Zuzu Hahaha nie martw sie, moj ma ten sam problem - chcial mnie kopnac, jak akurat mialam maszynke na tylniej nodze i PO-SZLO 😁 Swoja droga, jak to jest, ze maszynki zawsze sie psuja w polowie konia
nooo, mi tez sie w niedziele popsula pod koniec konia 😵 zostal kawalek boku i niedorobki do poprawki 😵
edit. Kurcze, eskadrony mnie zwykle nie wzruszaja, zwlaszcza ze kolory sie co chwile powtarzaja. Ale ten next generation brazowy z limonka jest prze-przepiekny! 😍
na reitforum dziewczyny opisują tą kolekcję - jest biały, magenta, zielony, grafit i niebieski 😉 a bicrossy są grafitowo-limonkowy i niebiesko-grafitowy (chyba)
[quote author=Karino1998 link=topic=90284. 😎msg1679109#msg 💃1679109 date=1360097668] Medziiikm - tunidra wstawiała, ckhyba są w KRM 2012 , albo zobacz w jej postach 🙂 [/quote]
Tak ale Ja potrzebuje dokladniejsze 🙂 i chętnie z innego modelu. jedyne jakie moge miec pytanie do tunrida to jak te całe satynowe sprawuja sie przy popregu :kwiatek:
Medziiik trochę więcej fotek jest tu http://pferdetrends.jimdo.com/eskadron/platinum/ Za mną też jeden czaprak Platinum chodzi, ale nie wiem, nie wiem... Czy ktoś może na pod ręką link do zdjęć tego niemieckiego fiorda na fb? 😉
Za mną też chodzi jeden platinum i jest to ten biały ze srebrną lamówką, widziałam na żywo i się zakochałam.
Co do NG to ten z zielonym krzyżem mi się strasznie podoba, szkoda że to nie brąz bo nie zastanawiałabym się ani sekundy, a teraz zapewne będę rozmyślać.
Dzionka :kwiatek: ja tak samo 😎 Akurat mam 3 konie, do których idealnie dopasuję kolory. Kary mi się widzi w bordo i pomarańczu, gniada w granacie i błękicie, a rudemu nie zaszkodzi umber do kompletu 😁
Tulipan ja Ci już mówiłam uciekaj mi z tymi brązami! Przecież Ty mnie wykończysz babo jedna! Co jeden zestaw to piękniej się prezentuje! Cherry red pięknie wykonany, ale myślałam, że on będzie bardziej w bordo wpadał i przez to, że on taki w "róż" wpadający jakoś mi się aż tak szalenie nie podoba. Co innego black. Jedno trzeba przyznać...ES wypuścił kapitalną kolekcję.
aż policzyłam ile mam brązowych czapraków i...stwierdzam, że nie jest ich tak dużo, więc przyczajkę koło marca można będzie zrobić na jakiegoś, o ile oczywiście jeszcze będą. Za to czapraków z dodatkiem brązu jest u mnie od groma 🙄