Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

ja czekam na nowa kolekcje Jarpola 😍
wątek zamknięty
Widziałam na fb czaprak Jarpola nowy model Royal. No i nie powiem... zapowiada się ciekawie.
wątek zamknięty
nagana, zapowiada się bardzo ciekawie. Pewnie będę się długo zastanawiała, który czaprak lub pad kupić najpierw 😁
wątek zamknięty
Livia dera tez Caball 😉
wątek zamknięty
Medziiik, kittajka, harja, Karino1998, anai, Livia dzięki mi się oba podobają, ale faworytem jest drugi ten krosowy uwielbiam to jaki jest puchaty i to moje ukochane połączenie kolorów, ale pierwszy miał być z założenia elegancki i taki jest wiec swoje zadanie spełnia🙂

Misia śliczny ten caball, kolejny moel to włanie taki u mnie będzie🙂
wątek zamknięty
NG 😉

wątek zamknięty
Czemu te owijki tak koszmarnie nie pasują do czapraków? Kiwi z niciaków im zostało, czy co?
wątek zamknięty
piękne te Eskadrony ale Caballe bardziej do mnie przemawiają  😉 no i rożnica w cenie..  😵
a ja tymczasem dołączam z moim pierwszym w życiu komplecikiem skromnym..  🤣 

York Pad Arwila i owijki  Micropolar też York

na jutro planowane foty na modelu.. zobaczymy co model na to..  😁
wątek zamknięty
emptyline pasują, tylko na tych zdjęciach kolor czapraków nie jest dobrze uchwycony
wątek zamknięty
ceffyl, kolor wyszedł całkiem ładny, ale to ich logo i cienki pasek na dole... koszmarek 😉
ciekawa jestem tej nowej kolekcji Jarpola, zapowiada się nieźle, super kolor ma jeden z dwóch pokazanych na fb padów (kobalt?) 🙂 a do premiery jeszcze tak daleko  😀
wątek zamknięty
A ja nie moge sie doczekać możliwości ujawnienia moich nowych Jarpoli, bo ogórkowi w nich przepięknie. 😉
wątek zamknięty
Klami, o rany, jeszcze podgrzewasz atmosferę 😉
wątek zamknięty
Jeszcze kilka dni. Miała być taka jakby przedpremiera na weekendowych zawodach, ale zawody odwołali. Trzeba doczekac do poniedziałku. Jest na co czekać.
wątek zamknięty
ceffyl, kolor wyszedł całkiem ładny, ale to ich logo i cienki pasek na dole... koszmarek 😉
ciekawa jestem tej nowej kolekcji Jarpola, zapowiada się nieźle, super kolor ma jeden z dwóch pokazanych na fb padów (kobalt?) 🙂 a do premiery jeszcze tak daleko  😀

no właśnie mnie to logo też drażni więc pewnie je odpruję i jakiś haft wrzucę 😉 co do szycia to fakt, ze cud krawiecki to to nie jest, ale póki co na moja kieszeń no i kolor jest obłędny  😜 marzył mi sie taki dla siwego..  😍
na żywo identyczny jak na foto
wątek zamknięty
ceffyl, jak odprujesz zostaną dziury 🙁
wątek zamknięty
Słaba bardzo przypadkowa fota gwiazdkowej dery Nici. Obiecuję lepszą by nasza kochana fotograf. 😉

wątek zamknięty
ogór nie wydaje się być zniesmaczony 😉 ale w weekend przeżył taki kolor że derka w gwiazdki to pikuś 😉
wątek zamknięty
Klami Ty nie rzucaj eskadronami tylko jarpola pokazuj i tyle😉
Deb chociaż powiedz kolory i temat przewodni... :kwiatek:
wątek zamknięty
deb, hahaha, oj tak.

Karla🙂, kiedy JArpola nie mogę, bo deb mnie zabije przy najbliższej okazji. A widujemy się zbyt często by podejmowac takie ryzyko. 😉 Zreszta efekty pracowitego weekendu wciaż sa w fazie obróbki.
To chociaz Eskadrona na pocieszenie sobie wstawię.
wątek zamknięty
Klami Ogór jaki przebojowy! 😁
wątek zamknięty
Karla🙂, widziałas na FB 😉

Klami, jedyny koń na którym ten model derki nie wygląda jak sukienka..
wątek zamknięty
Awwgr, Klami, schowaj TO głęboko, wiem gdzie masz siodlarnię...  😀iabeł:
Deb, na Ogórku akurat ta derka ma na czym leżeć...  😉
wątek zamknięty
mils, hahahaha.

deb, no ba. Wiesz... chyba nie ma derki, któa wyglądałaby na nim jak sukienka. No chyba, że byłaby o kilka rozmiarów na długość po grzebiecie za duża to mooooże w dół tez by była spora.

Moon, hahaha... ta derka jest tak hmm... dziwna, infantylna itd. że aż ma coś w sobie. Taki tam wybryk, no...

wątek zamknięty
Misia, boskość absolutna!!

Klami, niee.. no proszę Cię 😉
wątek zamknięty
Burza, oj tam oj tam. To mój jednorazowy wybryk. Obiecuję. 😉
wątek zamknięty
Klami oj nie nie 🤬 ja na nowa kolekcje jarpola czekam juz dlugo 😁 ten jarpolowy kobalt jest cudowny 😍
wątek zamknięty
Klami, mam nadzieję, bo kompletnie nie urywa niczego 😉
wątek zamknięty
Kinia16322, no niestety, ale Jarpola nie wstawię, bo nie mogę. 😉 Musisz poczekać.

Burza, serio serio. To był taki wybryk na poprawe nastroju. Jak dla mnie uroczo kontrastuje z wielkim ogórem obecnie mocno zaintrygowanym innymi końmi płci wszelakiej.
wątek zamknięty
Podgrzewacie atmosferę tymi Jarpolami 🙂 Widziałam kobaltowy pad na fejsie, zapowiada się bardzo obiecująco! Rany, gdzie ten poniedziałek? 😂
wątek zamknięty
Livia, cobalt piekny ale ten granatowo/czerwony z herbem 😜 ja bez kitu nie widze juz nic w esach i eskadronach, nic mi sie nie podoba i niedalabym juz 115zł za cottona 🙄 Teraz tylko Caball, Jarpol i Krysiexy 🏇
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.