Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

krysiex213, UŻYJ JEJ! Błagam 😁
wątek zamknięty
juliadna, jakie Caballowe cudeńko! 😍 I teraz mam dylemat, czy lavender czy to? 😵
wątek zamknięty
gabb.,
haha a ja nie ma dylematu, to burgind to tez moj, wymienilam eskadrony na caballa i dawno juz trzeba bylo 😉
a sprzet masz czarny czy brazowy?

wątek zamknięty
gabb., do Pielka maści zdecydowanie burgund.
wątek zamknięty
przyszły dziś moje zakupy... wiem wiem  😁 szalona jestem  😁

i gniade w Eskadron Brillant Coffee + owijki Equest

+ derka Eskadron chocochip/pink

modelka dziś nie była chętna do pozowania
wątek zamknięty
Fantazja ładnie! 🙂 B.ładnie! 🙂 ale ile ja bym dała za widok zielonej trawy i stokrotek  😜 dlaczego nie mówiłaś wcześniej, wpakowała bym się do Twojej paczki. 
wątek zamknięty
Fantazja, dera cudowna, Caball? w brillancie prześlicznie ale z tymi kwiatuszkami to robisz nam gigantyczne świństwo!
wątek zamknięty
juliadna, dzięki  :kwiatek:  no u mnie wiosna pełną parą, ale jutro ma znowu padać deszcz...
Burza, dzięki  :kwiatek:  tak to Caball przeciwdeszczowa bez wypełnienia w kolorze atrament
wątek zamknięty
Pokazuj na koniu!
wątek zamknięty
Wiedziałam! Pielek ma taką i choruję strasznie, ja mam Caballa sprzed 2 lat i te nowe są już o 3 kosmiczne technologie do przodu!
wątek zamknięty
też mam jedną Caballa sprzed 2-3 lat... jeszcze żyje.... ale już chciałam nową jak zobaczyłam na zdjęciu w kolorze atrament  😍
jak jutro nie będzie padało to przymierzę i zrobię zdjęcia
wątek zamknięty
juliadna ja przez Arimone czaje się na tego Caballa dla moich siwych. 😁
wątek zamknięty
szalona jestem  😁
Ale poszalałaś  😜
wątek zamknięty
Konstancja,
zawsze do uslug 🙂😉)  😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł:
Fantazja
poszalalas, ale rzeczywiscie za te kwiatki to naprawde RRrrrrr , nie kus losu, ty z drugiej planety  😜
pokaz koniecznie zdjecie derki,  👀
wątek zamknięty
Arimona, sprzęt czarny 🙂

Burza, ale ten lavender jest taaaki łaaadny! 😁

Fantazja, ale szaleństwo zakupowe! 😀 I Fantazji super w tym brązie! Ale kwiatków i słońca zazdroszczę niesamowicie, u mnie za oknem biało 😵
wątek zamknięty
Chyba niedawno obwieszczam tu, że uwolniłam się od kompulsywnego kupowania czapraków itd. No cóż.... weszłam dzis do sklepu po napiersnik akurat jak przyszedł towar z Euro Stara. No to wyszłam z napiersnikiem i granatowym czaprakiem. No cóż. :/ Dobrze, że więcej kasy przy sobie nie miałam.
wątek zamknięty
Klami  🤬 może jak będzie sezon w pełni i co chwila jakies wyjazdy na zawody, to będzie dodatkowa motywacja do opanowania 😉
wątek zamknięty
gabb.,
no to bierz lavendera i tyle 🙂😉)
wątek zamknięty
Klami, a gdzie w 3mieście ES??

Fantazja, szalona ty! Fajne zakupy 😉
wątek zamknięty
kociarnia, wątpie... w obliczu tego, że ES zawitał do sklepu, który bardzo często nawiedzam choćby po prostu na ploty.

xxagaxx, okser.
wątek zamknięty
Fantazja poniosła Cię fantazja  😁 
wątek zamknięty
Który lepszy na Dzionka?

Maize:

Czy shitake?
wątek zamknięty
Shitake.
wątek zamknięty
Też mi się tak wydaje.

Edit: obejrzałam zdjęcia z szmatoholikach i jednak mi się tak nie podoba - myślałam, że jest jaśniejszy  🤔
wątek zamknięty
Dzionka, ale maize to naprawdę paskudztwo.
wątek zamknięty
Fantazja Piękne zdjęcia. Jednak najbardziej zazdroszczę Wam pogody!!!!
wątek zamknięty
Dzionka, maize to chyba jeden z moich ulubionych kolorów, jest naprawdę ładny, w dodatku może w końcu przyniesie trochę wiosny. To taki kanarkowy żółty, wesoło wygląda.  🙂
wątek zamknięty
Dzionka maize osobiście mi się podoba , jest świetny  😉
wątek zamknięty
Dzionka, ja wiem ze są gusta i guściki, ale IMO wybrałaś jedne z największych potworków kolorystycznych jakie wyprodukowała Anky.
wątek zamknięty
Dzionka nie popelniaj takiego harakiri, oba kolory na zywo to koszmar! Kompletnie nie pasuja do Dziona! Przelam sie i stworz sobie wymarzony czaprak w Caball, jarpol albo jak masz wieksza gotowke to cos bardziej klasycznego! Granat z nowej kolekcji esa jest piekny!!!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.