pmm feat ostr-daj mi ten bit pmm feat grammatik-pochodzę z bloków pmm feat mes-hatboj tomek makowiecki-nie jestes sam tomek makowiecki-głosy przyjaciół
Rootwater - Living in the Cage Słucham tego kawałka, oglądam teledysk i załamuję się swoją własną osobą (niechcący udało mi się grać w tym teledysku)...
Bo nawet jeśli nie znasz mnie, ja znam Cię od zawsze. Jeśli myślisz, że nie widzę Cię, ja na Ciebie patrzę. Jeśli znikniesz i wrócisz, wiesz że znajdziesz tu mnie. Dotkniesz mnie a ja zamknę oczy i znowu umrę. Jeśli cały świat naraz będzie chciał mnie powstrzymać Będę i tak tam, gdzie Twój zapach będzie się zaczynać. Będę tam, choćby była to najdłuższa droga, Bo masz we mnie trochę więcej niż przyjaciela i wroga.
bas tajpan-musze odejsc..
Zmieniam miejsce, mimo iż tu bije me serce Mimo iż jesteś wszystkim nie chcę Cię krzywdzić więcej Choć wiem, że nie zetkną się już nasze ręce Znikam stąd, by uniknąć tragedii następnej Zmieniam miejsce, mimo iż tu bije me serce Mimo iż jesteś wszystkim nie chcę Cię krzywdzić więcej Choć wiem, że nie zetkną się już nasze ręce Odchodzę stąd, choć tak naprawdę odejść nie chcę