Ja bym sie chciala dolaczyc, ale nie wiem, jak z transferem zagranicznym, czy moglabym wyslac komus pieniadze paypalem, albo przelewem bezposrednio na konto ❓
Dzionka no wiesz co, wstyd się z nami nie bawić 👿 🤬 ikarina z przelaniem pieniędzy to chyba nie będzie problemu. Tylko koszt wysyłki prezentu do Ciebie będzie wyższy. Chyba, że prezent będzie tam od Ciebie. Trzeba Ciskę podpytać co i jak.
Ja mam natomiast pytanie odnośnie osób chcących wziąć udział, a niedawno zarejstrowanych i np. mnie zupełnie nieznanych (solvi) oraz o użytkowników nieletnich (Behemotowa). Jakie jest Wasze zdanie? Żeby później problemów nie było...
akzzi, jakby co to moge te pare zlotych wiecej dorzucic 😉
natomiast mi sie wydaje, ze imprezy zwiazane z pieniedzmi powinny byc zamkniete dla osob pelnoletnich i uzytkownikow z nieco dluzszym stazem, nie figurujacych na "nieuczciwych". Sory, life is brutal.
Zapewne większość będzie miała takie samo zdanie, a już na pewno Ci, którzy brali udział w pierwszej edycji i wiedzą jakie później były przeboje 😤
Kto się podejmie ścigania/ upominania "zapominalskich"??? Bo Dzionka nas opuściła w tym roku.
edit: i ja jeszcze jestem zdania, że oprócz danych do wysyłki i daty urodzin powinien być podawany nr tel. Czasem się zdarza na prawdę komuś zapomnieć, a przez rok różnie bywa i można nie mieć np dostępu do internetu, więc wtedy łatwiej skontaktować się telefonicznie.
Ja nie dam rady z gory zaplacic wszystkiego, natomiast mam urodziny w grudniu, więc musze tak czy siak zaplacic calosc jeśli ma to sens i jeśli chodzi o mnie to mogę dac numer do moich rodzicow i wplacac przed terminem. Chyba, ze to jest problem, to trudno, będę musiala poczekac jeszcze rok, tyle, ze jestem odpowiedzialna i uwazam, ze mogę dac wszelkie kontakty i cokolwiek dac bym stala się osoba dla Was w miare rzetelna co do wplat i calej zabawy.
W sumie Was rozumiem, bo widzialam tez jak mieliscie tez troche problemow w ostatniej edycji. Mogę wplacic calosc po swietach? Wtedy będę wyplacalna, bo na razie moglabym tylko polowe.
Co do pełnoletności to pełnoletnia jestem 😉. Ale rozumiem waszą niepewność co do osób z krótkim stażem, więc jeśli istnieje taka opcja, to pierwszą ratę zapłacę od razu, a resztę do końca tego roku 🙂 Bo 200 zł z marszu nie jestem w stanie zapłacić.
Behemotowa,Solvi, i inni. Musicie nas zrozumieć. Takie zabawy mają dawać radość, a nie złość w trakcie ich trwania. Nie znamy Was, jesteście nowe na tym forum. Jeśli chcecie się bawić, to fajnie.🙂 Jeśli wywiążecie się z zobowiązań do końca grudnia 2012 (200zł uregulowane) to super!
Ja mam 17 lat, bawiłam się w ostatniej edycji i tylko raz spóźniłam się z wplata pare dni. Na pewno nie jestem w stanie wplacic calosci na raz, wiec jesli tak bedzie to wykreslam sie z zabawy 😉.
Jeśli chodzi o moją opinię to uważam, że nopebow skoro wywiązała się w poprzedniej edycji powinna normalnie płacić w ratach, natomiast jeśli chodzi np. o mnie to całkowicie rozumiem, bo całkiem niedawno zaczęłam się częściej i gęściej udzielać, więc postąpiłabym tak samo na Waszym miejscu. Jestem pewna, że do końca roku uda mi się zapłacić całość, więc dla mnie to nie problem, a zawsze będę miała już z głowy 🙂
Ash ja wszystko rozumiem 🙂 przyglądnęłam się troszkę poprzedniej edycji i mam nadzieję, że tegoroczna nie będzie pechowa nie tylko ze względu na 13 w dacie 😉 Ze swojej strony mogę zaproponować, że wpłacę już teraz wpisowe?
Jestem za, jeśli chodzi o to by dziewczyny wzięły udział, jeśli wyrobią się z wpłatami do końca roku. I cieszę się, że się nie gniewacie za to, że ostrożnie podchodzimy do sprawy nowych i nieletnich użytkowników :kwiatek:
Fajnie, że coraz więcej osób dołącza do zabawy i to w rozważny sposób, bez żadnych fochów, unoszeń się i obrażań, jeśli chodzi o nasze obawy 🙂