ja wysłałam w zasadzie takie byle jakie, Katarzyno jako że Ty już byłaś n wolontariacie to ma być legitymacyjne czy wystarczy po prostu żeby twarz była dobrze widoczna??
ja tu w ogóle na forum tak przypadkiem, szukam info na temat wolontariatu, bo też dzisiaj rano się zarejestrowałam 💃 ale przeczytałam cały wątek i coś tam wiem. interesują mnie tylko te regionalki jeszcze. macie jakieś głębsze informacje na ten temat?
Hipologia, co do ZR - trzeba śledzić stronę LZJotu, a że jest aktualizowana na bieżąco, nie ma co się spinać 😉 Ja słyszałam, że mają być parkury szkoleniowe, a drugiego dnia ZR, albo jedna z tych opcji. Każdy może wziąć udział. Na resztę info trzeba czekaaaaaać.
Jasnowata no właśnie mam na drugiej karcie otwarte kalendarium LZJu i właśnie dzień wcześniej ma być otwarty trening. no nic, dzięki za info. będę się starać szukać coś na bieżąco.
Ciekawe tylko co biorą pod uwagę przy rekrutacji.. Mam nadzieje że dyspozycyjność 24h na dobę, własny samochód, więc problem dojazdu z głowy, i troche doświadczenia coś da 🏇
sotniax, zarówno na stronie, jak i na zgłoszeniu było napisane co między innymi biorą pod uwagę 😉 HIpologia, no pewnie chodzi o to, że będzie wspólny nocleg. 😉 Bardzo fajna sprawa! Jestem pewna, że sporo osób (w tym ja 😉 ) w ankietach ewaluacyjnych wpisywało uwagę na temat braku noclegu dla wolontariatu. To jest bardzo duży +, bo np. ja w Warszawie musiałam na cito szukać sobie miejsca na jedną noc, bo koleżanka, z którą się umawiałam mogła mnie tylko raz przekimać. Szczęśliwie poratowała mnie forumowa Dzionka :kwiatek: A o koszta zapytaj organizatorów 🙂 Albo szukaj za free kawałka podłogi wśród Lublinian 😉
Jasnowata ja to jeszcze nie wiem, jak mi się życie potoczy. myślisz, że ewentualnie w późniejszym terminie będzie się można "dopisać" do wspólnego noclegu? bo w formularzu nie zaznaczyłam 🤔 a jak nikt z lubelskich znajomych mnie nie przekima, to jeszcze zostaje dworzec PKP niedaleko w sumie 🤣
A wiecie może czy będą jakieś pokazy między konkursami ? Jak w innych Cavaliadach, takie dla typowej rozrywki, dla publiczności. Czy tylko czyste zawody ?
Jasnowata ja to jeszcze nie wiem, jak mi się życie potoczy. myślisz, że ewentualnie w późniejszym terminie będzie się można "dopisać" do wspólnego noclegu? bo w formularzu nie zaznaczyłam 🤔 a jak nikt z lubelskich znajomych mnie nie przekima, to jeszcze zostaje dworzec PKP niedaleko w sumie 🤣
Hipologia gdyby się tak zdażyło że miałybyśmy wspólne dyżury to możesz się i u mnie zatrzymać 😉 ale to tylko w sytuacji gdybyśmy trafiły na siebie, bo inaczej by nie było bardzo jak bo ja kawałeczek od Lublina.