Forum towarzyskie »

Kartki na Święta-kolejna edycja :)

A ja się zastanawiam po co niektóre osoby z listy w ogóle wzięły udział w tej zabawie, skoro nikt ku*wa czasu nie ma. I tak jest co rok. Moje się spóźnią: bo nie mam czasu, bo palec w dupie złamałam. Skoro komuś nie chce się poświęcić tego czasu aby iść, kupić kartki i znaczki to niech nie zawraca dupy. Bo zapisać do zabawy jest łatwo, ale potem nie chce się na pocztę iść i postać w kolejce.
Wziełam udział bo miałam taki kaprys.

Czas wysyłki z tego co kojarze do 14.12. Póki co chyba nikt sie nie spóźnia.
A to że ludzie  zapracowani są w tym miesiacu to chyba normalne. I  wcale nie musi to wynikać z braku chęci stania w kolejce na poczcie.
Przykład? niejednokrotnie zaczynam jedną i drugą pracę przed otwarciem urzędu i kończe po jego zamknięciu. Taki okres.
Z drugiej strony  jeszcze tydzien dwa temu nie mialam pojecia ze tak sie to wszystko potoczy.
zabeczka17, Nie miałam na myśli Ciebie. Ale ogół. Za każdym razem jest to samo. Czy to kartki na Boże Narodzenie, czy Wielkanoc, czy zabawa urodzinowa.
Mam cichą nadzieję, że tym razem wszyscy z terminem się wywiążą.
Ja Cie rozumiem tylko wziełabym poprawkę że nie wszystkim się ,,nie chce"... niektórzy bardzo chcą ale pewnych rzeczy nagle nie da się przeskoczyć.
Dotarła do mnie kartka od Zamrucz, dziękuję :kwiatek:
A ja zaraz z moimi zmykam na pocztę😉
Moje dziś zostały wysłane  😀
To u mnie 2😲. 2 ode mnie już doszły.
Moje jutro pójdą 🙂
Już gotowe są, ale dziś niestety nie zdążyłam podskoczyć do skrzynki.

Ja jedną dostałam jak na razie 🙂
Moje jeszcze w trakcie tworzenia (a mogłam pójść na łatwiznę i kupić ;(), ale powinnam się wyrobić terminowo. Żadna kartka do mnie nie dotarła póki co.
do mnie niestety też nie  😉
Moje kartki gotowe, w czwartek rano lecę na pocztę i wysyłam!  🏇
heej, jeszcze dwa dni na wysyłkę, więc chyba nie ma co psioczyć, że ktos sie spóznił 🙂

moje jutro 3 plus gratisowa polecą do adresatów. w tym roku nie zrobiłam własnych, bo się dużo działo, ale trudno, będą kupne 🙂

i dostałam karteczkę od Moni 🙂 :kwiatek:
Dziękuję za ładniutką kartkę od Zamrucz z fajnymi życzeniami  :kwiatek: (wczoraj doszła). Po dacie wysłania już widać, że długo idą. Stempel był z 5 grudnia, doszła wczoraj, czyli 11.

Moje poszły wczoraj, a myślałam, że się spóźniłam (chyba pierwszy raz nie  😁 ).
Moje poszły dwie, bo jedna się rozkleiła w akcji (co to za klej na kopertach, co się nie klei  🙄 ), ta nieszczęsna pójdzie jutro 🙂
Do mnie doszła kartka od Zamrucz  :kwiatek:

moje lecą jutro 🙂
Do mnie dotarła jedna kartka, dziękuję Bischa  :kwiatek:
Zaczynam się martwić o jedna z moich... 🙁 Wszystkie wysłane na początku grudnia, dwie odmeldowane, o jednej słuch zaginął.
Moje są w drodze, mam nadzieje, że szybko dotrą. Ja jak na razie nie dostałam żadnej kartki.
Mam nadzieję, że nie będzie tak jak z wakacyjnymi, co dostałam tylko 1 kartkę, a moje wcale nie dotarły  🤔
Cieszę się, że moje karteczki dotarły. Sama osobiście je grzmociłam dla was pół dnia😀 (upierdliwość folii aluminiowej, wycinanek i małych kropeczek do paznokci🙂😉
Jednak mama szła jeszcze, więc wysłała i trzecią kartkę 🙂
Także mam nadzieję, że szybko dojdą
moje dziś poleciały, miały być handmade, ale chyba się lekko przeliczyłam, i wyhaftowałam tylko jedną. Przepraszam "moje" 3 osoby, nie chciałam żeby ktoś był pokrzywdzony  🤔
mój pierwszy raz i takie faux pas 😉
dworcikowa mowiłam ze dotarała ode mnie ? bo mogło mi umknąć. Dziś  doszła od infantil  :kwiatek: moje ida jutro 🙂
ja dziś wrzuciłam do skrzynki na Starówce 🙂 mam nadzieję, że dojdą!
Tuptek, mówiłaś 🙂 Nadal brakuje jednej... wrrr...
Moje też już dzisiaj poszły. 🙂
Jara - Dziękuje za kartkę, pięęęęękna :kwiatek:

moje poleciały dziś priorytetem.

za rok znów zrobię handmade, niech tylko sie nie okaże, że nagle muszę kupować kucyki! 🙂
Ja też dostałam kartkę od Jarej 🙂 Dziękuję ślicznie 🙂
Ale się ucieszyłam 🙂
No to szybko doszły, wysłane we wtorek 😉
Tuptek o, super, że doszła  😀
Do mnie jeszcze nic nie dotarło.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się