Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

ashtray, to się w sumie sprowadza do "co kto lubi" - ja nie oddałabym mojego włóczenia się po lesie za żadne treningi świata 😉 ale rozumiem punkt widzenia (siedzenia) 🙂

Sisisa, raczej na tyle się nie zbiorę 😁 Większość i tak trafia tutaj i do galerii szmato 🙂
wątek zamknięty
Mam pytanko 🙂 Jak się wstawia zdjęcia na szmato ?  😡
wątek zamknięty
Wrzucasz zdjęcia odpowiedniej wielkości i jakości do wątku 'galeria dla forumowiczów-szmatoholików' i czekasz na aprobatę.  😉
wątek zamknięty
Altiria a mogęprosićo link do niego ?  :kwiatek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
ok, szmatoholiczki, chyba rozesłałam do wszystkich <uff> 😀 po otrzymaniu listy jestem troszku rozczarowana, bo większość pokrywa się jednak ze sklepem..  🙄 no i mojego marzenia nie ma, ale co zrobić.
wątek zamknięty
Livia OBŁĘD!!!  😍 😍 😍

Mówiłam, że mauve będzie super, uwielbiam ten kolor!  💘
wątek zamknięty
Bee., mimo wszystko dziękujemy za fatygę :kwiatek: wcale tak mało tego nie ma 😀
wątek zamknięty
Killer w eskadronie green :

wątek zamknięty
Brzask zieloniutko  😜
wątek zamknięty
mamy jeszcze pad do kompletu, również zielony ale jeszcze nie było okazji żeby zrobić w nim zdjęcie 😉
wątek zamknięty
Ładniutko. Ja się czają na pad w podobnym kolorze, ewentualnie w nieco żywszym (zresztą na żarówiastą limonkę też) ale rozsądek wygrywa więc chwilowo się wstrzymuję 🙂
wątek zamknięty
maison, dziękuję 🙂

Bee, dziękujemy za listę :kwiatek:

Brzask, na kasztankach ta zieleń ładnie wygląda, mimo że to dość ostry odcień 🙂
wątek zamknięty
Altiria a na rewię mody jak wstawić? też tam zdjęcie?
wątek zamknięty
Rewia Mody już chyba umarła, ale tak, zasada wstawiania była ta sama.
wątek zamknięty
Jak wypada rozmiarówka derek HV POLO ? Bo tak oglądam na stronach różnych i w wyborze rozmiarów jest od 165 cm w górę aż do 215 !  👀
wątek zamknięty
Możliwe, że to jest wymiar dolny. Ja zwykle kupuję 135, a jedną derkę mam oznaczoną jako 185.
Tutaj masz tabelkę:
wątek zamknięty
Brzask nienawidzę zielonego ale tu wygląda pięknie!  😍
wątek zamknięty
takie mam jeszcze zbliżenie z kantarem i ładniejsze w derce

wątek zamknięty
Poglądowo Anky Kreta blue 🙂

wątek zamknięty
Livia bardzo ładnie  🙂 ale chyba jednak lepiej wam w fiolecie  🤣
wątek zamknięty
Livia macie l;lepsze kolory  😉
wątek zamknięty
kludulka, dzięki 🙂

Nasturcja-Renata, było ostatnio maksymalnie fioletowo, więc musiałam na chwilę się od tych odcieni oderwać 🙂
wątek zamknięty
Brzask, Livia, do szmato! 🙂
wątek zamknięty
Livia, bardzo ładny odcień 🙂 Mnie się podoba bardziej, niż we fioletach, ale ostatnimi czasy jakoś ten kolor mi się po prostu nie widzi 😁

Do mnie dzisiaj dotarła paczka z Caballem, który jest prezentem pod choinkę dla przyjaciółki. Jest po prostu obłędny! Już się zakochałam i nie mogę się doczekać, żeby pomacać swój w święta 😁
wątek zamknięty
Pani z Sopotu wynalazła mi jeden z moich wymarzonych czapraków, z kolekcji aubergine/violet/sand.. sand.. PONY DR. no umarłam.  😁 ja z moją 17 skokówką w poniaku i jeszcze DR. 🤔wirek: co zrobić, jak się nie kupuje na bieżąco czapraków, to tak jest.

Brzask, nie przepadam za zieleniami, ale Twój koń wygląda obłędnie!
wątek zamknięty
Bee. pony DL wcale nie wyglądają tak źle pod skokówką. Jaką masz?
wątek zamknięty
Bee   właściwie czemu nie?
Jak porównywałam długością to nie wychodzi tak źle... chyba że masz mega długie siodło.
wątek zamknięty
wymodelowana, dziękuję 🙂

Bee, ten PD nie musi tak źle wyglądać - jeśli skokówkę masz w miarę małą, to powinno być znośnie 🙂
wątek zamknięty
mam skokową venezie, 17 cali, myślicie, że wejdzie?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.