Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

Livia was się nie da nie zauważyć  🤣 pięknie mu  💘 widziałabym go w czymś żywym , np. te limitowane co pokazywałaś.  😍
wątek zamknięty
pomóżcie nie wiem na który czaprak się zdecydować
chcę kupic białe ochraniacze z wiosennej kolekcji 2013 schockemochle

i teraz który czaprak? 🙄 Ma być dla odmiany wesoło  🤣

NOwy Jarpol z pionowym pasem i herbem!!!!Granatowo/czerwony!! 😜
wątek zamknięty
Karino, dzięki 🙂 Tylko zanim zdobędę te limitowane (o ile w ogóle), to pewnie duuużo wody upłynie  😁
wątek zamknięty
Livia, niebieskości, mój kolor  😍 bardzo mu ładnie! Szalona jesteś z tymi dralonami  😀
wątek zamknięty
asds rewelacyjne te skorupki Horze z łyżką, 65zł za takie wysokie zamknięte ochraniacze! Super! Pomarańczowe są całkiem udane 🙂
wątek zamknięty
Burza

Najlepiej wyglądają wersje niebieska i żółta, no ale ja jakoś sie kolorystycznie stonowałam ostatnio. Powrót do klasyki?
wątek zamknięty
Nie założe na Piorka nic błękitnego i żółtego, dziękuję, moje dwie pierwsze Anki noszone w kółko, do dziś mam wstręt 😉
wątek zamknięty
JA ostatnio namietnie robie porządki w szafie i wracam do czerwieni, niebieskich i czarnych kolorów.

Ach...czekam na 2 moje nowe wymysły właśnie.
wątek zamknięty
Przyszła derka z Niemiec UK Style NG- chyba coś jest na rzeczy w Eskadronie bo dawno tak dobrej jakości polaru nie mieli-chyba dziś będę pod nią spać,taka jest milusia 😀
Przy okazji bardzo polecę lanserskie białe kalosze z futrem Calevo-zamówiłam i jestem zaskoczona jakością ich rzeczy,za kalosze z futrem biorą 21 euro a będzie to mój 6 komplet futrzaków,chyba jeszcze nie miałam w rękach takich w których jakość futra (krótkie gęste i błyszczące) byłaby tak dobra.
Oczywiście miałam nie kupować już żadnych modowych szmatek a zastanawiam się nad kompletem NG do derki,a konkretnie nad tym czaprakiem :
wątek zamknięty
Burza też mi się własnie te ochraniacze podobają, ale u mnie zaś niebieskie i pomarańczowe zdecydowanie na tak🙂

W ogóle to zastanawiam się, myślicie, że te kaloszki z Horze (te pasujące do ochraniaczy podlinkowane strone czy dwie wcześniej) będą w miarę trwałe? Bo akurat potrzebuję i miałam kupować kolorowe gumowe, ale neopranowe chyba chronią lepiej no i fajniej wyglądają 😍
wątek zamknięty
harja, dziękuję bardzo 🙂 Teraz został mi jeden dralon taki realny do zdobycia i będzie koniec szaleństw 🙂
wątek zamknięty
Livia, który?
wątek zamknięty
emptyline, nie chcę zapeszyć, więc pochwalę się dopiero, jak go zdobędę 🙂 Chodzą mi też po głowie te dwa dralony wstawione wcześniej, ale raczej mam małe szanse na ich upolowanie...
wątek zamknięty
Magdzior, mnie kuszą różowe, są tak kiczowate, że aż śmieszne, Horze generalnie ma niezłe produkty, więc myślę, że dadzą radę.
Livia, ok to czekamy na premierę voltową za jakiś czas.

