Forum towarzyskie »

Dobry trener w trójmieście?

Hej, od jakiegoś czasu szukam dobrego trenera jeździectwa w trójmieście. Jeżdżę na swoim koniu, więc nie chodzi mi o szkółki. Stajnia w której jeżdżę to hipodrom w Sopocie. Głównie chodzi mi o trenera skoków, ale żeby też znał się trochę na ujeżdżeniu, gdyż i tak jest to podstawa dobrego skakania. Znacie kogoś godnego polecenia? : )
Jest wątek o stajniach w Trójmieście i o samym hipodromie w Sopocie - przewijają sie tam ciągle tematy trenerów czy instruktorów, tak trudno poszukać?  😵
Założyłaś zdublowany temat, w dodatku nie w tym dziale.

Swoją drogą stoisz na hipo i szukasz trenera? Toć tam największe ich zagęszczenie w najbliższej okolicy.
Moon, ale ona szuka dobrego 🤣 bo wiesz,jeździ w stajni hipodrom 🤣

błagam modów,nie zamykajcie jeszcze  🙇
Mnie nick urzekł. ;-)
Tak stoję na hipo i szukam dobrego trenera, gdyż z paroma osobami stamtąd już jeździłam i jakoś do tej pory nie znalazłam takiego który by mi w pełni odpowiadał. Przepraszam za złą kategorię, ale to mój pierwszy wątek i nie jestem w pełni obeznana. Mój nick to ksywka, którą kiedyś nadali mi znajomi w takim jednym ośrodku jezdzieckim QŃ 😀
a wiesz,że po angielsku trumna,to jedna z przeszkód na krosie?😉

z kim jeździłaś? co Ci nie pasowało? co już umiesz? czego oczekujesz? co umie Twój koń?
Ja się zgłaszam! jestem trenerem idealnym! Wszystkiego nauczę. I niedrogo kosztuję.
o nie,nie,Ty jesteś znaną sadystką...wstydu nie masz  🤬
To, że nie mam wstydu to dodatkowy atut 😀
...na pomorzu,to żaden atut,90% szkoleniowców go posiada 🤣
Ale ja mam jeszcze to 😀

Chapeau bas    👍 😅 🙇
ale ona szuka dobrego
Fakt, przeoczyłam ten drobny fakt :P

Z ciekawości, z kim jeździłaś do tej pory?
Ja siebie polecam z czystym sumieniem. Uważam, że jestem najlepszym trenerem jakiego znam.
Jeździłam głównie z Mateuszem Kiempą, a tak to jeszcze z p. Żanetą Tudruj (do tej pory mam jeszcze z tą panią jazdy), trochę z z p. Magdą Wilkowską. Koń na razie nie ma dużych możliwości, tak na prawdę to nie jest mój, ja się nim zajmuję i na nim jeżdżę, gdyż właścicielka po prostu go olała i od czerwca ani razu nie pojawiła się w stajni, a na moje telefony, maile, wiadomości na fb nie odbiera. Koson (tak się nazywa) jest koniem po dużych przejściach, sztywny w pysku, bardzo płochliwy, często narwany, ale jeśli ćwiczy się z nim regularnie, bardzo ładnie skacze. Jeśli chodzi o ujeżdżenie to na razie jesteśmy tylko na etapie mocniejszego kontaktu pysku z ręką i lekkiego zbierania się. Potrzebuję osoby, która ma doświadczenia z takimi końmi i nie będzie się bała wyzwania. W przyszłym tygodniu być może będę mieć jazdę z p. Olgierdem Kuleszyńskim. Myślicie że to dobra osoba dla mnie?
Właścicielka Kosona po raz kolejny znika bez śladu  😁 Fajnie
...no to mamy kolejne pomorskie opowieści 😁...no ale,kto nie może,jak nie pomorze 🤣

Strzyga, uważam,że jesteś przereklamowana,ani MŚ nie byłaś,ani takiego nie wyhodowałaś - phi!
Ktoś - no sorry, mam FANTASTYCZNEGO  wychowanka - siebie. Jeżdżę ze sobą od bardzo dawna i jestem zachwycona współpracą.
Ej no dobra to co myślicie o p. Olgierdzie Kuleszyńskim? Miał ktoś z was kiedyś z nim styczność jako z trenerem?
wg mnie jest najlepszy z dotychczas wymienionych w tym wątku.
Strzyga Masz u mnie mistrza za to stwierdzenie!  👍
Ale ja mam jeszcze to 😀

łeeeeee... myslalam, ze beda cycki...  😕
Oh, cycki to ja mam. I to jakie. Ale na nie to trzeba zasłużyć 😀

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się