Forum towarzyskie »

URODZINY RE-VOLTOWICZÓW prezenty EDYCJA IV (2013).

akzzi, finansowo dam rade, ale teraz mam takie urwanie glowy doslownie ze wszystkim, ze mysle, ze lepiej bedzie, jak sie wycofam. Jestem tak zabiegana, ze na bank o czyms znowu zapomne, albo jakis zly numer wklepie, ze wole nie ryzykowac. W kazdym razie dziekuje za zaufanie :kwiatek:
Forta i pokemon to inna bajka 😉
Ok, ode mnie już wszystko poszło 🙂 po weekendzie powinno dojść
hej! i jak tam tabelka wyglada? wykreslamy kogos? pierwsze ur sie zblizaja, wiec moze pora zamknac liste 🙂 ?
Tabelka :

Prezent Hanoverki już zamówiony , Zabeczki też  😉

Jako ze wszyscy ufamy Pokemon to wpłaci jak będzie miała na to czas  🙂
zabeczka to się jeszcze dogaduje z jarpolem  😉 😎 hehehe 🙂
Tak czy inaczej negocjacje trwają  😉
mam nadzieje że sie zakonczą jak najszybciej  😉 😉
a ja w tym roku wyjątkowo się zdecydować nie mogę na prezent. Najchętniej bym się zdecydowała na coś końskiego, przydatne byłoby coś dla dziecka, a skoro to moje urodziny to może warto to wykorzystać właśnie na coś dla siebie  🤔wirek: I tym sposobem jeszcze trochę sobie pomyślę... 😁
zrzecz sie go dla mnie.. zrobisz dobry uczynek  😎 😉
ja miałam milion pomysłów  tylko budżet ogranicozny  😀iabeł:
Ja w tym roku tez juz prezent mam wybrany tylko drugie tyle bede doplacac ale warto  😜
to co wybrałaś?
mega wypaśne ogłowie dla Zaira pod kolor siodła 😀 zgadłam ?  😉
O mnie się nie martwcie naprawdę  :kwiatek:
I dzięki za wyrozumiałość. Pochodziłam dwa dni do pracy i dalej dogorywam w domu. Jestem uziemiona całkowicie.
Nie wiem co mi jest.
Mój prezent już od poniedziałku w domku, jest prześliczny. Codziennie obiecuję zrobić mu zdjęcie, ale codziennie nastaje wieczór i ni ma jak. Ale zrobię w końcu na pewno  😀
Ale przez chwilę zrobiło mi się gorąco ,że drugiej raty nie mam zapłąconej a już termin był. Zmyliła mnie tabelka bo już sporo osób ma 2,3 raty więc zaraz muszę nadrobić 😉

Dziewczyny pokażcie prezenty jak dostaniecie  😀 no to jeszcze tydzień i pierwsze urodziny  😅

A mam pytanie, bo pierwszy raz biorę udział i nie wiem (pewnie nie doczytałam ciapa:P) jak wybieramy co chcemy? Znaczy ile przed urodzinami? 😉 Ja mam jeszcze sporo ale myśle,że może wcześniej każda z Was już napisała a tylko ja nie ogarnełam, kiedy?  😡
Nie możecie się zdecydować ? Hmmm ja Ciskę trzymałam w niepewności z 2 miesiące. Początkowo nie wiedziałam czy nie wziąć kasy (akurat miałam lekki dołek) a potem nie wiedziałam co a potem uznałam, KURCZE przecież miałam urodziny (na świętowanie których nie miałam czasu) i mi się coś należy  😀iabeł: 😀iabeł:

I wtedy prosiłam o niespodziankę 2 miesiące po urodzinach  🤣
A to, że są z nią kłopoty to mnie nawet trochę bawi  😂
Dziewczyny, zaskocze Was ale tym razem cos dla mni 🏇
Casco mistral brazowy, zawsze mi szkoda na siebie wydac kase to teraz mi sie nalezy 😂
Zabeczka.oglowie nie moze czekac juz rozmawiam z P. Markiem z Ursusa 😎
Zairka pewnie, o sobie też trzeba czasem pomyśleć  😉
kermit pochwal się co dostałaś??

Mój prezent w tym roku musi być koński, w zeszłym na siebie wydałam kasę.
Zabeczka.oglowie nie moze czekac juz rozmawiam z P. Markiem z Ursusa 😎

Do takiego mega siodła to też bym se takie komplety dorobiła ze głowa nie mała ;]
a kask- trzeba przyznać świetna inwestycja.
ja się cieszę, że mam urodziny w październiku, bo może zdążę o czymś zamarzyć 🙂 jakbym miała teraz wymyślić to bym chyba nie miała żadnego pomysłu 😉
Wpłacona  3 i 4 rata  😉 
Ircia  przelew dotarł  😉
Cisko Dziękuje za info, szybko się uwineli  😀
Moje  💘

Uploaded with ImageShack.us
hanoverka piekny  😍 , ale jak mogłaś na śniegu położyć  🤬
Mimo że nie przepadam za Niciakami ten jest całkiem ciekawy. Raz że kolorek fajny dwa podoba mi się logo.
Gustowny zestawik  😎
Hanoverka, zazdraszczam 😍 wrzucaj fotkę na modelu :-)
Ma ktoś numer tel do Ciski?  :kwiatek:
Jako ze jestem ogromnym fanem czapraków z jarpola zamówiłam sobie taki oto prezent urodzinowy 🙂
Haft wyszedł troche duży ale mi to tam rybka, za to  kolory  są b. fajne 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się