U mnie 2(potwierdzone):1 wciąż... ale nadal czekam 😀
Kopyciak, ode mnie to z przydziału 😉 więc czekaj na jeszcze jedną. Do mnie dotarła dzisiaj kartka od Mery - dziękuję za super życzenia :kwiatek:
z moich jeszcze żadna nie doszła? Wrzuciłam w piątek do magicznej skrytki u mnie na osiedlu, zaczynam się zastanawiać, jak często z niej wyciągają te kartki 🙄 Ja melduję, że doszła do mnie pierwsza, od Bischy , dziękuję :kwiatek:
doszły od Hanoverki i Chess :kwiatek:
1:2 😀 z moich została tylko ta, której trochę się obawiam :/
To moje 3/4 doszly, dostalam 1/3
a moja jeszcze żadna nie doszła 🙁 co tak długo idą... 😤
ajajajaja Cierpienie doszła! W piątek doszła, zapomniałam napisać. Dziękuję ci bardzo, jest śłiczna i życzenia też bardzo miłe 😅 :kwiatek: I dostałam tez od niemiłka i chyba kotleta (niewyraźnie było napisane) dziękuję bardzo za kartki!
Hanoverka - no to się cieszę 😅 wybierana też, by córci się podobała 🙂
Hop hop, a moje kartki doszły już do kogoś? 🙁
Ja właśnie odebrałam kartki od fin i harciakowej . Dziękuję bardzo dziewczyny za ciepłe życzenia i karteczki 🙂 Na kopercie mialam "nad. fin" umarlam 😀
a moja jeszcze żadna nie doszła 🙁 co tak długo idą... 😤 Do mnie doszła dzisiaj od Ciebie karteczka dziekuję :kwiatek: ja już dostałam komplet, a z moich dotarła tylko jedna🙁 Nie wiem, czemu tak dlugo idą a wyslane były na początku grudnia...;/ ale liczę, że dotrą🙂
Dostałam cudne kartki. Dziękuje : Sonkowa i Tuptek :kwiatek:
Do mnie dzisiaj doszła piękna kartka od Jara . :kwiatek:
Czyli moje wszystkie kartki doszły do adresatów 🙂
Do mnie doszła dzisiaj od Ciebie karteczka dziekuję :kwiatek: ja już dostałam komplet, a z moich dotarła tylko jedna🙁 Nie wiem, czemu tak dlugo idą a wyslane były na początku grudnia...;/ ale liczę, że dotrą🙂 super!! to jeszcze jedna i komplet 🙂 🏇
ja się trochę martwię, bo dwie doszły, a jedna (do Warszawy zresztą) nie. 🙁 No i przyszła do mnie jak na razie jedna 😉
Baffinka serdecznie dziękuję! 🙂 :*
hanoverka sliczna kartka, dziekuje 🙂 To już dwie doszly i dwie przyszly 🙂
to moje wszystkie dotarły 😉 hanoverka , tak to kartka ode mnie🙂 Na tę chwilę doszła do mnie jedna kartka od pokemon .
U mnie dziś zmasowany atak 😀 Doszły kartki od Fin, Notbelive i Kopyciak 😉 dziękuje bardzo :kwiatek:Jara nie ma za co 😉
doszły! Mam je wszystkie 😅Mery :kwiatek:Baffinka :kwiatek:Kamita :kwiatek: Dziękuję dziewczyny, karteczki są śliczne! Wszystkie trzy choinkowe, hihi. Merowa mająca największego plusa, bo wspomagająca fundację! super!
Dostałam piękną kartkę od Kopyciak i opłatek dotarł cały, ślicznie dziękuje :kwiatek: Czy moje kartki już do kogoś doszły????? 🙁
moje doszły 2/3 z obowiązkowych plus nadprogramowa, brakuje jednej z planowych 🙁 dotarła do mnie druga kartka. prześliczna! dziękuję serdecznie Hanoverko :kwiatek:
U mnie doszły 2 z 3 ode mnie, a do mnie dotarła jedna.
Doszła do mnie kartka od buyaki 🙂 To dostałam w sumie 5 😲 😡 ale mi się miło zrobiło 😡 Od buyaki, Zamrucz, Jarej, Isabelle i fin 🙂
Presja bardzo mi miło, że się karteczka podoba :kwiatek: Ja dostałam dwie, a z moich wylosowanych dotarła jedna 👀
Doszła do mnie kartka od buyaki 🙂 To dostałam w sumie 5 😲 😡 ale mi się miło zrobiło 😡 Od buyaki, Zamrucz, Jarej, Isabelle i fin 🙂 Moja nadprogramowa 😉
Właśnie wyjęłam ze skrzynki kartkę od niemiłek 😉 dziękuję bardzo :kwiatek: