Forum konie »

Końska rewia mody cz. VII (2013)

wątek zamknięty
Martita świetnie wygląda  😍
wątek zamknięty
ja przez długi czas nic nie kupowałam, ale ostatnio odreagowywuję nerwy i kilka nowych rzeczy wpadło w moje ręce, tzn niektóre dopiero wpadną.
Ze Szkocji ściągnęłam 2 strip iny: white/szmaragd (którego przygarnęła kumpela bo ja już mam go w wersji ws) i morninglight/hazel vs i to oba NÓWKI sztuki!! Ktoś był bardziej szurnięty niż ja hihi
Ze strip inów chcę nabyć jeszcze koniecznie: oliv/black, sesame/peacock i mousse/terra
i jeszcze scarled red stripe
albo ten ostatni z prawej (chyba exellent czy jak się to pisze): http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/92/1771#i

Poza tym zdobyłam też upragnionego brillanta pink i polopad flax, ale one jeszcze nie u mnie...

Podobały mi się mega euro stary z najnowszej kolekcji, a jak zobaczyłam na żywo to... no nie tak sobie je wyobrażała,  🤔
wątek zamknięty
Akzzi morninga? Znowu 😉 mi juz totalnie przeszlo na niego cisnienie, jakos nie widze go na siwku. Ostatnio byl nawet w holandii na sprzedaz i odpuscilam sobie, teraz mam inne wyzwanie! Oglowie pod kolor mojego siodla 🏇
wątek zamknięty
akzzi mam nadzieje że flaxem się dobrze zaopiekujesz i bedzie do pyska 😀
wątek zamknięty
A no znowu, mam tylko nadzieję, że tym razem wraz z nim nie dotarł jakiś pech tak jak z tamtym  😤
Nie dziwię się, że Ci przeszło, ja też go nie widzę na takim mlecznym siwym. Na ciemnym w jabłuszka to jeszcze, jeszcze..
Na razie sobie u mnie poleży, zresztą tak jak reszta, może na wiosnę będę miała jak się ogarnąć z końmi, o ile wszystko w całość połatam  😁

Za to zakupy końskich szmat mnie mega odprężają, tydzień czasu chodzę w dobrym nastroju, potem jest coraz gorzej i zaczyna się ze mną nie dać wytrzymać  😂

Wudziałam to Twoje siodełko, faaaajne, tylko szkoda, że taki szary odcień brązu, bo jakby był taki czekoladowy kak to Twoje ogłowie co teraz używałaś to normalnie baaajka. To HBC jest??
wątek zamknięty
Nie, to P. Andresz 😍 mialam wybor albo czekac na inna skore albo brac taka, chcialam czekoladke ale przeboleje bo jest takie jak wymazylam 😅 tylko gdzie ja dostane oglowie w takim kolorze 😵
wątek zamknięty
Ja kocham taranty w padach pod kolor łatek, więc krzyczy do mnie cinnamon ankowy. 🙂

coffee jest tez moim ulubionym padem na twoim koniu, ale też chetnie bym go widziała w cinamonie 🙂
martita powiem szczerze, że mi się podoba, pomimo, ze to dodatkowe kolory na twoim pięknym tarancie 😀
wątek zamknięty
kiedy zazwyczaj robią wyprzedaż w equishopie? w lutym?
wątek zamknięty
Martita, super! Szał jest 🙂

akzzi, poszalałaś 🙂 Ale fajne zakupy, czekam na fotki. Szczególnie czekam na polopad Flax, to był jeden z moich must-have kiedyś 🙂

A ja mam dziś do pokazania takie cudeńko 😜

wątek zamknięty
Livia a to nie jest fotomontaż? 🤔 😉
wątek zamknięty
Livia, to bordeaux? Zazdroszczę, jedno z moich niespełnionych jeszcze czaprakowych marzeń 😉
wątek zamknięty
kittajka, to nie Bordeaux, choć szyty na jego wzór 🙂 To dzieło forumowej krysiex 🙂 Na Impulsa bordeaux kiedyś polowałam, ale potem się okazało że Impulsy wyglądają na moim koniu jak derki, więc po prostu poprosiłam o uszycie odpowiednio mniejszego 🙂
wątek zamknięty
Livia na fotki na modelu to trzeba będzie jeszcze sporo poczekać. Ale obiecuję, że kiedyś się doczekasz 😉

