Już robię przelew wybaczcie :kwiatek: Zrobiłam polecenie przelewu dla Ciski ale przez nieogarnięcie wpisałam zamiast 30 września, 30 października. Więc musiałam to odkręcić. Przelew już poszedł , jeszcze dziś powinien być 🙂
Ciska byłabyś tak uprzejma, i sprawdziłabyś jeszcze raz przelew ode mnie z ostatnią ratą? Był puszczany z innego niż moje konto, i miała być wysłana reszta, czyli w sumie 85zł, a nie samo 50. (tyle oddałam koledze). Jestem dość zaskoczona, nie ukrywam i chciałabym to wyjaśnić.
Dostałam laptopa zastępczego ale dziala tak że ledwo się tutaj zalogowałam i nie ma mowy o dostaniu sie na konto. Jeśli mi się to uda to oczywiscie Mery i Kermit dostaną kaske a jak nie to nietety musze czekać na swojego laptopa. Już za nim tęsknie 😁
Pytanie mam do Kasiji , jako że boje sie iż pw nie dojdzie przy prędkosci tego komputera, czy dotarły do Ciebie zaległe rękawiczki z Oksera tak jak obiecali ?
ale niestety, torebka, ktora chcialam kupić jednak nie okazała się taka ładna na jaką liczyłam... chyba za tę kasę pójdę do dentysty i zrobię sobie plombę, a co! będę miała najoryginalniejszy prezent ever 😉!