Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

anai Jesli chodzi o ten model, tak?
wątek zamknięty
Evenetr, o każdy,
wątek zamknięty
emptyline Wiem, wiem, ale wlasnie nie moglam znalezc skokowki w takich kolorach i wzorze... Moze ktos dalby link?
wątek zamknięty
wątek zamknięty
emptyline Dziekuje  💘
wątek zamknięty
w wiosennej/letniej odsłonie Anky Hortensja i owijki BR
wątek zamknięty
Fantazja, Ty paskudo...wyskakujesz tu ze śliczną hortensja, z zieloną trawką (u mnie zaczyna się też ślicznie zielenić i drzewka puszczać pędy), no ale ta hortensja... to jeden z tych must have 😉
wątek zamknięty
Fantazja, przyznaj się zua kobieto, że trawę w PS kolorowałaś!  😀iabeł:

Parę stron temu zastanawiałam się nad fiotelem na gniadym...  😵  😜
wątek zamknięty
Fantazja

ALE ci kobyła w tych Włoszech wypiękniała!
wątek zamknięty
Hymm jak myślicie jaki kolor pasował by dla gniadego wałacha ? 🙂

(będzie coś w tym odcieniu - zdjęcie z końca kwietnia 2012)
Nie patrzcie co ja na nim robię bo nie mam pojęcia ;oo
Mam zamiar kupić/zrobić dla Niego czaprak i może owijki, ale kompletnie nie wiem jakiego koloru... 🙄
wątek zamknięty
Fantazja, paskudnie ją ułożyłaś, do dołu ją! 😉

wątek zamknięty
Fantazja - ślicznie Wam  🙂

NG Eskadron 2013

z retiforum

wątek zamknięty
Mnie to bardziej intrygują te ochraniacze białe z futrem, co to może być?
wątek zamknięty
Sluchajcie, nie ogarniam tej strony Calevo.com, albo moze to ja jestem nieogarem 😀 http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/process/locale/en_US/page/1020229c13.html
Przegladam wlasnie Eskadron - saddle cloth UK style - NEXT GENERATION i widze to pierwsze zdjecie, ktore zaraz wrzuce.
Widac, ze czapark pod skokowke. Ale jak zjezdzam troche nizej, na bialym tle jest ujezdzeniowka. Wiec juz nie wiem, czy kupuje ujezdzeniowke, czy skokowke... Poza tym, co to znaczy DL i VS? Z gory dziekuje, mam podobny problem z tym - http://www.calevo.com/cgi-bin/calevo/process/locale/de_DE/page/1020223c13.html,a potrzebuje skokowki...
wątek zamknięty
wybacz ale jesteś nieogarem  😁
DL- wersja ujeżdżeniowa
VS- wersja wszechstronna

z tym nieogarem to żart  :przytul:
wątek zamknięty
Spoczi xD
I DZIEKUJE CI BARDZO !!!  🙇  💘
Nareszcie ogarnelam  😎
wątek zamknięty
Wiecie moze, co to za rozmiary kantarow ?
P2
V
W
WE
wątek zamknięty
etosha, dziękuję 🙂

Magdzior, drugi na koniu to szał!

kittajka, Karino, anai, dziękuję 🙂 Niedługo, jeśli wszystko pójdzie dobrze, to pokażę bardziej "szałowy" dralon 🙂

Fantazja, przepięknie! Dobrze, że Hortensia wam służy 🙂

Eventer, z łaski swojej mogłabyś używać wyszukiwarki i EDYTOWAĆ POSTY? (I zapoznać się z regulaminem przed pisaniem?)
wątek zamknięty
Eventer, P2 - większe pony, V - Volblut, folblut, cob, M. W - Warmblut, półkrew, L, WE - W extndend, extra - XL
wątek zamknięty
Burza wydaje mi się , że to są ochraniacze Gera , ale jaki model to nie mam pojęcia , znalazłam coś na ich podobę , zapewne niedostępne w PL 🙂
wątek zamknięty
Jak to? Zdaje mi się, że w GNL widziałam Gery.
wątek zamknięty
Wpisałam 'ochraniacze Gera' w google grafikę i wyskoczył mi nagi Gracjan Roztocki pośród wiosennych traw...
wątek zamknięty
dommaz, dzięki, Gery widziałam tylko takie z milionem rzepików.
wątek zamknięty
Te gery są extra! klik
wątek zamknięty
Przepiękne ale nie widać środka, dokąd siega plastikowa łyzka- no i cena, sorry tysiąc zł za komplet!
wątek zamknięty
Cena fakt- przesadzona. Ale wizualnie są bardzo przyjemne dla oka.
wątek zamknięty
W ogóle jestem w szoku, mam w stajni na sprzedaż te ich neoprenowe z rzepami i wyceniłam je na 100zł, a tu komplet prawie 400 🤔 kompletnie nieadekwatna cena do tego co człowiek ma w ręku, nie wiem może jakieś nieśmiertelne czy coś...

Edit- Misia mi podrzuciła 😍
http://www.gera-ferro-plast.de/de/834.php
wątek zamknięty
Robione kalkulatorem ale widać nowy fiolet Caball jest jak Anka Hortensja  😍
wątek zamknięty
Przestańcie wy już z tymi czaprakami Caball 😉  Powalił mnie na kolana pad Brunatnej, Arimony i Zairki!! Piękne!!

Aaa i jeśli chodzi o Eskadrona to dawno mi się tak nic nie podobało jak te czapraki bicross z NG, derki i kantary! Muszę zacząć odkładać kasę, bo muszę te rzeczy mieć!
wątek zamknięty
Misia, piękny ten padzik 🙂 A co to za dera?
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.