Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

anai, pięknie! To Racing też? Oba zdjęcia się nadają 🙂

harja, cudnie! Myślałam, że ametyst okaże się bardziej smutny, ale jest super 🙂

Blackberry w wersji pochmurnej i poglądowo prześwietlony Creme:

wątek zamknięty
Livia, o tak, jest piękny!
twojemu w obydwu super, ale fiolet to jest to 🙂
tak naprawdę nigdy nie przepadałam za łezkami, ale ostatnio jakoś zaczęły mi się podobać 😉 może kiedyś też sobie jeszcze raz sprawię.
wątek zamknięty
harja, bardzo ładny ametyst, wygląda tu dużo ładniej niż na tym wcześniejszym zdjęciu 😀

anai, pięknie! To Racing też? Oba zdjęcia się nadają 🙂

Livia, to hibiscus w pochmurny dzień. W słońcu jest bardziej pomarańczowy, w cieniu bardziej czerwony.
Blackberry cudny, mam wrażenie, że wykupiłaś jakąś gigantyczną część kolekcji zimowej 😉 Ale nie dziwię ię, jest piękna i bardzo pasuje Twojemu koniowi!
wątek zamknięty
Londstreet, widzialam, ale 130zl za cottona to chora cena 😉
wątek zamknięty
anai super zwierz! I prześlicznie mu w brązowym sprzęcie 😉

harja
fajnie, nie za krzykliwie, bardzo mi się podoba  😀

Livia w obu super ale blackberry baardzo super !  🙂

patrzcie  😜

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-2j2bj98mL0A/UnUYtRyVJlI/AAAAAAAALx0/Zn4P6uxaWlQ/w640-h383-no/blackberry+ma%25C5%2582e.jpg[/img]

moim zdaniem strzał w dziesiątkę!  💘

edit: dodanie treści
wątek zamknięty
maison idealnie  😍
wątek zamknięty
anai oczarowałaś mnie swoim kopytnym - genialnie mu w brązie i tej czerwieni (czy to taki różo-czerwień? :P) co masz za futrzaka pod siodłem?
maison wow! super 🙂
wątek zamknięty
alnama, to pomarańczo-różo-czerwień 😉 hibiscus, ciężko określić kolor. Pod siodłem mattes ciemnobrązowy. Dzięki!

maison, pięknie! Ale fioletowo się zrobiło!
wątek zamknięty
harja, dziękuję 🙂

anai, nigdy bym nie powiedziała, ten Hibiscus to niezły kameleon 🙂 Dziękuję, sporo fioletów jest w tych zimowych kolekcjach, no i musiały być moje 😜

maison, dziękuję 🙂 Ten polopad jest bardzo fajny, kolor świetny!
wątek zamknięty
Nirv, jest akurat jasny, dasz ciemną lamówkę i biały sznur i będzie cudo!

maison, kolor idealny! dla tej maści ale co ta szmata tak dziwnie się wygina z przodu? konia osiodłałaś na łopatkach.
wątek zamknięty
Burza  musiałam po treningu rozsiodłać i założyłam z powrotem tylko do zdjęć a że czasu mało to nigdy idealnie. Czaprak wysunęłam do przodu bo paski do przystuł miałam założone i wyginały czaprak.
Normalnie wszystko gra:
wątek zamknięty
maison, fakt tu lepiej się ułożył ale siodło dalej jakby podsunięte- ale nie wiem bo ciemno 😉
wątek zamknięty
fakt, że spada czasem do przodu ale nie blokuje łopatek, trenerzy pilnują wszystkiego 🙂
koniec ofa, ale dobrze, że zauważasz takie rzeczy  😉
wątek zamknięty
Burza, boję się Caballa zamówić. Tzn, boje się, że jak zamówię to przepadnę i znów wpadnę w szmatoholizm 😁 A tak serio - myślę intensywnie o błękicie + czekoladowa lamówka, tylko nie mam pomysłu jaki sznur 😉
wątek zamknięty
Nirv, Srebrny i czekoladowy?
Pewnie wpadniesz ale za to dla jakiej jakości 🙂

maison spoko 😉
wątek zamknięty
👍Nirv a może w drugą stronę, połączenie jakiegoś koloru z intensywnie niebieską lamówką? Podaję tylko przykład:

edit: zmniejszenie zdjęcia
wątek zamknięty
okunka, myślałam już o takim zestawieniu, ale mam już jeden czekoladowy czaprak, więc póki co wolę znaleźć coś bardziej błękitnego. 😉
Burza, a jakie wypełnienie polecasz? 👀 Które bardziej przypomina pady ES?
wątek zamknięty
Nirv, przypomina- sztywne. Ale ja nie cierpię takiego wypełnienia, potem ciężko się piorą takie deski jak ES. Ja mam same miękkie.
wątek zamknięty
Nirv, a Caballowy niebieski?
edit. okunka, zmniejsz zdjęcia 😉
wątek zamknięty
Tylko nie linczować!  🤣

Proponuję połączyć smurfa z czymś stonowanym, też spoko się prezentuje  🤣
wątek zamknięty
anai Twój koń jest mega mega mega cudowny  😍 😍 Szmatka też i całości razem z osprzętem jest tak pięknie zgrana... Po prostu moje marzenie  💘
Livia chyba komentować nie trzeba  😉
Nirv ten baby blue + lamówka czekoladowa i będzie super  😀
harja teraz o niebo lepiej niż na sucho  🙂
maison super  🙂
wątek zamknięty
Mam dylemat, która waszym zdaniem będzie lepsza?  :kwiatek:
takie mistrzowskie w paincie  🤣
wątek zamknięty
dairoxroxi - mi się na pierwszym zdjęciu bardziej podoba 😉 ale to raczej rzecz gustu
wątek zamknięty
dairoxroxi Mi też się bardziej podoba ta pierwsza  😉
wątek zamknięty

trochę słabe jakościowo...dralon taupe/white od drugiej strony 😉

zostawiać czy puszczać w świat?
wątek zamknięty
dairoxroxi mi bardziej ta druga 🙂
wątek zamknięty
anai foteczki jak najbardziej wrzucaj do szmato 🙂 btw fajowy masz napierśnik.
harja ametyst bomba  😍
wątek zamknięty
Zgodnie z obietnicą dodaję zdjęcie czapraka od krysiex213. Niestety komórkowe i mocno poglądowe, bo: a) byłam bardziej zajęta lonżowaniem niż foteczkowaniem; b) delikwent w rzeczywistości nie jest taki ciemny  😲 pojęcia nie mam, czemu tak to na zdjęciu wyszło; c) konik jeszcze włochaty, na pewno zrobię porządniejsze zdjęcia już po ogoleniu. No i niestety nie jest to najszczęśliwsze ujęcie, ale co trzeba - czyli czaprak - widać 😉

Więc oto krysiex Nougat + owijki Eskadron Navy z kolekcji (chyba) Maritim:

wątek zamknięty
kociarnia, dziękuję :kwiatek: też mi się w sumie podoba 🙂
Anderia, ładny!
wątek zamknięty
dairoxroxi według mnie pierwsza 🙂
wichrowelove zostawiaj  😀
Anderia piękny czaprak  💘
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.