słuchajcie.. pomózcie mi 😉 jak nazywa się piosenka metaliki taka spokojna, wpadająca w ucho, cała piosenka jest spokojna bez słow, tylko melodia. pomóżcie ! wazne 😉
Nie.. to nie to.. cięzko mi przeszukać kazdy tytuł bo jest tego sporo.. gdzieś usłyszałam tą piosenke i strasznie mi się spodobała.. już sprawdziłam że to nie orion..
Ramires wydaje mi się ,że nie bo usłyszałam wiekszą część tej piosenki.. kurcze no musze ją odnaleźć xD kawałki były spokojne, gdzie niegdzie mocniejsze.. taka wpadająca w ucho.. taka ładna 😁
hm.. kiedys widziałam taki filmik na you tube mam talent czeski, rysowała na szkle taka młoda dziewczyna.. tego już nie ma teraz.. i niewiem jak odnaleźć ta piosenke.. ale to była na bank metalika
wendetta jesteś GENIALNA !!! To byla ta piosenka xD tylko tam była sama melodia bodajże.. to było dość dawno..
W tym filmiku było właśnie nothing else matters ale to zdecydowanie nie jest instrumentalne. 🙂 W głębi tak myślałam ze o ta piosenke chodzi ale łudziłam się że coś ciekawszego cię zachwyciło 😉
oczywiście Grammatik-chwila Łapię chwile i cieszę się jak mogę Mam plan w głowie nie na kartce, którą strawi ogień Tak wiele jest rzeczy, po które wciąż wyciągam ręce I powoli brnę przed siebie zabierając ciągle więcej Jedna chwila może dać mi szybko szczęście Ale może też w sekundę zabrać to, co najcenniejsze Taki porządek i nic na to nie poradzę Więc chwilo trwaj, jestem na twoje rozkazy Czasem żałuję jak chwila leci obok I nieważne czy jest dobra czy to zakazany owoc Gdy pojawia się szansa żeby żyć jak najpełniej To korzystam a świat wtedy chowa się najgłębiej Tak wiele pokus by nakarmić swoją duszę Tyle samo okazji żeby w grzechu się zanurzyć To wszystko dla ludzi, wybierz sam według uznania A i tak jedna chwila zadecyduje za nas
Miłości nie ma, między nami Przeszła nawet złość Dzisiaj jestem sam – odmienny bywa los, co?
Tak piękne momenty życie nam obrzydziło Zgniotło wyssało i wypluło Proza życia przytłoczyła poezję i czułość Widzę Ciebie, słyszę głos, nie czuję dotyku Często myślę o tym do bladego świtu