Burza dziękujemy 😉. Ja myślałam, że to zwykłe taśmy w Hamiltonie - takie mi się wydawały po zdjęciach, tylko jakoś inaczej podszyte, ale jak miękkie, to faktycznie podszycie już nic nie da. Mi właśnie każdy kantar blaknie - a przez ponad 5,5 roku posiadania Muchy trochę ich przerobiłam (ona kantarów nie niszczy - nawet się nie tarza - ale zawsze wymieniałam te wyblakłe).
Czy może mi ktoś powiedzieć, czy w eskadron winterred (Taupe/walnut /winterred, jesien-zima 2012) i burgundy (Navy/burgundy/bronze, jesien-zima 2011) jest jakaś różnica? Przeglądałam zdjęcia obu kolorów na szmatoholikach i w google i jak dla mnie to te kolory są takie same.
A mi się ostatnio mój Tata (laik; siedział raz na osiołku w cyrku za młodu) spodobał, zaglądnął mi przez ramię, kiedy włączyłam komputer, i stwierdził, że koniecznie powinnam sobie kupić te pady Johna Whitakera, podobał mu się też Bonidos. Usiłując być rozsądną powiedziałam, że konia własnego dopiero będę mieć, a mam trzy czapraki. Na to Tata: Ładnych końskich szmatek nigdy nie za wiele. Brzmi jak nasze motto :kwiatek:
Livia, pięknie... ale swojego konia mogłabyś w glony ubrać, a i tak byłby piękny 😀 jestem zazdrosna... pocieszę się, że mecate nie pod kolor 🥂
A mi się ostatnio mój Tata (laik; siedział raz na osiołku w cyrku za młodu) spodobał, zaglądnął mi przez ramię, kiedy włączyłam komputer, i stwierdził, że koniecznie powinnam sobie kupić te pady Johna Whitakera, podobał mu się też Bonidos. Usiłując być rozsądną powiedziałam, że konia własnego dopiero będę mieć, a mam trzy czapraki. Na to Tata: Ładnych końskich szmatek nigdy nie za wiele. Brzmi jak nasze motto :kwiatek:
Nie wiem, co się dzieje, ale wysłało mi dwa razy tego samego posta, tylko po raz pierwszy - uciętego, nie mogę go nawet edytować... to moja "wina" czy forum? 😀
Czterolistna, 😁 Pocieszę cię, że to nawet nie mecate, tylko zwykła lina ze sklepu rolniczego - chciałam całkiem czarną, ale nie mieli 😁
Moona, ogólnie rzecz biorąc mój koń ma dość długie łopatki i ciężko mu założyć siodło tak, żeby na nie jakoś specjalnie nie zachodziło. A dziś dodatkowo sprawdzałam nowe siodło i nie dociągnęłam porządnie popręgu (nie mam jeszcze takiego wyczucia z tym siodłem), więc dodatkowo się obsunęło 😡
Ano wyglądało jakoś tak mało włochato, ale myślałam, że kwestia zdjęcia 🤣 jakby Ci się kiedyś koń zgubił, wiesz, gdzie szukać. Czekaj, czekaj, nie wiesz 😅 czaprak zapakuj w reklamówkę i zostaw przed boksem
azazu, Jezu, jak mi się ten Sportive marzy, ale matka boża pieniężn atym marzeniom nie sprzyja. W związku z tym też czekam na wyprzedaże w Equi, potrzebujemy szare owijasy. lalasatan, super w niciaku cobaltowym i faktycznie fajne zdjęcia.
emptyline cudownie 💘 💘 etosha piękny dralon! azazu93 ja też podbijam pytanie, z tego co pamiętam, eskadronowe wyprzedaże byly tuż przed Towarem -czyli koniec lutego mam racje?