Dostaliśmy (my w sensie osób zarejestrowanych na toruńskim forum motocyklowym) propozycję wzięcia udziału w WOŚP w ramach "Motoorkiestry".
Macie jakieś pomysły jak można urozmaicić stoisko motocyklowe na świeżym powietrzu? Kombinujemy nad jakąś loterią, chcielibyśmy podstawić ze 2 motocykle, ale co poza tym? Czym przyciągnąć ludzi? Jak zachęcić ich do zasilenia puszek wolontariuszy, których będziemy mieć obok?
Tego się obawialiśmy. Wszystkie pomysły będą wcześniej skonsultowane z toruńskimi organizatorami, ale coś by im trzeba było zaproponować 😁 Teoretycznie jeszcze dziś mamy się spotkać, a o tym, że mam być tam obecna dowiedziałam się 20 minut temu. Burza mózgów trwa od kilku dni, ale coś słabo idzie.
A RV... cóż... nigdy nie zawiodła w takich kwestiach 😉
Hmmm może możliwośc przejażdzki motocyklem oczywiście jako plecak ( coś jak oprowadzanka na koniu ) Albo mozliwośc przymierzenia jakiegoś sprzętu na motocykl typu kurtka kask rekawiczki
Jeździć zimą z osobą niejeżdżącą jako plecak, to ryzyko. Ale fotki na motocyklu- podstawa. Koniecznie jakiegoś chopera w chromach, koniecznie jakiegoś "goldwinga" i ze dwa różne ścigacze I chętnych na wrzucanie do puszek będzie moim zdaniem sporo. 😉
O! Mamy taką! Fajna, ładna, zgrabna i ma ładny kombinezon z przewagą bieli. Jak się ciutkę odpicuje, to może robić równocześnie za szturmowca z Gwiezdnych Wojen. Dużo facetów lubi Gwiezdne Wojny 😁
Rzeczywiście pomysł od czapy. Ale jak już ładne dziewczę szykujecie to może i jeszcze jakiegoś przystojniaka żeby nikt nie był poszkodowany ( w koncu nie tylko mężczyźni lubią motocykle )
Loteria, ze kazdy los wygrywa chyba może być. Loteria podlega ustawie jak są sprzedawane losy i wygrywa tylko kilka. Loteria np. Za los dajesz ile chcesz i kazdy los wygrywa - nawet pierdołe typu cukierek może być.
smarcik, dopiszę do listy 🙂 Autograf to niech lepiej ktoś inny daje. Parafki nie mam, a imię i nazwisko za długie, żeby je tak rozpisywać na prawo i lewo 😁