UWAGA Nie zasypujcie mnie pw w sprawie numeru konta. Jak zakonczymy nabór uczestników do zabawy i nie bedzie zadnych sprzeciwów co do użytkowników którzy sie wpisali to każda z Was dostanie pw z informacjami , numerem konta itp itd 😉 Myślę że na zapisy dmay jeszcze czas do soboty a w neidziele będe rozsyłać wiadomosci.
edit. widzę, że nowe przepisy :P Czy ja też muszę płacić wszystko od razu? Jestem już trochę na tym forum, no i bawiłam się w poprzedniej edycji i wszystko było okej 🙂
Kurczę, nie jestem w stanie zapłacić całej kwoty na raz. Chciałabym się bawić, ale szkoda, że w ratach nie płacimy. 🙁 Miłej zabawy i fajnych prezentów życzę wszystkim. 🙂
Ogromna prośba, napiszcie kto i jak na wpłacać. W poprzedniej edycji wpłacałam na czas, mam nadzieje, że mój krótki staż nie będzie problemem do płacenia w ratach ?
flygirl, myślę, że dziewczyny przystaną na to byś normalnie się bawiła. Zalcia jeśli Ty i Siwa brałyście udział w poprzedniej edycji i nie było z wami problemu (a to nie trudno sprawdzić) to myślę, że nie będzie kłopotu o normalne płacenie w ratach.
Nie, moim zdaniem Ci co brali udział w poprzedniej edycji i się sprawdzili płacą w ratach, pozostali, czyli nowi i niepełnoletni, którzy nie brali ani razu udziału w tego typu zabawie płacą z góry.
Ciska - wysłałam Tobie pw. Teraz powinnam Wam poinformować jeszcze, wiem, że zachowuję się w tym momencie no co najmniej nieodpowiednio, ale obliczając moje wydatki na koniec roku nie dam rady zapłacić z góry 200zł, dlatego też chciałabym prosić o wypisanie z listy i bardzo przeprosić. Jest mi szkoda, że nie mogę uczestniczyć w tej edycji, ale niestety grudzień to najgorszy miesiąc 😕
sluchajcie, stary uzytkownik jestem ale w zyciu sie nie bawilam w takie rzeczy. mam cienka koncowke roku i na pewno nie dam rady zaplacic 200 zl z gory. przy rozlozeniu na raty 4x50 (pierwsza w tym roku) spokojnie sie wyrobie bez spiny. moglabym sie dolaczyc do zabawy?
przez forum, a osobiscie pol warszawki, wiedza gdzie mieszkam i jak cos to moga mi sie wbic na chate lub do pracy. 😉 ale widze, ze ustalacie jakies zasady, wiec sie chce grzecznie zapytac.
edit: oook no to dopisuje sie: 30. mery 31. kujka
dzieki! :kwiatek: czekam w takim razie na pw z info 🙂
ja tak niesmialo sie zapisalam, ale ja tez biore udzial tylko jesli zostane uznana jako "stary i wierny" voltopir 😉 bo jestem w stanie bawić się tylko "na raty" 😉
ja tak niesmialo sie zapisalam, ale ja tez biore udzial tylko jesli zostane uznana jako "stary i wierny" voltopir 😉 bo jestem w stanie bawić się tylko "na raty" 😉