Forum towarzyskie »

URODZINY RE-VOLTOWICZÓW prezenty EDYCJA IV (2013).

1. hanoverka
2. Arroch
3. fin
4. Ash
5. akzzi
6. zabeczka17
7. kermit
8.nopebow
9. Ircia
10. Jara
11. Ruda77
12. Solvi
13. Ituch
14. Behemotowa
15. lockmittel
16. Baffinka
17. Forta
18. wilczyk
19. nefferet
20. pokemon
21. Ikarina
22. Cierp1enie
23. gabb.

Nie jestem w stanie teraz wpłacić całości, ale do końca roku spróbuję wpłacić z góry 2 składki. 😉
1. hanoverka
2. Arroch
3. fin
4. Ash
5. akzzi
6. zabeczka17
7. kermit
8.nopebow
9. Ircia
10. Jara
11. Ruda77
12. Solvi
13. Ituch
14. Behemotowa
15. lockmittel
16. Baffinka
17. Forta
18. wilczyk
19. nefferet
20. pokemon
21. Ikarina
22. Cierp1enie
23. gabb.
24. aien
[s]

Poproszę na PW o dane do wpłaty 🙂 nie brałam nigdy udziału w zabawie i nie wiem na czyje konto mam robić wpłaty 😉[/s]

już się doczytałam z pierwszego postu
UWAGA
Nie zasypujcie mnie pw w sprawie numeru konta. Jak zakonczymy nabór uczestników do zabawy i nie bedzie zadnych sprzeciwów co do użytkowników którzy sie wpisali to każda z Was dostanie pw z informacjami , numerem konta itp itd  😉
Myślę że na zapisy dmay jeszcze czas do soboty a w neidziele będe rozsyłać wiadomosci.
1. hanoverka
2. Arroch
3. fin
4. Ash
5. akzzi
6. zabeczka17
7. kermit
8.nopebow
9. Ircia
10. Jara
11. Ruda77
12. Solvi
13. Ituch
14. Behemotowa
15. lockmittel
16. Baffinka
17. Forta
18. wilczyk
19. nefferet
20. pokemon
21. Ikarina
22. Cierp1enie
23. gabb.
24. aien
25. Zairka
1. hanoverka
2. Arroch
3. fin
4. Ash
5. akzzi
6. zabeczka17
7. kermit
8.nopebow
9. Ircia
10. Jara
11. Ruda77
12. Solvi
13. Ituch
14. Behemotowa
15. lockmittel
16. Baffinka
17. Forta
18. wilczyk
19. nefferet
20. pokemon
21. Ikarina
22. Cierp1enie
23. gabb.
24. aien
25. Zairka
26. siwaaa
Jeśli nie przegapiłam to i ja chce 3 rok z rzędu  :kwiatek: ładnie proszę o przyjęcie  :kwiatek:

27. Edytka
1. hanoverka
2. Arroch
3. fin
4. Ash
5. akzzi
6. zabeczka17
7. kermit
8.nopebow
9. Ircia
10. Jara
11. Ruda77
12. Solvi
13. Ituch
14. Behemotowa
15. lockmittel
16. Baffinka
17. Forta
18. wilczyk
19. nefferet
20. pokemon
21. Ikarina
22. Cierp1enie
23. gabb.
24. aien
25. Zairka
26. siwaaa
27. edytka
28. zalcia97

