Kurczę, dzielnie walczę z pokusą kupienia Caballa czy Krysiexa, a teraz jeszcze kusicie Jarpolami! Coś czuję, że moje odkładanie pieniędzy na siodło skończy się fiaskiem. 😵
Tak mi się podoba nowa kolekcja Jarpola, że szok!! Fuksja jest genialna, ale też bardzo podoba mi się ta derka głębia oceanu-błękit nieba, klasyczna, elegancka.😉 Fajny kolorek też to młoda trawa, myślę, że na Siwą to nie bardzo, ale może kiedyś kupię na Młodego, ale na to jeszcze dużo czasu. 😁 Na razie i tak jestem w dołku finansowym, więc nowych szmat nie będzie, ale kurczę łapią za oko, super dobrana kolorystyka! No właśnie i ta derka co pantofel wrzuciła! Jest genialna!!!
xxagaxx, na ten miałam chrapkę, ale KLami mnie uprzedziła. Wersja z czarnym też mi się podoba, szary z pomarańczowym też. I bakłażanowa wersja tego Twojego pomysłu beżowego/brązowego też... OMG
anai, no ja jeszcze muszę przemyśleć czy wezmę z czarnym czy z granatem. Ale to odczekam chwilę, bo teraz Jarpol pewnie będzie miał pełne ręce roboty 😉
pantofel, pozwole sobie odpowiedzieć za Klami. to taki bardzo delikatny ecru. w słońcu biały właściwie..
edit Aga to w większości moja wina niestety. miałam na pit stopie 6 koni chyba. wieczna kolejka do zawijania odwijania i siodłania. mimo pomocników zdarzały się słabsze momenty 😉