Fantazja ładnie! 🙂 B.ładnie! 🙂 ale ile ja bym dała za widok zielonej trawy i stokrotek 😜 dlaczego nie mówiłaś wcześniej, wpakowała bym się do Twojej paczki.
juliadna, dzięki :kwiatek: no u mnie wiosna pełną parą, ale jutro ma znowu padać deszcz... Burza, dzięki :kwiatek: tak to Caball przeciwdeszczowa bez wypełnienia w kolorze atrament
też mam jedną Caballa sprzed 2-3 lat... jeszcze żyje.... ale już chciałam nową jak zobaczyłam na zdjęciu w kolorze atrament 😍 jak jutro nie będzie padało to przymierzę i zrobię zdjęcia
Konstancja, zawsze do uslug 🙂😉) 😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł: Fantazja poszalalas, ale rzeczywiscie za te kwiatki to naprawde RRrrrrr , nie kus losu, ty z drugiej planety 😜 pokaz koniecznie zdjecie derki, 👀
Chyba niedawno obwieszczam tu, że uwolniłam się od kompulsywnego kupowania czapraków itd. No cóż.... weszłam dzis do sklepu po napiersnik akurat jak przyszedł towar z Euro Stara. No to wyszłam z napiersnikiem i granatowym czaprakiem. No cóż. :/ Dobrze, że więcej kasy przy sobie nie miałam.
Dzionka, maize to chyba jeden z moich ulubionych kolorów, jest naprawdę ładny, w dodatku może w końcu przyniesie trochę wiosny. To taki kanarkowy żółty, wesoło wygląda. 🙂
Dzionka nie popelniaj takiego harakiri, oba kolory na zywo to koszmar! Kompletnie nie pasuja do Dziona! Przelam sie i stworz sobie wymarzony czaprak w Caball, jarpol albo jak masz wieksza gotowke to cos bardziej klasycznego! Granat z nowej kolekcji esa jest piekny!!!