miałby ktoś foto porównawcze cottona vs i vss? jest jakaś duża różnica między nimi? :kwiatek: znajdę jakieś niekolekcyjne owijki do eskadrona toffe? chyba zostawię go na kobyłki 🤔wirek:
faith, nie prowokuj mnie swoim zachwytem bo ten zestaw jest jeszcze w wersji herbacianej i też jak na niego patrzę to mam odczucia tego typu 😜 😜 😜 a zgrzeszyć kolejny raz bym nie chciała.... 😉 bo mam mocne postanowienie poprawy... 🤣
[quote author=fruity_jelly link=topic=90284.msg1673967#msg1673967 date=1359733612] a VVS to nie jest przypadkiem wszechstronny o profilu skokowym? [/quote]
Dobrze mówisz, bo VSD to jest wszechstronny o profilu ujeżdżeniowym
tak mi się właśnie wydawało, bo mam ES Maxa VSS i trochę dziwnie się układa pod moim wszechstronnym siodłem, tak jakby był ciut przykrótki i muszę się nagimnastykować żeby dobrze leżał
Karino1998,dzięki! Burgund mamy, możesz sobie u mnie w galerii zobaczyć, też chyba kilka razu pokazywałam 🙂 palemka, Livia, martyśś_99, hedonistka, dziękuję :kwiatek: fruity_jelly, już chyba kiedyś pisałam 🙂 naczółek fair play, nachrapnik ascot, a szkielet horze 🙂 Minosia, oj wiem, wiem, że zdecydowania bardziej podoba Ci się royal 😁 pocieszę Cię, że chyba niedługo dojrzeję do decyzji sprzedania hazela :kwiatek: Dać zdjęcia do galerii szmato?
Zairka to olympia, nie?? BOSKO!!!!! 😜 Ten kolor to w ogóle szał. Od początku jak zobaczyłam z nią kolekcję mówiłam, że to będzie dobry materiał dla kolekcjonerów!
Tak Olympia 😍 Nie wiem którą Anke w mojej szafie kocham najbardziej od grudnia do końca stycznia dobiero zaczeły sie gromadzić a już jest ich 5 i 6 w drodze 1. Hot Pink 2. Emerald 3. Racing Red 4. Hortensja 5. Olympia i w drodze Jade
I to same piękne kolorki. W ogóle Ty ostatnio szalejesz z tymi czaprakami/padami 🏇
ja nie szaleje ja😉 ja mam dorbą ciocie Dewizke któa doposaża też moją szafe i swojego chrześniaka Zaja 😁 Ja szaleje ze derkami, kantarkami, oglowiami i siodlo zmienilam ale juz koniec szalenstw bo sie splukalam 😁
Dla mnie po prostu pytanie zabrzmiało, tak jakbyś nie zauważyła jej w ogóle. Przeoczenia ludziom się zdarzają. 😉 ,,Co to za czaprak" brzmi dla mnie jak pytanie o firmę np. eskadron,caball itp. Jakbyś napisała ,,co to za model?" to nie byłoby mojej uwagi, tyle. 😉