pantofel, normalnie chodzi, w trzech, czasem coś malutkiego podskoczy, czasem zrobi pseudoustępowanie 😉 jest dość ciężki do ruszenia, ale jak się rozkręci to wcale mi się nie chce zsiadać 🙂 przepraszam za OT 🙂
harja pięknie! 😀 ehh... sprawa się skomplikowała, bo koniur jednak nie będzie rudy, tylko go nie będzie. Ale jako, że akurat kasę mam to już na wakacje jakieś wdzianko Caballa kupię, tylko maść już nie taka łatwa i się zastanawiam 😀 Może jakieś sugestie podrzucicie :kwiatek:
harja, popieram to, co napisały wcześniej dziewczyny-zdecydowanie Wasz kolor 😍 (zawsze, kiedy patrzę na zdjęcia Twojego konia, rozbawia mnie wygląd czapraków- takie mini-czapraczki 😉)
BTW szmat. Jadę dziś z mężem skibusem przez jakąś totalną wiochę pod lodowcem w Austrii, a tu jedzie sobie skrajem lasu facet na zadbanym koniku, w ESie stripe. Z wrażenia nawet nie zauważyłam, jaki kolor 😉 Fajnie to wyglądało.
Marcelin, :kwiatek: Nekanowa, dzięki! Twojemu też świetnie w tym kolorze! anai, kurczę, a mi się one wydają zupełnie normalne 😁 a co do faceta - wyjechał do ludzi, to wiadomo, że trzeba konia ładnie odstawić 😉 fajnie się jednak patrzy, kiedy koń jest elegancko i schludnie "ubrany" 😉 juliadna, mi się podoba czerń na Fuerte, choć rzeczywiście macie też lepsze zestawy 🙂 Burza,Precelek :kwiatek:
Juliadna a mi się Twój Fuerte w czerni bardzo bardzo podoba! Klasycznie, nie tak pstrokato, bez udziwniania. Wiadomo - co kto lubi, ale dla mnie na plus 😉
Mi też się bardzo podoba ten z brązową lamówką 😍 Do Fuerte pasują proste, klasyczne kolory więc na pewno będzie się prezentować powalająco. Wrzuć zdjęcia jak będziesz miała