Fajna odmiana widzieć Twojego zwierza w czymś innym niż Anky 🙂
wątek zamknięty
Bardzo ładnie leży ten czaprak i taki idealny pd Twoje siodełko 🙂
wątek zamknięty
akzzi, dziękuję 🙂 Już mi zaczyna po głowie chodzić drugie zestawienie kolorów na podobny czaprak 🙂 A z fotkami spokojnie, ja tam cierpliwa jestem 🙂

palemka, dziękuję 🙂 To jest właśnie w tym przypadku duża wyższość hand-made, własny dobór rozmiaru 🙂
wątek zamknięty
tunrida, akzzi, Marcelin, palemka, Livia Bardzo dziękuję  :kwiatek: Bałam się trochę bo do kropek to ciężko coś dobrać, jednak owijki nadają takiego stonowania i jest  😍
emptyline Przemyślę dobrze ten Cinnamon, chyba ktoś w stajni go ma to przymierzę  😉
akzzi Zazdroszczę strip ina white/szmaragd  😜 Czekam na zdjęcia na modelu.
wątek zamknięty
Livia łał, na początku myślałam, że to jakaś stara kolekcja, świetny  😜
wątek zamknięty
Zairka, to czekam na Twoje zdjęcia i pewnie też zamawiam
wątek zamknięty
teraz mam inne wyzwanie! Oglowie pod kolor mojego siodla 🏇

zainteresuj się brązowym HKM, teraz na promocji. opadający lakierowany naczółek i lakierowany szwedzki nachrapnik.
wczoraj wyjątkowo wpadłam do sklepu na 5min i nie mogłam od niego oderwać wzroku 🙂.
Dewizka zrobi Ci real foto jak ładnie się uśmiechniesz 😉
wątek zamknięty
kortina, bardzo dziękuję 🙂
wątek zamknięty
[quote author=Zairka link=topic=90284.msg1642790#msg1642790 date=1357684592]teraz mam inne wyzwanie! Oglowie pod kolor mojego siodla 🏇

zainteresuj się brązowym HKM, teraz na promocji. opadający lakierowany naczółek i lakierowany szwedzki nachrapnik.
wczoraj wyjątkowo wpadłam do sklepu na 5min i nie mogłam od niego oderwać wzroku 🙂.
Dewizka zrobi Ci real foto jak ładnie się uśmiechniesz 😉

[/quote]
Kochanie ale moje siodlo ma taki kolor, ze niema opcji żeby zwykły brąz pasował🙁
wątek zamknięty
Zairka, a może Pan Andersz wykonał by ogłowie pod kolor siodła
wątek zamknięty
A jaki to kolor? Bo mnie ciekawość zżera  🙂
wątek zamknięty
Zairka, a może Pan Andersz wykonał by ogłowie pod kolor siodła

P. Andresz nie zrobi mi takiego oglowia jakiemi sie marzy, wiec chyba zostanie mi rymarz z Ursusa, tylko pytanie czy bedzie mial taki kolor skory 👀
wątek zamknięty
To ewentualnie kup skórę od P.Andersza a ogłowie zrobi Ci Pan Marek z Ursusa 😉

A znasz ceny ogłowii od Pana Andersza? Widziałaś je wogóle na żywo czy nie przywiózł?
Może być na PW
wątek zamknięty
Właśnie do mnie przyszedł dralon Lavender. Jest prze-przeboski! 💘
wątek zamknięty
Kochanie ale moje siodlo ma taki kolor, ze niema opcji żeby zwykły brąz pasował🙁

a jaki to kolor?

bo hkm ma dość nietypowy.
część lakierowana jest zimnym brązem, z odcieniem starego złota, część nielakierowana to taka gorzka czekolada, ale właśnie nie taka ciepła czekoladowa jak zazwyczaj robią brązy 😉
ogłowie masz pod nosem, wiesz do kogo się zwrócić, niech Ci cyknie foto, dużo wysiłku Cie to nie będzie kosztować 😉😉
wątek zamknięty
Livia, super Sanderowi w tej czerwieni! 😍 A gdzie dorwałaś dralona? 🙂
wątek zamknięty
Hej kiedyś przewinął się tu link do holenderskich lub niemieckich odpowiedników naszych szmatoholików. Czy ma ktoś może zapisany link? od razu mówię że nie chodzi mi o pferdetrends tylko o strony z kolekcjami eurostara !
:kwiatek:
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.