edit. widzę, że nowe przepisy :P Czy ja też muszę płacić wszystko od razu? Jestem już trochę na tym forum, no i bawiłam się w poprzedniej edycji i wszystko było okej 🙂
Kurczę, nie jestem w stanie zapłacić całej kwoty na raz. Chciałabym się bawić, ale szkoda, że w ratach nie płacimy. 🙁 Miłej zabawy i fajnych prezentów życzę wszystkim. 🙂
Juz zgłupiałam. To placimy w ratach czy w całości?  Bo jak w całości to się musze wypisać,
Chyba normalnie w ratach, a niepełnoletni/nieznani, nowi na re-volcie całość do końca grudnia.
Ogromna prośba, napiszcie kto i jak na wpłacać. W poprzedniej edycji wpłacałam na czas, mam nadzieje, że mój krótki staż  nie będzie problemem do płacenia w ratach ?
A to przepraszam za wprowadzenie w błąd. To rozumiem, że raty wynoszą 50 zł?
flygirl, myślę, że dziewczyny przystaną na to byś normalnie się bawiła.
Zalcia jeśli Ty i Siwa brałyście udział w poprzedniej edycji i nie było z wami problemu (a to nie trudno sprawdzić) to myślę, że nie będzie kłopotu o normalne płacenie w ratach.
1. hanoverka
2. Arroch
3. fin
4. Ash
5. akzzi
6. zabeczka17
7. kermit
8.nopebow
9. Ircia
10. Jara
11. Ruda77
12. Solvi
13. Ituch
14. Behemotowa
15. lockmittel
16. Baffinka
17. Forta
18. wilczyk
19. nefferet
20. pokemon
21. Ikarina
22. Cierp1enie
23. gabb.
24. aien
25. Zairka
26. siwaaa
27. edytka
28. zalcia97
29.Karla🙂
no to zamykam trzecią dyszkę 🙂

30. mery
Czy ja też się załapię na płacenie w ratach?  🙂 W poprzedniej edycji brałam udział, na forum niedużo się udzielam, ale jestem długo.
Ja też brałam udział w poprzedniej edycji i płaciłam wszystko regularnie 🙂
Ej, ale niepełnoletnia ekpia, która się sprawdziła to z jakiej okazji ma płacić całość?
Nie, moim zdaniem Ci co brali udział w poprzedniej edycji i się sprawdzili płacą w ratach, pozostali, czyli nowi i niepełnoletni, którzy nie brali ani razu udziału w tego typu zabawie płacą z góry.
Okej. I wszystko jasne 🙂
To co , zamykamy liste ?  😉
Ciska - wysłałam Tobie pw.
Teraz powinnam Wam poinformować jeszcze, wiem, że zachowuję się w tym momencie no co najmniej nieodpowiednio, ale obliczając moje wydatki na koniec roku nie dam rady zapłacić z góry 200zł, dlatego też chciałabym prosić o wypisanie z listy i bardzo przeprosić. Jest mi szkoda, że nie mogę uczestniczyć w tej edycji, ale niestety grudzień to najgorszy miesiąc  😕
sluchajcie, stary uzytkownik jestem ale w zyciu sie nie bawilam w takie rzeczy. mam cienka koncowke roku i na pewno nie dam rady zaplacic 200 zl z gory. przy rozlozeniu na raty 4x50 (pierwsza w tym roku) spokojnie sie wyrobie bez spiny. moglabym sie dolaczyc do zabawy?
kujka, I TY pytasz?
Przecież Ciebie znają chyba wszyscy!
Kujka jak najbardziej. Nam przede wszystkim chodziło o nowych użytkowników i nieletnich. Zapisuj się  :kwiatek:
przez forum, a osobiscie pol warszawki, wiedza gdzie mieszkam i jak cos to moga mi sie wbic na chate lub do pracy.  😉 ale widze, ze ustalacie jakies zasady, wiec sie chce grzecznie zapytac.

edit:
oook no to dopisuje sie:
30. mery
31. kujka

dzieki! :kwiatek:
czekam w takim razie na pw z info 🙂
ja tak niesmialo sie zapisalam, ale ja tez biore udzial tylko jesli zostane uznana jako "stary i wierny" voltopir 😉 bo jestem w stanie bawić się tylko "na raty" 😉
mery, mierny, bierny, ale wierny user team?  :emota200609316:
ja tak niesmialo sie zapisalam, ale ja tez biore udzial tylko jesli zostane uznana jako "stary i wierny" voltopir 😉 bo jestem w stanie bawić się tylko "na raty" 😉

i ja tak samo  😉
mery, mierny, bierny, ale wierny user team?  :emota200609316:

podoba mi się!  🤣  👍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się