Forum towarzyskie »

Świąteczna pomoc dla dzieci

ja ze swojej strony, prosiłabym tylko o potwierdzenie czy moja paczusia dotarła na adres centermedu - nie mam zaufania do poczty polskiej niestety;/
A dla kogo paczka?? To dopytam
A 40 Andzia 14 lat prostownica do włosów  - to ja poproszę tą dziewczynkę 🙂
Mogę prosić o adres docelowy? 🙂
- przepraszam nie miałam dostępu do internetu adres ul. Sokołowska 4 01-136 Warszawa Można dopisać Kierownik:Aleksandra Ewa Budziak i oczywiście numer dziecka
Tą listę którą ja wysłałam podała mi właśnie Pani kierownik Aleksandra Budziak dzieci są jeszcze dostępne więc śmiało można wybierać i paczki przesyłać na adres placówki z numerem dziecka.
Okej, to dzisiaj zakupię prostownicę na allegro i wyślę.
Czy jest pewność, że jak sprzedawca nie zapakuje ładnie prezentu to świetlica to zrobi?
Tego to nie wiem, niestety ale myślę, że tak.
Muffinka, A możesz też spytać, czy bluza dla Olka szczęśliwie dotarła?
Dowiem się
Ja ze swoim lece jutro bo jeszcze tata od siebie dorzucił słodycze 😀
Czy można prezent zawieźć osobiście? Zamiast płacić za kuriera wolałabym kupić paczkę cukierków,  🙂
Można zawozić osobiście.
ode mnie paczka wyszla w zeszlym tygodniu.
koraliki dla Weroniki (82)
Muffinka wiesz moze czy juz doszla do med (?)
Agata obiecała że jutro wyśle mi liste wszystkich paczek jakie doszły do CenterMedu 😉
Ja wczoraj wysłałam priorytetem, powinna zdążyć.
od nas właśnie poszedł pocztex - będzie na jutro  😅
Wczoraj przelew poszedł, wybrałam przesyłkę poleconą priorytetową więc powinno dojść bez problemu 🙂
Słuchajcie,na Waryńskiego doszło bardzo dużo paczek. Niestety dużo też jest niepodpisanych więc ciężko zrobić listę.
Ale tu są numerki z listy kótrych jeszcze nie ma na Waryńskiego (część pewnie poszła od razu do świetlicy):
DER 1, 14, 23, 28, 33, 36, 42, 73, 88, 90, 97.      SOK 28, 27, 24, 20, 18.
No! I teraz niech ktoś coś złego na pocztę napisze! Moja paczka już doszła 🙂
Muffinka, DER 88 jest mój. Prezent już mam, ale od 2óch tygodni jestem chora i nie miałam kiedy zawieźć.
Od poniedziałku wracam do życia (mam nadzieję), więc dostarczę paczkę osobiście.
Moja DER 20 nie dotarła? Zawiozłam osobiście we wtorek, była podpisana, pani z recepcji powiedziała, że przekaże.
Alabamka,  Muffinka podała numery, których NIE ma jeszcze.
DER i SOK to co innego chyba 🙂
Alabamka,  Muffinka podała numery, których NIE ma jeszcze.

Ja roztrzepana... dziekuje  😉
Tak, DER i Sok to były dwie listy. I to są numery których JESZCZE NIE MA (albo poszły od razu do Świetlicy) więc spokojnie.
👀
Przesyłka DER1 nie dotarła?
DER 1 został dostarczony razem z DER 31, Der32 i DER100. Pojechały jednym transportem i zostały pozostawione w recepcji na Waryńskiego.
Proszę o sprawdzenie i potwierdzenie, że przesyłka dotarła
zMACHana przepraszam, że nie odpisałam. Pisałam Fazie na pw. Sprawdzę to  ale nic się nie denerwuj. Jeśli paczki poszły razem to napewno są wszystkie. Agata pewnie coś przeoczyła bo sama mi dziś pisała że paczki ją poprostu zalały, tak ich dużo i słabo ogarnia sytuację 😉
Potwierdzę to  ale Twoja paczka musi też być.
Nie denerwuj się, dam znać.
To super, że prezentów jest tak dużo. Właśnie o to chodziło - aby każde dziecko coś dostało  🙂
Ja ze swojej strony jestem pewna, że prezent dla DER1 dotarł na Waryńskiego. Cierpliwie czekam na potwierdzenie.
Agata sprawdzi będąc jutro w pracy :kwiatek:
Czy mogę prośić adres na który mam wysłać paczkę, bo właśnie adresuję, a nie bardzo mam jak teraz postów przeszukiwać :kwiatek:
A chcesz do Świetlicy od razu czy do pracy Agaty?

edit:
CenterMed
ul. Waryńskiego 10 a
00-630 Warszawa
z dopiskiem do Agaty Krupa.

Lub adres świtlicy jest tu:
http://www.warszawa.caritas.pl/?id=19&lang=1
tam gdzie będzie najlepiej, gdzie najszybciej zostanie dostarczona?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się