Pani, od której na allegro zamówiłam bluzę, na moją prośbę o włożenie do paczki karteczki z numerem i imieniem odpisała "Karteczka włożona. I śmiej-żelki" : ) Pozytywne bardzo
mam nową listę DER 58 Maciej 10 lat- bluza sportowa ciepła, chętnie z kapturem DER 61 Dominika 13- spodnie dżinsowe w hemp shop.pl na 166 cm (Dąbrowskiego 5 a) DER 62 Paweł 14 lat dowolna bluza z galeriakoloru.pl lub hemp shop na 166 cm DER 63 Adam 14 dowolna bluza z galeriakoloru.pl lub hemp shop na 168 cm DER 65 Dominik 14 dowolna bluza z galeriakoloru.pl lub hemp shop na 168 cm DER 66 Patryk 13 lat dowolna bluza z galeriakoloru.pl lub hemp shop na 168 cm DER 67 Eryk 13 lat dowolne spodnie skytowe z galeriakoloru.pl lub hemp shop na 163 cm DER 72 Angelika 13 lat słuchawki coloud-colors-purple DER 74 Adam 13 lat słuchawki oloud colors green DER 79 Krystian 12 gra komputerowa- stymulatory DER 81 Dominik 14 lat słuchawki coloud colors navy DER 84 Paweł 14 lat słuchawki coloud colors yellow DER 86 Przemek 16 lat gra sportowa chempion 2 (gra na PS3- moov) DER 92 Julia 10 lat mp3/mp4 DER 107 Ania 7 lat książeczka "Monster High. Przyjaciółki na zabój" i pamiętnik Monster High DER 112 Michał 6 lat ksiązeczka "Magiczne Boże Narodzenie" i "Zaopiekuj się mną. Pakiet świąteczny" ( z empiku) B15 Dominik 14 lat bluza DG DaFT jasny granat DBL 169 (do kupienia w internecie) B 17 Maciej 14 lat buty skatowe nr 42 czarne do kostki B19 Patryk 13 lat bokserki kolorowe na 163 cm i perfumy Adidas B 24 Oskar lat 12- głośnik do telefonu nokia, by słuchać muzyki w pokoju (mały, przenośny) B 27 Krzyś 14 lat dowolne spodnie czarne skatowskie z rozmiarze M z HempShopu A14 Julia 13 lat dowolna bluza w stylu Hemp Shopu w rozmiarze M A 17 Misia 8 lat, zielone spodnie nie dresowe na 146 cm A 27 Iza 13 lat, buty zimowe nr 40, sportowe A 32 Adam 13 lat bluza z hempshop.pl kangurka DG DAFT szary melanż DBL168 rozmiar L [s]A 33 Basia 7 lat ciepła kolorowa bluza[/s] A 34 Karol 14 lat książka/ album o powstaniu warszawskim A 35 Przemek 14 lat atlas/ album biologiczny o budowie człowieka A 36 Konrad 14 lat ksiązka kucharska z łatwymi przepisami dla młodego pasjonaty kuchni A 37 Dominika 13 lat książki Musierowicz- dowolne A 38 Angelika 14 lat soszurko-lokówka A 39 Natalia 13 lat suszarkolokówka [s]A 40 Andzia 14 lat prostownica do włosów[/s] A 41 Dawid lego straż pożarna A 42 Dominik 8 lat lego policja lub statek piracki A 43 Basia 7 lat lalka A 44 Dominik 14 lat jakieś perfumy A45 Krzyś 8 lat klocki lego Lista jest z dnia dzisiejszego od Pani Aleksandry Budziak z Caritas.
ok ,fajknie lista jest ale co dalej. Kto i gdzie bedzie organizował zbiórkę? Kto bedzie wykreslał i sprawdzal czy wszystkie dzieci z listy mają prezenty? Slojma jestes chętna?
Czy ma ktoś jakiś kontakt ze Slojmą? Bardzo chciałabym wiedzieć, które dzieci są wolne. Chciałabym kupić prezent i muszę to zrobić teraz bo wiem, że im bliżej świąt, tym mniej będę miała czasu.
rzomawiałam ze Slojmą, nie ma teraz dostępu do netu (jest poza Warszawą w trasie), wieczorkiem jak bedzie w domu , odezwie się i poprowadzi "akcje". Narazie wszystkie dzieci są wolne
ok przepraszam, że mnie nie było nie zawsze mam czas by siąść przy komputerze. Wszystkie dzieci z listy są wolne i czekają na Mikołajów, no poza Basią A33 którą wybrała Jolaa Czy znajdą się jeszcze jacyś darczyńcy? Dzieci czekają na Mikołajów.
Jezu! To gdzie mam wysłać? I w ogóle jak to było z tym pakowaniem? Zrobić paczkę, ale co - w jeszcze coś wsadzić i tam napisać to DERcoś tam? Bo w końcu wszystko mam.
Pokemon Ty na 100 % wysyłasz paczkę albo do Swietlicy albo do Centermedu. Gdzie chcesz🙂 I tak, napisz numerek dziecka i imię (później Agata kartki wymieni)