Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

etosha - spokoloko Livia przecież napisała że dera jest Twoja  🤣
też kiedyś sobie ją kupię, tylko ja Lke potrzebuje  😎 
wątek zamknięty
Nie wiedziałam.Ja uważam ,że Lvia jest super.Juliadna powodzenia w spełnieniu marzeń.
wątek zamknięty
etosha, ten dralon jest przepiękny!!! Mam impulsa do niego i owijki  😉

Dawno nic nowego nie wstawiałam, więc:
B. w komplecie Anky Burnt Orange
wątek zamknięty
Azbuka , w impulsie przepięknie!
wątek zamknięty
Mam lepsze fotki w Szokmolu navy na Siwej, więc pozwolę sobie wrzucić :kwiatek:

wątek zamknięty
dziękuje Azbuka. Masz piękną kolekcje.
wątek zamknięty
Azbuka, o rany, jaki przepiękny ten impuls!! Kupiłabym za każde pieniądze 🙂
wątek zamknięty
Dzionka, uszyj sobie u Krysiex  😁
wątek zamknięty
haha 😀 Właśnie u Krysiex zamówiłam sobie na wzór tego impulsa! 🙂  😜 ma dość niedługo 🙂 to wstawię foty  😎
wątek zamknięty
Demonowa, nie wiedziałam, że to moje foto w ance kiwi było aż takim szałem, że na co drugiej takiej stronie się ono znajduje 😁 mnie nie grzeje wykorzystywanie zdjęć dopóki są ze szmatoholików- w końcu po to też tam je wrzucaliśmy.
wątek zamknięty
juliadna, Ooo! Na Fufu  😁  będzie szałowo!
wątek zamknięty
juliadna, ooo, koniecznie!! Nie mogę się doczekać 😀 Jak "zaiskrzy" to zamawiam od razu dla siebie, hehe 🙂
wątek zamknięty
Impuls wygląda cudnie na każdej maści, tu archiwalny Champ pod moją znajomą w impulsie: 

przepraszam za marną jakość
i obecny :

wątek zamknięty
Azbuka ten czaprak schoko/orange to jedno z moich niedoścignionych marzeń! Zazdrość!! Może kiedyś go upoluję.
wątek zamknięty
Azbuka, to są oryginalne eskadronowe owijki hellorange?
Impuls przepiękny, mam takiego brillanta i tez kocham go bardzo 😉

wiadb, to owijki Anky? Jaki odcień?
wątek zamknięty
wiadb, to owijki Anky? Jaki odcień?

Na pewno jest to firma Waldhausen- jakaś stara kolekcja, ale może też jest w "standardach", jest idealnie pod kolor lamówki. Popatrzę i jak znajdę do podeślę Ci link 🙂

edit
http://www.waldhausen.com/fleecebandage-4er-set.html?___store=default&___from_store=german  -  tylko inne logo na rzepie 🙂
wątek zamknięty
Orzeszkowa, tak to oryginały  😉
Wiadb, przepięknie! 
Kurcze te impulsy są niezniszczalne, szkoda, że już nie produkują - może właśnie dlatego  😉
wątek zamknięty
Ten impuls jest sliczny. tez mi sie juz od dawien dawna marzy, ale nie widzialam
nigdzie vs, a ceny DLek to w ogole jakis kosmos..
wątek zamknięty
Azbuka, super, jakbyś się ich chciała kiedyś pozbyć, to wiesz 😉

wiadb, dzięki za link :kwiatek: to kolor aubum, prawda?

akzzi, trzeba polować na okazje - nie tak dawno udało mi się złowić TO za mniej niż 60 zł z przesyłką 😎 Jak widać vsd pod krosówką też obleci 😉
wątek zamknięty
Chainsy, ja bym sto razy wolała alcantarę niż bawełnę, jest dużo wytrzymalsza i nie blaknie tak szybko, jak Eskadrony. Caball i Jarpol wygrywają ceną i jakością 🙂

etosha, cieszę się że paczka tak szybko dotarła 🙂 Pokazuj swoje kobyłki!

Azbuka, impuls Schoko na Brylku to szał ciał 💘

Puma, haha, ale sama zauważyłam że ostatnio jak mi się jakiś brillant/impuls podoba, to "o, zamówię sobie takiego u Krysiex" 🙂

wiadb, na twoim super, ale do każdej maści chyba nie pasuje - na karym mi się kompletnie nie widzi... 😉

wątek zamknięty
Chainsy, a co jest złego w alcancie ? właśnie ja się przymierzam by kupić. Eskadron mnie ogólnie jakościowo nie powala.
wątek zamknięty
Dar Nic złego 😉 Mnie się ona po prostu wizualnie nie podoba 😉
wątek zamknięty
tak wygląda moje kolekcja pomarańczowa.
wątek zamknięty
wiadb, a orientujesz się może jakie jeszcze owijki (oprócz tych Waldhausen) mogłyby pasować do tego ciemnego pomarańczu z kolekcji schoko/orange? 🙂

edit.
etosha, co to za cotton? 🙂
wątek zamknięty
Ratana to czaprak eskadron cotton orange  z kolekcji schoco/orange.
wątek zamknięty
etosha, super kolekcja, ja też zbieram pomarańczowe 😍

Ratana, teraz dopiero zauważyłam - a Anky Burnt Orange?
wątek zamknięty
Dziękuję Orzeszkowa. Pewnie też masz swoją  super kolekcje pomarańczową.
wątek zamknięty
etosha, raczej mikrokolekcję - chociaż Dżastin twierdzi, że to już wyższy stopień obłąkania, bo nawet ogłowie mam podszyte na pomarańczowo 😁 Ale chyba muszę się w końcu zebrać obfocić te pomarańcze 😀
wątek zamknięty
Orzeszkowa, myślę, że ten odcień Anky by pasował, ale zastanawiam się, czy dałoby się dobrać do kompletu coś z tańszych firm 🙂
wątek zamknięty
pomarańcze są super 😍 i już wiem, że na pewno jakieś połączenie pomarańczu z brązem sobie za czas jakiś sprawię, a póki co czekam na swojego trzeciego Caballa do kopmletu i już będzie pełen zestaw na zawody na wszystkie 3 dni 😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.