Ja za to mam już w zasadzie wszystko co bym tak naprawdę chciała mieć. Brakuje mi tylko jakiejś derki do Navy-Green, a więc nadszedł wreszcie czas na ubranie siebie zamiast konia.  🤣
wątek zamknięty
emptyline, szczerze ci zazdroszczę 🙂 Czekam na ten moment, kiedy już nic nie będzie mi się podobało - albo będę to już miała 🙂
wątek zamknięty
Mi się podoba jeszcze sporo oczywiście, ale to co tak naprawdę chciałam mieć, już posiadam. Z chęcią przygarnkę ankę cynamonową, dwa cottony z Choco-Petrol, coś z Navy-Green czy np. polopad coffee, ale to jeśli się kiedyś fajna okazja trafi etc. Ostatnie kolekcje w ogóle nie w moim guście, albo nie dla mojego konia. Myślę tylko nad torbą na szczotki z NG. 🙂
wątek zamknięty
Ja też ostatnio dojrzałam do ubierania siebie, polecam, przemiła zmiana! Robiłam porządek w szafie i z przerażeniem odkryłam, że koń ma prawie 20 szmatek, a mi zostały jedne bryczesy na lato... Jedne zmniejszyłam, drugie zszyłam, trzecie kupiłam i już mam 4, a koniowi do wyprzedaży nie mam zamiaru NIC kupowac (taaaa, już to widzę  😁 ). Aktualne zachcianki to anky hibiscus, cottony navy i red, ewentualnie jeszcze ten NG wstawiony przez DressageLife.  🙂
wątek zamknięty
Klaczunia niebieska, jeszcze mamy dralon royalblue eskadrona do kolekcji 🙂
pad i owijki eurostar peacook

wątek zamknięty
Altiria,, doszłam ostatnio do podobnego wniosku i miałam zamiar zamówić sobie porządne ciuchy na zawody, a tu dzisiaj przyszedł wzornik od Ivett ( :kwiatek: ) i mam ogromny dylemat.

Precek, bardzo ładnie Klaczynce 🙂
wątek zamknięty
Precelek, ślicznie!!
wątek zamknięty
Precelek, o tak, elegancko, jeździec pod kolor. Cudo.
wątek zamknięty
kaszmirowa2302 xxagaxx dziękuję bardzo mi miło, też mi się zdaje że to w miarę jej kolory, tymczasem zbliża się sezon na chilli, fuksje i inne róże  🍴
emptyline dzięki, staramy się trzymać fason 🙂
i przy okazji wrzucam foty derki eskadron New Generation, detal foto w wersji malutkiej, te pieskowe są identyczne co do każdego jednego detalu. I muszę powiedzieć, że mimo że na fotach katalogowych absolutnie mi się nie podobały,- jestem oczarowana, polar jest dwa razy grubszy niż w standardowych polarkach eskadrona, mięsisty, najlepszej jakości. Derka wykonana super starannie z dbałością o każdy szczegół. No i co najważniejsze- mój pies i koń dostali identyczne  😁  🤣

i w większym wymiarze

wątek zamknięty
No to moja droga, czekamy na zdjęcie konia i psa w derach razem! 🙂
wątek zamknięty
ha! pies jest nieco nieszczęśliwy, ale da radę  😂 czekam tylko aż wszystko się nieco bardziej zazieleni i dzwonię umawiać się z Dominką Frej  😅
wątek zamknięty
Jeszcze tylko właścicielce brakuje derki do kompletu 😁
wątek zamknięty
kaszmirowa2302 ja dam radę bez  😁
wątek zamknięty
Precelek, ale koszulka pod kolor jest?  😀iabeł:
wątek zamknięty
emptyline wizja kolorystyczna przewiduje tym razem czarną  😎
jeszcze gratisowa Klaczynka w coffee berry 🙂
wątek zamknięty
Precelek, precz z tym śniegiem!!
wątek zamknięty
Znalazłam sobie konia do dzierżawy to i muszę mu jakieś wdzianko kupić. Caball na pewno pójdzie w grę, tylko kompletnie nie mam pomysłu jaki, koń kasztan bez odmian. Może coś podpowiecie, bo ja nie mogę się zdecydować 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.