Karino1998, dzięki! Muszę powiedzieć, że kiedyś brązowy sprzęt nawet mi przez myśl nie przechodził, dziś doceniam ten kolor i bardzo mi się podoba. Anderia, ładny krysiex. Nawet bardzo 😀
maison OBŁĘD w winterred, a to drugie zdjęcie mega profeszional :3 granat też super, a o fiolecie to już nawet nie wspomnę bo i szmata piękna, i do maści pasuje genialnie 😜 livia super w blackberry 😀 ...tylko czemu grzywa obcięta!? 😵 harja ale masz dużo ciałka do kochania 😍 anai nie lubię czerwieni więc na temat hibiscousa się nie wypowiem...ale koń jest piękny 💘 dairoxroxi a jak dla mnie w drugiej lepiej 😀 Anderia elegancko 🙂
Dziewczyny! Potrzebuję pomysł! Do owijek Eskadronowych granatowych kupuję Caballa Prestige, chciałam dopasować sznureczek do owijek. Jaki kolor pasuje do granatu na cremello-kuca?
harja, kludulka, anai, sacramentia dzięki bardzo 🙂 Po tym, jak ludzie prezentują tu szmaty na super eleganckich, śmigających koniach w doskonałej kondycji, aż mi wstyd wstawiać swojego bezmięśniowego mamucika. 😡 Ale czaprak jest tak piękny, że musiałam się pochwalić! A konisko zaraz zacznie wyglądać 😀
Zuzu. z tych trzech to Caball ecru. HV Polo mi się nie po prostu nie podoba, ten krysiex akurat też nie. Poza tym, krysiexa do Mikołajek nie dostaniesz. 😀
No najbardziej do mnie mówi HV Polo, szczególnie, że to ma być wyjściowy, ale creme też jest piękny. Co do krysiexa to chyba trochę za jaskrawy, no i przyjdzie prędzej na Wielkanoc 😂 ale jak mi gabb. odpali brillanta royala to też się nie obrażę 😀
A tak BTW to ten deepblue też jest fajowy (również gabb. ) 😵
Macałam wczoraj krysiexa i może pikowanie ładne (naprawdę ładne!), ale strasznie cieniutki ten czaprak, o wiele cieńszy niż brillanty - ja bym nie kupiła. No i to czekanie miesiącami też mi się mało fajne wydaje, więc mimo że na zdjęciach wychodzi fajnie, to jestem na nie.
Zuzu., tak mi się niesamowicie ten twój koń podoba, że naprawdę wszystko mi jedno w co go ubierzesz, i tak będzie bosko 😀 Naprawdę zostałam jego fanką 😀
Dzionka, faktycznie, krysiexy nie są zbyt grube, ale wytrzymują spokojnie użytkowanie - sama mam 5, dość często używane i nic im nie jest 🙂 Jedyny ich minus to ten czas oczekiwania.
Ja mam dwa pady Yorka, czarny i zieleń. Pady są z bardzo fajnych materiałów (siateczka pod spodem, z wierzchu przyjemny i ładny materiał), kolory są piękne, dobrze się układają pod siodłem. Mam tylko jedno "ale" do nich, ja mam problem z ich dopraniem, po praniu w rowkach pikowania zbiera się cały brud z prania i wygląda to okropnie. Nie daje nic zapieranie przed włożeniem do pralki, pranie drugi raz, nic. Albo moja pralka nie dopiera, albo z padami jest coś nie tak. Po praniu jeszcze na mokro, szczotką wyczyściłam ten cały brud z rowków, ale i tak brzydko to wygląda. I niestety pomimo, że pady bardzo mi się podobają, nie kupię więcej ze względu na ten defekt. Jestem ciekawa czy ktoś miał taki sam problem z tymi padami?
Dziękuję za opinię :kwiatek:. Zaciekawiłaś mnie tym zbieraniem brudu. Zanim zdecyduję się na kupno, poczekam aż ktoś jeszcze się wypowie w tym temacie 😉
Ja mam białego yorka arwilę i nic takiego nie zauważyłam. Może dlatego, że mam dość dużą pralkę i zwykle piorę go tylko z białymi bryczesami i koszulą. Za to w padach anky niestety brud się zbiera w miejscach pikowania i musze potem dopierać:/
A jeśli chodzi o krysiexy, to dostałam niedawno informację że w tym momencie czas oczekiwania to 3 tygodnie 😉
Zuzu zarówno czarny i creme to kolory stypowe, ale konio będzie się prezentował znakomicie, a ja osobiście uwielbiam właśnie kasztany w czarnej stypie 🙂 Ciężki wybór 😀