sotniax jakoś ta radość przygasa jak się widzi tą godzinę nie? 😁
tym bardziej jak sie ma w perspektywie 40 minut za kierownicą o 5 rano z zapałkami na powiekach bo to dla mnie nie ludzka pora 😀 jeszcze jakby z kimś jechać to ok, zawsze rozmowa troche by rozbudziła, ale tak.. mam nadzieje ze dojade w całości 🍴
Dziewczyny, ja w Wawie mialam tak, ze wracalam do miejsc noclegowych o godzinie 23-24, a o 4 rano lecialam do metra, zeby zdazyc na 6 na Torwar. Takze rozumiem Wasz bol :P Z reszta ja tez teraz mam na I zmiany, ale za to ze stancji na targi jade mpkiem 15min 🙂
Gdyby ktoś spoza Lublina szukał noclegu i ma pierwsze zmiany w piatek, sobotę i niedziele to mogę przygarnąć dwie osoby, tzn jedno łóżko wolne, ale dwie osoby się zmieszczą na nim :P
Zapewniam dostęp do internetu, wyżywienie i atrakcje w postaci wyjazdu w piątek wieczorem na potęgę skoku 😁
ja też załapałam się na parkur 14-23, piątek- niedziela 🙂 jak myślicie, w którym tygodniu będzie spotkanie organizacyjne? jak to bywało na wcześniejszych cavaliadach ?
sotniax dostałam się, ale przekima mnie kumpel, więc nie musisz poświęcać bliskich ci osób na mord 😀 przydzielili mnie do parkuru, w czwartek jestem od 15 do 22, a w piątek-sobotę-niedzielę od rana do 15. 😀
sotniax dostałam się, ale przekima mnie kumpel, więc nie musisz poświęcać bliskich ci osób na mord 😀 przydzielili mnie do parkuru, w czwartek jestem od 15 do 22, a w piątek-sobotę-niedzielę od rana do 15. 😀
Chyba nic o tym nie pisali, albo nie pamiętam. W Wawie był jeden posiłek dziennie. Bardzo mizerny, więc i tak każdy miał coś swojego. Poczekajmy na kolejne maile i spotkanie organizacyjne 🙂
słuchajcie, jak bedzie z wejsciem na halę? od której wpuszczają? bo nie wiem ile mam mieć czasu w zapasie i o której wyjechać z domciu? ile bedzie wejść na halę, gdzie stanąć by się dostać blisko bandy i coś pofocić? pomoże jakaś dobra dusza?
Pytanie do tych co juz byli wolontariuszami. Czy w ubiegłych edycjach było jakieś miejsce gdzie bezpiecznie można było zostawić np. aparat, telefon, pieniadze ? Żeby nie biegac z tym po parkurze :-)