olek, wichrowelove, kaszmirowa2302, Dzionka, Karino1998 - ojeeej, dzięki Dziewczyny :kwiatek: Dziś szmatofota była robiona na mega spidzie, bo ja po szkole byłam to albo w biegu by zdążyć na przystanek, albo stałam w tramwajach/busach by zdążyć na trening. Potem chwila na osiodłanie, na ale jak Juliadna przyjechała, no to fot sobie nie odmówiłyśmy 😁 🤬
brunatna czemu mi to robisz?? Choruje już na ten czaprak od jakiegoś czasu, wmawiam sobie, że na karych będzie brzydko.. A ty wstawiasz mi tu takie piękne zdjęcia 😜
floo pięknie wygląda, a to chyba euro-star cross kolor grey melange, przynajmniej tak jest opisany w szmatoholikach. :kwiatek:
a do mnie przyszedł wyczekiwany cherry red, kolor jest obłędny i udało mi się zdobyć mojego wymarzonego niciaka. 🏇
brunatna, na Twoim poprzednim kopytnym mi się nie podobał ten czaprak, do Mrówy bardziej pasuje. Ale jaki macie tam piękny śnieg. 😍 Mój spłynął wczoraj i dzisiaj z ulewnym deszczem. 🤔
na ebayu pojawił się brillant toffe-gelb: [[a]]http://www.ebay.de/itm/Eskadron-Brilliant-Schabracke-DL-yellow-toffee-RAR-/370730808658?pt=Sattelzubeh%C3%B6r&hash=item5651473552[[a]]
Zaczełam swoją kolekcje 😅 Właśnie przyszedł do mnie czaprak white z navy/burgundy . Zaciesz jest ogromny , ciągle go macam , miętosze i przytulam. Oczekiwanie na listonosza mnie wykończyło psychicznie , ale jest. Fotki wkrótce. 🙂