Heval, jak kto chce 😉 ja sie podpisywałam nickiem i imieniem, ale dostałam też anonimkę 😉
sluchajcie, co z tymi terminami? bo dla mnie 7 dni to stanowczo za mało (z czego 5 na wysłanie), a nie chcę wysyłać nie osobistych, beznadziejnych kartek, bo to nie chodzi o odwalenie, oby się w terminie zmieścić. wolałabym wiedzieć wcześniej, czy termin zostaje, czy coś się rusza w tej kwestii? bo jeszcze ponad 10 dni na zapisy to całkiem sporo 😉
Ja odniosłam się do pierwszego postu, gdzie była data 30 listopada jako termin zgłoszeń, nikt nie prostestował wczesniej. Jeżeli tak wolicie to zgłoszenia do 25 listopada, do 2 grudnia max wyśle wszystkim adresy i mamy 2 tygodnie na wysyłanie kartek. Zaraz zmienie informacje w drugim poście edit: Pomyłkę w liście zrobiłyście : 30. Arroch 31. Atamanka 32. notbelieve 33. Kaktus 34. Karmelek1700 35. Chess 36. kotlet 37. Behemotowa 38. infantil 39. Kamita01 40. fin
No i super, też jestem za tym terminem wcześniejszym 🙂 bo wiadomo jak to jest, tu nie pójdzie się na pocztę tego dnia, tu nagle śnieżyca, bądź ulewa i znowu nie pójdzie się 🙂 Nie mogę się doczekać 🙂 w sobotę idę po kartki 😅 w ogóle to ja już żyję świętami
Już mam ładnie wszystko rozpisane i zaczynam rozsyłanie adresów. Jak dostaniecie adresy, sprawdźcie czy chcielibyście jeszcze jakiś adres by wysłać dodatkową kartkę, oczywiście podam 🙂