A ja dostałam i do końca przyszłego tygodnia polecą😉
ja jeszcze nie mam, a chcialabym szybko dostac, bo w nastepnym tyg. nie bede miala czasu kupic i napisac
Ja jednak robię kartkę, dziś już byłam po materiał, się wysile w tym roku 😁
Ja również bym prosila o wyslanie adresow jak najszybciej się da, bo nie ukrywam, pozniej mam niezly bajzel, bo mikolajki, urodziny, nastepne urodziny, a kartki chcialabym sama zrobic 🙂
A dlaczego nie możecie zacząć kupować bez adresów, albo robić bez adresów 😉
Dla każdego inna i postaram się dopasować do każdego jakąś 🙂
Dziewczyny, spokojnie. Wczoraj wysłałam ponad połowę adresów, dziś wyśle resztę, idę według listy.
Też mam 🙂 niestety sama nie mogę pójść po kartki więc wyślę męża, także w tym roku może być bez koni w tle 🙂
Cierp1enie właśnie mi ostatnio wpadła w ręce kartka od Ciebie, ta podpisana przez Szefową do Spraw Wysyłania Kartek 😁 Ja w tym roku robię sama kartki 😜
adresy już mam w weekend będę szukać materiałów do zrobienia kartek 🏇
Ja adresy też już mam, materiały na kartki prawie wszystkie i może jutro lub w tygodniu uda mi się je zrobić. Wysyłamy do 14-tego, tak?
Ja adresy też już mam, w tygodniu kupię kartki i wyślę po drodze do pracy 😉
Cierp1enie właśnie mi ostatnio wpadła w ręce kartka od Ciebie, ta podpisana przez Szefową do Spraw Wysyłania Kartek 😁 😁 Dobrze, że mi przypomniałaś, muszę pochować kartki, bo moja mała w tym roku maluje już więcej 😁
doczepiam sie do pytania horciakowej edit. Doczytałam mamy dwa tygodnie od dziś jezeli dobrze zrozumiałam
Tak, kartki wysyłamy do 14 grudnia
mam już kartki, w tygodniu piszę i wysyłam 💃
Moje są już wypisane, zaadresowane, za godzinę polecą w świat 🙂
ja niestety zabiore sie do tego w przyszlym tyg.Mam taki kolowrotek zyciowy ze czasami dostaje swira.ehh...
zabeczka17 , no to nie jesteś sama 🙁
niestety dla mnie grudzien jest z zalozenia bardzo ciezkim miesiacem 🙁 odpoczne w sylwestra ;(
U mnie to samo ... akurat grudzień 🙁 jeszcze w dodatku kilka spraw się nawarstwiło, 3 kolokwia w tym tygodniu i czuję, że już nie daję rady raz, że z natłoku obowiązków, a dwa - z bieżących wydarzeń 🙁 czasem ich bieg naprawdę mnie zaskakuje... ehh, ale marudzę.. 🙁
Ja też chyba dopiero w weekend się zabiorę, żeby coś sensownego wyszło a nie... 🙄
A ja już mam dwie kartki gotowe 🙂
A ja już jedną dostałam 🙂 Moje jeszcze niegotowe, miały być handmade ale za dużo czasu mi to zajmie, więc tylko jedna będzie a resztę dokupię 🙁
Póki jeszcze się nie rozkręciło dostawanie kartek, to proszę, żebyście dawali znać od kogo kartki doszły. I osoba wysyłająca będzie mogła odhaczyć, i jak do kogoś jakaś kartka nie dotrze, to będzie można określić czy nie doszła przypadkiem (z winy poczty), czy po prostu ktoś nie wysłał.
Zrobiłam dopiero pierwszą 😵 !! Muszę zacząć robić ekonomiczniej te kartki, bo do Nowego Roku się nie wyrobię 😁
Ode mnie poszły dzisiaj 😉
Ja do robienie kartek mam zamiar zacząć w piątek, chyba przez weekend mi się uda wszystkie sklecić 😉
Ja dziś chyba usiądę i napiszę 💃 a jutro pobiegnę na pocztę!