ashtray, to się w sumie sprowadza do "co kto lubi" - ja nie oddałabym mojego włóczenia się po lesie za żadne treningi świata 😉 ale rozumiem punkt widzenia (siedzenia) 🙂
Sisisa, raczej na tyle się nie zbiorę 😁 Większość i tak trafia tutaj i do galerii szmato 🙂
ok, szmatoholiczki, chyba rozesłałam do wszystkich <uff> 😀 po otrzymaniu listy jestem troszku rozczarowana, bo większość pokrywa się jednak ze sklepem.. 🙄 no i mojego marzenia nie ma, ale co zrobić.
Ładniutko. Ja się czają na pad w podobnym kolorze, ewentualnie w nieco żywszym (zresztą na żarówiastą limonkę też) ale rozsądek wygrywa więc chwilowo się wstrzymuję 🙂
Livia, bardzo ładny odcień 🙂 Mnie się podoba bardziej, niż we fioletach, ale ostatnimi czasy jakoś ten kolor mi się po prostu nie widzi 😁
Do mnie dzisiaj dotarła paczka z Caballem, który jest prezentem pod choinkę dla przyjaciółki. Jest po prostu obłędny! Już się zakochałam i nie mogę się doczekać, żeby pomacać swój w święta 😁
Pani z Sopotu wynalazła mi jeden z moich wymarzonych czapraków, z kolekcji aubergine/violet/sand.. sand.. PONY DR. no umarłam. 😁 ja z moją 17 skokówką w poniaku i jeszcze DR. 🤔wirek: co zrobić, jak się nie kupuje na bieżąco czapraków, to tak jest.
Brzask, nie przepadam za zieleniami, ale Twój koń wygląda obłędnie!