A 40 Andzia 14 lat prostownica do włosów - to ja poproszę tą dziewczynkę 🙂 Mogę prosić o adres docelowy? 🙂 - przepraszam nie miałam dostępu do internetu adres ul. Sokołowska 4 01-136 Warszawa Można dopisać Kierownik:Aleksandra Ewa Budziak i oczywiście numer dziecka Tą listę którą ja wysłałam podała mi właśnie Pani kierownik Aleksandra Budziak dzieci są jeszcze dostępne więc śmiało można wybierać i paczki przesyłać na adres placówki z numerem dziecka.
Słuchajcie,na Waryńskiego doszło bardzo dużo paczek. Niestety dużo też jest niepodpisanych więc ciężko zrobić listę. Ale tu są numerki z listy kótrych jeszcze nie ma na Waryńskiego (część pewnie poszła od razu do świetlicy): DER 1, 14, 23, 28, 33, 36, 42, 73, 88, 90, 97. SOK 28, 27, 24, 20, 18.
Muffinka, DER 88 jest mój. Prezent już mam, ale od 2óch tygodni jestem chora i nie miałam kiedy zawieźć. Od poniedziałku wracam do życia (mam nadzieję), więc dostarczę paczkę osobiście.
👀 Przesyłka DER1 nie dotarła? DER 1 został dostarczony razem z DER 31, Der32 i DER100. Pojechały jednym transportem i zostały pozostawione w recepcji na Waryńskiego. Proszę o sprawdzenie i potwierdzenie, że przesyłka dotarła
zMACHana przepraszam, że nie odpisałam. Pisałam Fazie na pw. Sprawdzę to ale nic się nie denerwuj. Jeśli paczki poszły razem to napewno są wszystkie. Agata pewnie coś przeoczyła bo sama mi dziś pisała że paczki ją poprostu zalały, tak ich dużo i słabo ogarnia sytuację 😉 Potwierdzę to ale Twoja paczka musi też być. Nie denerwuj się, dam znać.
To super, że prezentów jest tak dużo. Właśnie o to chodziło - aby każde dziecko coś dostało 🙂 Ja ze swojej strony jestem pewna, że prezent dla DER1 dotarł na Waryńskiego. Cierpliwie czekam na potwierdzenie.