Od razu mówię, że napadły mnie drobne problemy techniczne i nie dam rady podjechać do miasta wpłacić 50 zł na konto przed nowym rokiem (150 juz poszlo), Wy tu rządzicie to Was pytam, czy mogę wpłacić 3 stycznia? Gotówkę mam, tylko nie mam jak jej wpłacić. 😡
Spokojnie , myśle ze pierwszy tydzień stycznia możemy dać sobie na uzupełnienie przelewów bo i tak nikt nie ma teraz urodzin a dopiero 19 stycznia 😉 zaraz wkleje tabelke.
edit: Nie mam wpłat od: Pokemon ( ale to juz chyba wyjasnione 😉 ) Forta ( przelew w drodze 🙂😉 Nefferet Behemetova Ikarina ( to moja wina ponieważ miałam jej podać adres banku ktory jest potrzebny do przelewu a o tym zapomniałam 😉 wiec zaraz to naprawie )
No cóż, odpadam z gry. Spróbuję za rok, następnym razem lepiej się do tego przygotuję, żeby można to było załatwić na raz-dwa. Miałam parę problemow natury technicznej, zarówno laptop, bank i moja karta nie chcieli na zlosc wspolpracowac. Przepraszam Ciskę za zawracanie tyłka :kwiatek:
Jestem i bardzo wszystkich przepraszam. Czekałam z odezwaniem się możliwie jak najdłużej licząc, że coś jeszcze wymyślę. Mam poważne problemy rodzinno/zdrowotno/finansowe a na koncie pustki. Możecie mnie wykreślić z zabawy. Przepraszam jeszcze raz.