Forum towarzyskie »

Świąteczna pomoc dla dzieci

Ok, w takim razie czekam na potwierdzenie
zMACHana jedyneczka jest Twoja :kwiatek:

Faza wszystko ok. Jeszcze raz sorki za zamieszanie z dziećmi z numerkami 31 i 32. Tamte osoby które też deklarowały chęć kupienia klocków kupią prezent innym dzieciom.
A co do Krysi to jeszcze czekam na info.
DER 15 Beata (12) perfumy i DER 76 Damian (6) żołnierzyki z karabinami

biorę 🙂
Ok, wykreślam doa Ciebie ale z kupnem poczekaj choć do jutra 😉 hihi. Aż potwierdzę u osoby która to pilotuje.
DER 20 Wiktor (11) gra logiczna
My chcemy 😀 Tylko czy gra planszowa, czy komputerowa?
Alabamka poczekaj na potwierdzenie. Myślę że planszowa.
Dziewczyny potwierdzam Wasze numerki :kwiatek:

Faza Krysia prócz tego że ma nowotwór to jest jeszcze upośledzona 🙁 Ma bzika na punkcie Ani Muchy 😉 Może jakiś film...
Dziewczyny potwierdzam Wasze numerki :kwiatek:

Faza Krysia prócz tego że ma nowotwór to jest jeszcze upośledzona 🙁 Ma bzika na punkcie Ani Muchy 😉 Może jakiś film...

ok- dziekuje za podpowiedz.
No niewiele chyba to pomogło ale może coś da radę wymyśleć 😉
Mam nowe wieści 😉
Agata z kierowiczką Świetlicy pomyslały że skoro tak dużo jest chętnych aby sprawić dzieciom frajdę, to lepiej by było aby paczki przyszły na adres pracy Agaty, wtedy uda się je ukryć przed dziećmi.
Oczywiście te osoby które chcą zawieźć osobiście do Świetlicy to super, te które już wysłały (a są już takie) to ok - pójdą pocztą do świetlicy.
W następny piątek w Świetlicy będzie kierowniczka, jeśli ktoś chciałby porozmawiać z nią osobiście.

Resztę jednak proszę o wysyłkę na adres:
CenterMed
ul. Waryńskiego 10 a
00-630 Warszawa
z dopiskiem do Agaty Krupa.

Do CenterMedu można też paczkę podrzucić. Jak komu wygodnie.

A i jeszcze jedno - imiona dzieci się powtarzają oczywiście więc dobrze by było obok imienia dopisać nmerek DER. Potem Agata je usunie🙂
Muffinka niestety nie mam tej mp3 "🙁 ale kupie coś któremuś dzieciakowi,musze pomyśleć komu 🙂
Pewnie, nie ma problemu.
Do kiedy trwa akcja?
No jeszcze trochę dzieci zostało więc może dajmy sobie czas do świąt.
Muffinka - DER 90 Kinga (8) Pet Shopy zabawki i gumki do włosów- kolorowe i spineczki
Super, poczekaj tylko aż potwierdzę czy Kinia jest 'wolna" 😉
Zapytaj od razu o DER98 😉
Ok🙂
Galantova 90 Kinia wolna🙂
wawrek 98 niestety zajęty.

Później jak mi Agata wysle nową listę to wstawię
super 🙂 więc jutro idę po PetShopy  😀
Muffinka- a perfumy jakieś konkretne?

Bo ja tego dostaję od mamy tony, a używam dwa ulubione więc mam je nowe jeszcze w pudełkach i nie są przeterminowane.

I mam pytanie co do 27 - samochód. Jaki? Chodzi o Matchboxa czy może jakiś inny? Bo to bym mogła kupić ale musialabym wiedzieć konkretniej 🙂
Wiesz, myślę że ucieszy się z każdego. Ale dopytam i dam znać 😉 O perfumy też spytam.
A o co chodzi z tymi ubraniami z galeriakoloru.pl?
Czy to jest tylko wzór? Czy dzieciaki widziały tylko tą stronę?
Czy to chodzi akurat o TĄ konkretną rzecz? Czy podobną?
Czy mogę zakupić podobną odzież np. w Cropp Town, Nike?
Myślę, że chodzi o typowe ciuchy dla tych sklepów czy dla urbancity, markowe bluzy koki, ssg czy jakieś raperów. Mi sie wydaje, że nie chodzi o to że nie mają w czym chodzić tylko chcą mieć czym się pochwalić na dzielnicy.
No ok. Ja to rozumiem każdy kiedyś miał 13 lat  😉
Każdy dorastał i przechodził przez etap: najlepszego piórnika, najlepszego plecaka, najlepszych butów.
To jedna z ludzkich potrzeb, która w tym wieku się nasila.

I moje pytanie jest: czy bluza ma być ze sklepu galaeriakoloru.pl czy może być z innego, też sportowa, markowa?
I tutaj właśnie trochę świetlica nie pomyślała. Mogli ustalić przecież górną granicę cenową prezentu, bo przecież taka bluza Nike czy Cropp to nie mały grosz i nie każdego będzie stać by wyjąć z portfela (skad inąd) dla obcego dzieciaka parędziesiąt zł. Zabawki jeszcze ok, ale niektóre zachcianki dzieci już nie są takie tanie...
Wiem. Mnie też to trochę "razi" bo przegladałam tą stronę i ciuchy są tam drogie.
Dopytam Agaty wszystkiego.
Hm, ale Agata napisala przeciez, ze na te drozsze rzeczy (spodnie, bluzy) zrzucac sie po kilka osob ! Kazde dziecko napisalo czego pragnie.
No niby tak, to jest lista marzeń tych dzieci. Wiadomo jedno marzy o super bluzie a inne o aucie czy klockach.

edit:
Więc tak:
Lagunko chłopiec nr 27 jest już wybrany.
W piątek będę miałą nową listę z autualnymi numerkami dziećmi, bo dziś jest zebranie w jakiejś podstawówce która zobowiązała się też pomóc i musimy poczekać co tamci rodzice wybiorą. Co do perfum...jeszcze nie wiem, jak tylko się dowiemy to dam znać.

A z ciuchami to jest tak - to są faktycznie te konkretne bluzy które dzieci chciałyby dostać. Podejrzewam, że wybrali ten sklep bo jedno dziecko stamtąd chciało i poszło lawinowo🙂 Agacie zależy aby spełnić marzenia dzieci, więc liczy na to że złoży się na te droższe rzeczy kilka osób. Zobaczymy. Jest jeszcze czas.
Może na tym zebraniu rodziców w szkole (nie wiem której) coś wykombinują.
Czy lista na chwilę obecną jest zaktualizowana? Zapytaj o DER 94 i 95 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się