkoda, dwie fajne młode, i jedna starsza całkiem do odpalenia po źrebaku a jak tylko mam wolne to albo gruda że chodzić nie idzie, albo leje, wieje i jedyne co można uprawiać to zapasy błotne 😉 [/quote] A ja hale mam i jezdze codziennie!
Klami dziekuje :kwiatek: teraz musze dorwac jakies owije 🙁 jutro na poprawe humoru sobie pojezdze w zieleni
emptyline, bardzo ładnie, jemu e brązy naprawdę pasują! Czy mogłybyście sprawdzić, czy Wam wchodzi katalog BR klik? Mi się nie udało go obejrzeć ani na kompie, ani na komórce 🙁
wilczyk, o matko, jaki kropierz wyszedł 😁 ale kolor bardzo pasuje 🙂
emptyline, super w Marone, to chyba wasz najlepszy komplet (no, może poza różami 😉).
Jak myślicie, do mojego będzie pasowała Niciakowa dera, ale nie brązowa, tylko ta różowa z brązowym pasem? Czy lepsza taka z poprzedniej kolekcji, Cobalt-Navy? 😉