Jeju, ale zrobie zamieszanie teraz 👿 . Moja mama dala mi pieniadze na ta zabawe i chetnie wplace do konca tego tygodnia calosc, ale obawiam się, ze zrobie za duze zamieszanie i dlatego chcialabym się Was spytac czy zgadzacie się mnie przyjac z powrotem do zabawy pod warunkiem, ze wplace do konca tygodnia calosc? Przepraszam za zamieszanie jeszcze raz, ale nie wiedzialam, ze tak się potoczy, a chcialabym wziac udzial w zabawie.
Behemetowa to ostatnia chwila aby się zdecydować 😉
Porozsyłałam Wam pw , jeśli ktoś nie dostał to poproszę o info a jeśli ktoś dostał podwójnie to przepraszam bo w pewnej chwili się pogubiłam komu wysłałam a komu nie 😁
ode mnie już dawno powinien być przelewik na koncie Ciski. Jeśli jednak by coś było nie tak to bardzo proszę o przypomnienie smsem, bo w okresie świątecznym nie będę miała raczej dostępu do neta.
Powie mi ktos czy mozna przez internet zalatwic zgubienie hasla do konta internetowego (w wbk)? Obawiam się, ze będę musiala pojsc do banku, ale chcialabym jak najszybciej wplacic pieniadze dlatego pytam, czy mozna to jakoś w domu zalatwic? 🙂