Demonowa, nie wiedziałam, że to moje foto w ance kiwi było aż takim szałem, że na co drugiej takiej stronie się ono znajduje 😁 mnie nie grzeje wykorzystywanie zdjęć dopóki są ze szmatoholików- w końcu po to też tam je wrzucaliśmy.
Na pewno jest to firma Waldhausen- jakaś stara kolekcja, ale może też jest w "standardach", jest idealnie pod kolor lamówki. Popatrzę i jak znajdę do podeślę Ci link 🙂
Chainsy, ja bym sto razy wolała alcantarę niż bawełnę, jest dużo wytrzymalsza i nie blaknie tak szybko, jak Eskadrony. Caball i Jarpol wygrywają ceną i jakością 🙂
etosha, cieszę się że paczka tak szybko dotarła 🙂 Pokazuj swoje kobyłki!
Azbuka, impuls Schoko na Brylku to szał ciał 💘
Puma, haha, ale sama zauważyłam że ostatnio jak mi się jakiś brillant/impuls podoba, to "o, zamówię sobie takiego u Krysiex" 🙂
wiadb, na twoim super, ale do każdej maści chyba nie pasuje - na karym mi się kompletnie nie widzi... 😉
etosha, raczej mikrokolekcję - chociaż Dżastin twierdzi, że to już wyższy stopień obłąkania, bo nawet ogłowie mam podszyte na pomarańczowo 😁 Ale chyba muszę się w końcu zebrać obfocić te pomarańcze 😀
pomarańcze są super 😍 i już wiem, że na pewno jakieś połączenie pomarańczu z brązem sobie za czas jakiś sprawię, a póki co czekam na swojego trzeciego Caballa do kopmletu i już będzie pełen zestaw na zawody na wszystkie 3 dni 😍