przy okazji porządków końskich gratach udało się obfocić wisienkę, zdecydowanie jedno z moich ulubionych zestawień kolorystycznych 🙂 eurostarowe cherry red, red, scarlet red, silver, black głównie w rozetkowym temacie i kilka eskadronów z silver bordeaux, zarówno na ciemnej klaczy jak i na jasnogniadym fajnie wygląda 🙂
A do mnie dotarł dzisiaj pad York Arwila Jet Black, który wyhaczyłam na licytacji w ramach jakiejś sklepowej promocji za 56zł. 🍴 Pseudozamszyk całkiem przyzwoity, choć ciut krótszy od lami cellowego i bardziej... szorstkawy(?). Natomiast jestem mile zaskoczona siateczką pod spodem- wygląda na prawdziwy potoodsysacz 😁
xxagaxx , Picaros, Livia, zalcia97 dziękuje 🙂 Miałam mieszane uczucia co do tych kolorów, ale coraz bardziej zaczyna mi się podobać 🙂 Precelek WOW! 😵 ile tego jest? i wszystko w jednym kolorze. Wolałabym nie widzieć twojej paki, bo pewnie jeden wielki szał 😜
ash,nasturcja-renata, odrobina szaleństwa nie jest zła 😁 cierp1enie, xxagaxx etosha, Livia dzięki! :kwiatek: asds wiśniowe buty były bardzo długo przeze mnie poszukiwane 🏇 harja :kwiatek: nie sądzę! dar dzięki, ale niekoniecznie, ja zawsze szukam sprzętu w okazyjnych cenach i nie waham się zamawiać z Austrii, Niemiec czy Holandii, ale fakt,naszuka się człowiek Dramka Dar, czerwone bryczki były na tapecie, ale po zimie mam za gruby zadek więc najpierw muszę wrócić do starej wagi 😉