Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

etosha dziękuje Ci, dziękuje  🙇 Bo ja wczoraj zrobiłam rachunek sumienia i...się przeraziłam. Ale przy Twojej kolekcji czuję się rozgrzeszona jeśli chodzi o ilość czapraków 🏇
Na kantary i derki parcia nie mam, więc z tym jest luz.

Piękna kolekcja Anek.  😜

edit: Medziiik polopad z maritim jest super. Do każdej maści pasuje. Bardzo mi się podoba.
Co do żółci to...to na pewno jest lemon z lemon-oliv? Jakoś nijak wyszedł ten kolor. No i tutaj psuje efekt to, że czaprak DL, a siodło VS.
wątek zamknięty
Moje Grube w derce Eskadrona i padzie z Jarpolu 😀 Pad będzie miał swój prawdziwy efekt na letniej sierści, ma być na zawody 😉

A tu widać co mój koń myśli o pozowaniu :p
wątek zamknięty
Proszę bardzo Akzzi.Moje kolekcje przy tych to pikuś.
wątek zamknięty
etosha tylko pozazdrościć  😍 
wątek zamknięty
xxagaxx super! 😉 mi się bardzo podoba, szczególnie w dralonie! 😉
etosha no, no godna kolekcja! szok! 😉 ale cudne są!

W ja mam Siwą w derce Nici 2012 Star. 😉 Czy nada się któreś do galerii ? 😉 Powiem szczerze, że nie sądziłam, że aż tak mi się będzie Siwa w niej podobać. 😉

wątek zamknięty
xxagaxx pięknie w tym Jarpolu i teraz widać u mnie na monitorze jego kolor bo na poprzednim zdjęciu jak czarny wyglądał, a teraz widać, że to piękny ciemny brąz 😍

grygloor mi sie drugie zdjęcie podoba🙂
wątek zamknięty

xxagaxx fajnie i wygląda w derce i padzie  😉

gryglodor słodko wyglądają konie w tych dereczkach  😜
wątek zamknięty
Może niech wszyscy zrobią też swoje kolekcje.Proszę.Akzzi zrób swoją zbiorową kolekcje.
wątek zamknięty
gryglodor ta derka taka czerwona ? 

Do mnie moje szmaty nie doszły  😤  Niciak okazał się pony więc zrezygnowałam  🙁  czekam na 2 Niciaki jeszcze  😍 , dziś za to sobie fundnęłam popręg z futerkiem  🏇
wątek zamknięty
monia ona nie jest czerwona, ona jest takim różowym, ale bardzo słodkim, prawie, że czerwień, ale jednak róż. no zaskoczył mnie kolor, nie powiem. 😉 
wątek zamknięty
xxagaxx, masz może zbliżenie na czaprak? Bo na tych zdjęciach niewiele widać, a chciałabym mu się trochę lepiej przyjrzeć 😉
wątek zamknięty
gryglodor, ja mówię nie gwiazdkom ale kolorystycznie bardzo ładna!

Magdzior, wiesz że ja kocham brązy wszelkie miłością wielką 😉 Czarny z beżem mi się jakoś nie widzi w ogóle

😀Marcelin, dzięki 😉

ankers, padzior z Jarpolu zrobiony wedle mojego widzi mi się 😉 Miał mieć coś złotego żeby mi pasował do ogłowia i napierśnika.

wątek zamknięty
xxagaxx, dziękuję :kwiatek:
wątek zamknięty
łaaadny i dodatek złota był świetnym pomysłem
wątek zamknięty
xxagaxx w dralonie wygląda mega !  😍
Wiecie czy można jeszcze takiego dostac w rozmiarze S?  😜
wątek zamknięty
Picaros tylko kolory tego dralonu są przekłamane strasznie. On jest mietowy a nie turkusowy.
xxagaxx ładnie na zywo musi być w tym dralonie 🙂 Bo na Mrówexie Brunatnej był szał .
wątek zamknięty
dziewczyny, którą derkę wziąć dla Szronki i Algo? 1 i 2

Kucynka :

i Alek :

wątek zamknięty
xxagaxx na koniu bardzo dużo zyskał ten czaprak. Ta lamówka super podkreśla.

etosha nie mam możliwości zrobić zdjęcia zbiorowego swojej kolecji, bo wszystko niemal leży popakowane w workach w domu w piwnicy, a ja siedzę w drugim końcu Polski.
Poza tym wolę tego w całości nie  widzieć 😉 wystarczy mi znajomość ilości sztuk.

Minosia jak dla mnie 1.
wątek zamknięty
Xxagaxx, super ten pad!
Etosha, przepiękna kolekcja!

A ja dorzucę skarogniadego w HKMowym turkusie. Moim zdaniem szał 😍
wątek zamknięty
etosha mega kolekcja  😜
xxagaxx super Edi wygląda, chociaż dralon bardziej do mnie przemawia.  😀iabeł:
gryglodor boska dera, przez Ciebie i Siwą jeszcze bardziej do mnie przemawia.  🤬

edit.

monia czyżby ogłoszeniowy hazel okazał się poniakiem??  😁
wątek zamknięty
Dziękuje xxagaxx minosia,kasmirowa2302 .Akzzi twoja kolekcja też jest super.Poza tym uważam ,że wszyscy re-voltowicze maja super kolekcje.Gratuluje.
wątek zamknięty
xxagaxx, w derce obłęd 🙂 a co do padu Jarpola głupio się powtarzać, ale... super jest! nie mogę się doczekać zdjęcia w letniej sierści 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx super, widać dbałość o każdy szczegół, nie tylko w czapraku ale także w doborze sprzętu, wszystko super pasuje, nawet gumy w popręgu 😀

etosha imponująca kolekcja😀
wątek zamknięty
Minosia Tak Hazel  :/  Mam siodło 18 więc nie mam mowy o pony , dobrze że sprawdziłam już bez emocji  😵
wątek zamknięty
juz wiadomo co bedzie w nowym eskadronie  😍 😍 😍

Powtorka z Platinium + bedzie GRANAT platinium!!! Oby ladny ciemny, wtedy na pewno bedzie moj 🙂😉
Next generation: Kolejny roz + limonkowa zielen + grafitowy + bialy (podobno ma nie byc plastiku w tej kolekcji)
Zwykla kolekcja: Zielen-Granat-Szary-Czerwony (oby wyszly im ciekawe polaczenia, bo kolorki naprawde nudne)
wątek zamknięty
jeeej, żeby ten zielony był taki jak szmaragd mniej więcej. 😉 żeby na siwki pasował. 😉 bo już od dawna marzy mi się taka ładna, mocna zieleń... 😉
wątek zamknięty
Nie sadze zeby taki ladny kolor zrobili niestety, pewnie kolejna brzydka zielonka ala "green" co byl niedawno z granatem. (cos takiego http://www.reitstiefel-kandel.de/gruppe165-artikel1000293.html)

Kawalek nowych Anky:
http://www.ooteman.nl/en-2-368/anky-preview-summer-2013.html
wątek zamknięty
Oj, nie...  Nie o to mi chodziło... Ale tym lepiej dla mojego portfela... Może czerwień będzie ładna. 😉
wątek zamknięty
W końcu zielony! Oby taki anko-grassowy.  💘
wątek zamknięty
Dzisiaj kupiłam kantar nici starlight hazel prawie nówka za szalone 20 zł  😍
jutro fotki na modelu!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.