Ratana, są na pewno, pamiętam że już kiedyś szukałam - znalazłam takie w odcieniu terra, ale powinny pasować. Podlinkuję jak odkopię odpowiednią zakładkę 😉
Magdzior, O tak, pomarańcza z brązem to jest to, chociaż i takie, i z szarością połączenie już mam. Może zaszaleć i walnąć czerwień albo fiolet? Albo granat?
Powiedzcie mi, czy z nowej kolekcji Jarpola pad classic będzie też w kolorze pomarańczowym? Są wszystkie inne kolekcyjne kolory a tego nie widzę 🙁
Livia fotki obiecane. Etosha/ kara/ i Emii /gniada/. Derka eskadron dralon schoco/orange i kantar anky buterscotch.Nie wiem czy się nadają do schmatoholików bo robiłam je w pośpiechu.
etosha na Emilce zdecydowanie lepiej 😎 chyba muszę sprzedać kilka czapraków i trochę oszczędności + czas na szukanie tej derki 🙂 ale korci mnie już ona od 2lat i jakoś nie mogę się "zebrać" za polowanie na nią. Coś mi się wydaję że zacznę <3
A ja pokaże swój nowy nabytek. Weszłam do sklepu i zobaczyłam jak sobie wisi, i mówię "Będzie mój" Pytam sprzedawcy jaki to rozmiar a on mówi że pony 😵 Ale poprosiłam go aby przymierzył go do fulla, i się okazało że jest mniejszy i krótszy o ok 1,5 cm. I powiedziałam biorę, pomyślałam że jak mi nie wejdzie pod siodło to go sprzedam. Ale chyba nie wygląda tak źle pod siodłem 17,5'? 😀
Horze Czaprak Happy-Go-Lucky Stripes Pikowany w serduszka 😍
Ostatnimi czasy chce zamówić komplet batmana (czaprak, nauszniki, owijki). Chodzi mi o kolor czarny z logiem nietoperze. Co o tym sądzicie do siwka ? 😀
Ostatnimi czasy chce zamówić komplet batmana (czaprak, nauszniki, owijki). Chodzi mi o kolor czarny z logiem nietoperze. Co o tym sądzicie do siwka ? 😀
Na siwka to będzie najlepszy zakup jaki możesz zrobić! 😀(chyba sobie konia przefarbuje i kupie też 😀) Masz namiary na taki komplet? *_*
kaszmirowa2302 to był cotton burgundy i bordowe ochraniaczki eskadrona. Winterreda się pobyłam bo był na zywo dla mnie za mało intensywny, bardziej rdzawy niż czerwony.
Zairka, w obydwu ładnie, ale Olympia Blue 😍 Kociarnia, ja jestem na etapie dylematu w co by Kaszmira na zawody ubrać, żeby się z brązami ładnie komponowało.