Zairka, Olympia Blue 😍 Bardzo bardzo mi się podoba, elegancko ale nie nudno 🙂 Za to na zdjęciu w czerwieniach pomyka za Wami coś gniadego w pomarańczowych skorupkach - nie wiesz może, jakiej to firmy ochraniacze? Do hellorange'a by mi idealnie pasowały 😉
kaszmirowa2302, kortina dobrze prawi - kawa z mlekiem albo jakiś beżyk pod brązowy sprzęt wygląda super! Pomarańczowy z czekoladą zresztą też, ale to już moje prywatne pomarańczowe zboczenie 😁
juliadna nie ja zawijalam ;-) chcialam tylko zauwazyc ze to 2 rozne kobyly 😉 zdjecia byly robione w przeciagu 1,5h, reakcja ludzi gdy wychodzilam z przebranej koszulce Bezcenna orzeszkowa pewnie ze wiem to moj rekreant a one wszytkie nozki ubieraja w mustangu 🤔miewa:
juliadna, jak dla mnie zdjęcie nie fortunne bo cherry wygląda cudnie. Ja bym wszelkie czerwienie z twojej szafy sprzedała skoro zbierasz kase na derę 😉
no i masz ci babo placek... mi się podoba ale też nie jest to "o jak ładnie!". Jednak komplet sam w sobie jest ładny 🙂. Może zostawić, dla Lolka jak bedziemy do lasu na spacerek kiedyś człapać?