Altiria, chciałybyś, ale nie możemy niestety. Deb proszę męczyć. Ja mam juz "ogórową część sesji" gotowa na dysku i chętnie bym cos pokazała, bo sama sie zachwycam..... no ale nie mogę. 😉
No to cicho sza, a nie tylko 'pięknie, pięknie, ale nie możemy pokazać, haknijcie się'. 😁
pokemon, patrz na mnie, ja od lat tylko Ankowa 🙂 teraz w głowie mam tylko Caball 🙂 za bardzo zachwyca mnie dopieszczenie produktu końcowego, obsługa klienta i możliwość dopasowania absolutnie wszystkiego. Nareszcie mam długość jaką chcę, szlufki które chcę i kolor na jaki mam ochotę, z lamówką lub bez.
gabb. nougat nougatem, ale jak Pielek wygląda. Szyjsko 😍 Jeszcze dużo wody w Wiśle upłynie, zanim mój nabierze takiego ciałka.
Ja nie wiem czy chcę widzieć nową kolekcję Jarpola. Ostatnio wystarczająco cudeniek namotało mi w głowie i jeśli zagada do mnie coś jeszcze, to od poniedziałku przeprowadzam się do psychiatryka 😉
ChingisChan bój się raczej, że to nie będzie ostatni pad. Ja jestem zachwycona. Prałam mojego caballa z 30 razy już i cały czas wygląda idealnie, co najlepsze dopiera się w 30st, nie wychodzi z niego pot i brud na szwach (tak jak w euro starach, trzeba to było potem szorować ręcznie bo po 3 praniach nadal były ślady na tych padach) i wysycha w godzinę po praniu. A najlepsze są po jeździe, siateczka od spodu jest absolutnie sucha cała wolgoć wydostaje się na zewnątrz! Te pady są absolutnie rewelacyjne. Porównywanie ich do 2x droższych Anky czy Euro Stara to profanacja Caballa.
Dziewczyny proszę o pomoc! 😀 Ostatnio w sklepie wymacałam bardzo fajną łezkę Eskadrona. Nie posiadam praktycznie żadnej wiedzy jeśli chodzi o kolekcje i stąd moje pytanie. Czaprak ma kolor bardzo ciepłego beżu/wanilii z fioletową lamówką w dwóch odcieniach chyba 😉 W porównaniu do innych eskadronowych beży w sklepie był o wiele cieplejszy, intensywniejszy 🙂 Czy któraś z Was jest w stanie mi powiedzieć co to za czaprak? :kwiatek:
Pantofel ależ ja wiem 😁, to już moja 4 paczka od caballa. Już planuję derki na następny sezon, worek na siano itp. itp. Cieszę się, że chwilowo ograniczają mnie kolory 😀.
emptyline, dzięki, że naprowadziłaś mnie na dobry kierunek 😉 ale chyba nie do końca o ten mi chodziło. Google wypluło trochę fotek i wydaje mi się, że czaprak, którego szukam to Aubergine-violet creme 🙂 Dzięki jeszcze raz 🙂
Szmatoholicy help 😉 Szukam kompletu czaprak + nauszniki, najlepiej w beżach, czerniach, granatach, tak koło 2 stówek za calość, może ciut więcej. Może być używane jak komuś sie coś rzuciło w oczy, starsze kolekcje itede. Dzięki 😉