Forum towarzyskie »

Świąteczna pomoc dla dzieci

jutro paczka leci ode mnie  😉 bo mama jeszcze słodycze chce jakieś kupić  😉
Moment bo ja się pogubiłam....
slojma powierdziłam Ci dzieci z numerkami 18, 24, 28....
Henio zajęty przez Martuha.
Dominikę dla ewabe zaraz sprawdzę.

edit: ewabe potwierdzam Dominikę 😉
Muffinka własnie przed chwilką kolega z paczkami ode mnie i mojej córki wyjechał. Zaraz paczki dotrą.
Chcialaby,m sie zapytac czy wszystkie dzieci mają juz "darczynców" czy może jednak pozostaly jeszcze dzieci którym nikt nic nie kupi?
Jesli tak to bardzo prosze abys zaaktualizowała listę dzieci "nieobdarowanych", może wspólnie się zbierzemy i jednak kupimy i tym pozostałym dzieciom. Nie fajnie by było jakby jakis malec pozostał bez prezentu.
Lista dzieci bez prezentu jest na 3 stronie wątku, ale jeszcze jest jednak sporo czasu, akcja nadal trwa więc razem z Agatą mamy nadzieję że znajdziemy darczyńców dla każdego dziecka. W razie W będziemy mysleć.
SOK 27 Ola 12 lat błyszczyki, kolczyki wiszące i jakieś mniejsze na codzień, gumki do włosów

czy można ?
Zaraz się dowiem🙂
Muffinko
- ja chciałam olę 27 z samego początku i już mam dla niej prezent, miałaś mi ją potwierdzić
- potem odłożyłam Damniana nr 8 - kolega już zakupił lego
- oraz dziewczynki 24,25,26, 28 - perfumy już mamy i mamy już te rzeczy dla dziewczynki 28
Aha Dominikę przecież pisałam ci że bierzemy byliśmy pierwsi mamy prezenty dla dzieci
W sumie dla pięciorga dzieci
ok , to przepraszam, nie zauważyłam slojma Twojego wpisu.

A jeśli chodzi o Dominę, to też o niej pisałam na pw do Muffinki.
Mamy już prezenty dla 6 dzieci numery 18,24,25,26,27,28
Slojma zasada była taka że czekacie z kupnem prezentów na moje potwierdzenie. Ja muszę to uzgadaniać z Agatą bo ona też listę pokazuje ludziom. Ale ok, zaraz napiszę do ewabe żeby wybrała inne dziecko.
Tak ale o Oli 27 do tej pory nie dostałam informacji. Te dzieci wybraliśmy czekaliśmy na potwierdzenia od ciebie, wykreślałaś inne, a tych stale nie, więc byliśmy pewni, że są wolne. Mamy prezenty, najwyżej inne dzieci dostaną. Przecież już nic z tym nie zrobimy.
Wszystko jest ok.Musiałam przegapić ten jeden numerek, za dużo pw dostawałam :kwiatek:
Prezenty juz zawiezione, mam dostać listę dzieci ktore nadal potrzebują prezentów.
Super 😉
Prezenty juz zawiezione, mam dostać listę dzieci ktore nadal potrzebują prezentów.

prosze o tą liste, i u mnie w pracy znajda sie chetni na kupienie prezentów dl adzieci
Muffinka przepraszam, ze dopiero teraz, ale wiesz moze czy prezent dla Weroniki lat 7 (nr 82) dotarl do Agaty?
moi rodzice nic nie dostali, a paczka prawie 2 tyg temu wyslana
Dowiem się.
Wysyłałaś na adres CenterMedu tak?
tak, dokladnie
Dowiem się.
Wysyłałaś na adres CenterMedu tak?

moim zdaniem pwoinnas nie tylko wykreslac zoobowiazania ale podac ile i na jakie dzieci wpłynęły już prezenty.
To wydaje mise feer w stosunku do darczynców, moga "spac" spokojnie ,że ich prezenty dotarły.
W koncu nikt nie bierze pokwitoan.
No i bardzo bym prosiła o ta liste dzieci (zaktualizowaną) które nie mają prezentów.
Losia paczka jakaś doszła, podejrzewam że od Ciebie ale Agata jeszcze nie sprawdziła. Zrobi to i dam Ci znać na pw.

WSZYSTKIE dzieci z listy mają już swoich Mikołajów!!!! 😅
Z tego co mówiła Pani w ośrodku my dostaliśmy tylko część listy, a dzieci jest jeszcze sporo. Podjadę tam w przyszłym tygodniu i się dowiem, bo Pani miała mi wysłać listę ale nie doszła.
Moja paczka pójdzie w poniedziałek, co prawda zasadnicza część już jest ale chcę jeszcze coś dokupić 🙂
Z tego co mówiła Pani w ośrodku my dostaliśmy tylko część listy, a dzieci jest jeszcze sporo. Podjadę tam w przyszłym tygodniu i się dowiem, bo Pani miała mi wysłać listę ale nie doszła.

Ok Madziu podjedz, bo naprawdę jest sporo ludzi któzry chętnie ,szczególnie teraz przed swietami, kupią cos dzieciom.

ps- Moje paczki i paczka od Zmachanej dostraczyłam już w poniedziałek ( może w e wtorek nie jestem pewna)
Do CenterMedu dotarły paczki od Natali S i Małgorzaty L 😉
Ode mnie z pracy też przynajmniej jeszcze jedna dziewczyna chętnie zrobi prezent jakiemuś dzieciaczkowi  🙂
Czekam na nową listę  😀
[quote author=slojma link=topic=89873.msg1600244#msg1600244 date=1354263963]

Ok Madziu podjedz, bo naprawdę jest sporo ludzi któzry chętnie ,szczególnie teraz przed swietami, kupią cos dzieciom.

ps- Moje paczki i paczka od Zmachanej dostraczyłam już w poniedziałek ( może w e wtorek nie jestem pewna)
[/quote]
Obiecuję pojechać w poniedziałek i dam znać. U mnie w pracy jest jeszcze dużo osób które chcą pomóc.
Do CenterMedu dotarły paczki od Natali S i Małgorzaty L 😉

???? zaraza paczki ode mnie i od Zmachanej? Nie ma ich w Centermedzie??!
Dostarczyłaś je osobiście?
A dziewczyny pytały o paczki które szły pocztą 😉
nie, no okey.Dostarczył je kolega z pracy.
Muffinka, Własnie kupiłam bluzę dla Olka, wzięłam na 12/13 lat, może starczy mu na trochę dłużej 🙂
Paczka ma pójść bezpośrednio do CenterMedu.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się