A powiedzcie, jaka temperatura panuje na hali? W sobotę na pewno będzie już zagrzane przez ludzi i konie, ale nastawiać się na chodzenie w sweterku czy jednak kurtce? 👀
A powiedzcie, jaka temperatura panuje na hali? W sobotę na pewno będzie już zagrzane przez ludzi i konie, ale nastawiać się na chodzenie w sweterku czy jednak kurtce? 👀
dziewczyny mam pytanko, jeśli było to przepraszam :kwiatek: pierwszy raz zaglądam do tego wątku a być może będę miała możliwość pojawienia się pierwszy raz na takiej imprezie - czy można wchodzić z aparatem fotograficznym czy trzeba mieć na to jakieś specjalne pozwolenie czy przepustki? z góry dzięki 🙂
Nie trzeba mieć żadnej przepustki. Jeśli pracujesz na zlecenie redakcji otrzymujesz tzw. akredytację, która uprawnia Cię m.in. do wchodzenia tam gdzie przeciętnemu widzowi nie wolno.
będę w piątek po 18 🙂 jakby ktoś chciał się spotkać/poznać to będę obok wysokiego, kudłatego chłopaka (sama ginę w tłumie, dobrze miec ze sobą jakąs charakterystyczną... osobę :hihi🙂
W ostatniej chwili zdecydowałam się przyjechać. Będę miała związane długie włosy, a na sobie czarne spodnie i forumową koszulkę - zapraszam do zagadywania 🙂
Ja od.srody juz na stanowisku 🙂 Organizacyjnie bardzo fajnie to wyglada, ale szkoda, ze ciagle tylko.skoki i skoki :/ Jakby co, to mam czerwona wstazke i koszulke cavaliady.