akzzi, finansowo dam rade, ale teraz mam takie urwanie glowy doslownie ze wszystkim, ze mysle, ze lepiej bedzie, jak sie wycofam. Jestem tak zabiegana, ze na bank o czyms znowu zapomne, albo jakis zly numer wklepie, ze wole nie ryzykowac. W kazdym razie dziekuje za zaufanie :kwiatek:
a ja w tym roku wyjątkowo się zdecydować nie mogę na prezent. Najchętniej bym się zdecydowała na coś końskiego, przydatne byłoby coś dla dziecka, a skoro to moje urodziny to może warto to wykorzystać właśnie na coś dla siebie 🤔wirek: I tym sposobem jeszcze trochę sobie pomyślę... 😁
O mnie się nie martwcie naprawdę :kwiatek: I dzięki za wyrozumiałość. Pochodziłam dwa dni do pracy i dalej dogorywam w domu. Jestem uziemiona całkowicie. Nie wiem co mi jest.
Mój prezent już od poniedziałku w domku, jest prześliczny. Codziennie obiecuję zrobić mu zdjęcie, ale codziennie nastaje wieczór i ni ma jak. Ale zrobię w końcu na pewno 😀
Ale przez chwilę zrobiło mi się gorąco ,że drugiej raty nie mam zapłąconej a już termin był. Zmyliła mnie tabelka bo już sporo osób ma 2,3 raty więc zaraz muszę nadrobić 😉
Dziewczyny pokażcie prezenty jak dostaniecie 😀 no to jeszcze tydzień i pierwsze urodziny 😅
A mam pytanie, bo pierwszy raz biorę udział i nie wiem (pewnie nie doczytałam ciapa:P) jak wybieramy co chcemy? Znaczy ile przed urodzinami? 😉 Ja mam jeszcze sporo ale myśle,że może wcześniej każda z Was już napisała a tylko ja nie ogarnełam, kiedy? 😡
Nie możecie się zdecydować ? Hmmm ja Ciskę trzymałam w niepewności z 2 miesiące. Początkowo nie wiedziałam czy nie wziąć kasy (akurat miałam lekki dołek) a potem nie wiedziałam co a potem uznałam, KURCZE przecież miałam urodziny (na świętowanie których nie miałam czasu) i mi się coś należy 😀iabeł: 😀iabeł:
I wtedy prosiłam o niespodziankę 2 miesiące po urodzinach 🤣 A to, że są z nią kłopoty to mnie nawet trochę bawi 😂
Dziewczyny, zaskocze Was ale tym razem cos dla mni 🏇 Casco mistral brazowy, zawsze mi szkoda na siebie wydac kase to teraz mi sie nalezy 😂 Zabeczka.oglowie nie moze czekac juz rozmawiam z P. Markiem z Ursusa 😎
Jako ze jestem ogromnym fanem czapraków z jarpola zamówiłam sobie taki oto prezent urodzinowy 🙂 Haft wyszedł troche duży ale mi to tam rybka, za to kolory są b. fajne 🙂