Pytanie do starszych voltowiczów i do osób które juz uczestniczyły w zabawie: które osoby według Was powinny wpłacić całość od razu lub nie chcecie aby w ogóle brały udział?
A ja uważam, iż jak ktoś do niedzieli do 22 nie wyśle PW to powinien zostać wykreślony z zabawy. Bo wszystko sie zacznie przedłużać (świeta itp) i będzie mało czasu na wpłatę.
Ja ze swojej strony proszę Zairkę, Fortę, Baffinkę, Cierpienie, Ciskę, Kujkę, Karlę żeby jako "stare" forumowiczki przejrzały listę osób i zobaczyły kto powinien bawić się na nowych zasadach.
imo osoby niepelnoletnie na pewno. rowniez nie mowia mi nic nicki: nefferet, Ircia, siwaaa - ale moge sie totalnie mylic i uzytkowniczek nie znac, bo nie w kazdy temat wchodze.
kujka, Ja na re-volcie jestem już kilka lat. Mało się udzielam ale co dziennie czytam. Jestem pełnoletnia i w ostatniej zabawie brałam udział. Zresztą chyba jako jedna z ostatnich mam urodziny 😉
kujka brałam udział w poprzedniej edycji, jestem pełnoletnia. W wątkach, w których się udzielałam (niedużo ale czasem), praktycznie Cię nie widziałam, więc może dlatego mnie nie kojarzysz. 😉
Ok. Przejrzałam raz jeszcze listę i uważam, że osoby : Solvi, Ituch,wilczyk ,zalcia97 z powodu swojej niepełnoletności/nowości na forum powinny wpłacić całość do końca grudnia.
zalcia97 brała udział w poprzedniej edycji i nie było problemu, więc uważam, że nie powinna być objęta płatnością całości do końca grudnia. gabb. też często mi się przez forum przewija..
To jedynie wilczyk nic mi nie mówi, a Solvi i Ituch wiedzą jak sprawa wygląda, bo już była o tym mowa.