Medziiik, kittajka, harja, Karino1998, anai, Livia dzięki mi się oba podobają, ale faworytem jest drugi ten krosowy uwielbiam to jaki jest puchaty i to moje ukochane połączenie kolorów, ale pierwszy miał być z założenia elegancki i taki jest wiec swoje zadanie spełnia🙂
Misia śliczny ten caball, kolejny moel to włanie taki u mnie będzie🙂
piękne te Eskadrony ale Caballe bardziej do mnie przemawiają 😉 no i rożnica w cenie.. 😵 a ja tymczasem dołączam z moim pierwszym w życiu komplecikiem skromnym.. 🤣
York Pad Arwila i owijki Micropolar też York
na jutro planowane foty na modelu.. zobaczymy co model na to.. 😁
ceffyl, kolor wyszedł całkiem ładny, ale to ich logo i cienki pasek na dole... koszmarek 😉 ciekawa jestem tej nowej kolekcji Jarpola, zapowiada się nieźle, super kolor ma jeden z dwóch pokazanych na fb padów (kobalt?) 🙂 a do premiery jeszcze tak daleko 😀
Jeszcze kilka dni. Miała być taka jakby przedpremiera na weekendowych zawodach, ale zawody odwołali. Trzeba doczekac do poniedziałku. Jest na co czekać.
ceffyl, kolor wyszedł całkiem ładny, ale to ich logo i cienki pasek na dole... koszmarek 😉 ciekawa jestem tej nowej kolekcji Jarpola, zapowiada się nieźle, super kolor ma jeden z dwóch pokazanych na fb padów (kobalt?) 🙂 a do premiery jeszcze tak daleko 😀
no właśnie mnie to logo też drażni więc pewnie je odpruję i jakiś haft wrzucę 😉 co do szycia to fakt, ze cud krawiecki to to nie jest, ale póki co na moja kieszeń no i kolor jest obłędny 😜 marzył mi sie taki dla siwego.. 😍 na żywo identyczny jak na foto
Karla🙂, kiedy JArpola nie mogę, bo deb mnie zabije przy najbliższej okazji. A widujemy się zbyt często by podejmowac takie ryzyko. 😉 Zreszta efekty pracowitego weekendu wciaż sa w fazie obróbki. To chociaz Eskadrona na pocieszenie sobie wstawię.
deb, no ba. Wiesz... chyba nie ma derki, któa wyglądałaby na nim jak sukienka. No chyba, że byłaby o kilka rozmiarów na długość po grzebiecie za duża to mooooże w dół tez by była spora.
Moon, hahaha... ta derka jest tak hmm... dziwna, infantylna itd. że aż ma coś w sobie. Taki tam wybryk, no...
Kinia16322, no niestety, ale Jarpola nie wstawię, bo nie mogę. 😉 Musisz poczekać.
Burza, serio serio. To był taki wybryk na poprawe nastroju. Jak dla mnie uroczo kontrastuje z wielkim ogórem obecnie mocno zaintrygowanym innymi końmi płci wszelakiej.
Livia, cobalt piekny ale ten granatowo/czerwony z herbem 😜 ja bez kitu nie widze juz nic w esach i eskadronach, nic mi sie nie podoba i niedalabym juz 115zł za cottona 🙄 Teraz tylko Caball, Jarpol i Krysiexy 🏇