Forum konie »

Cavaliada Lublin- wszystko o

Wiadomo coś na temat formy zapisów na wolontariat ?
Będzie to przez internet czy osobiscie ?
Jeśli tak jak zwykle, a pewnie tak, to internetowo są zgłoszenia. Śledźcie stronę Cavaliady.
Ale fajnie że coś się ruszyło 😀 Szkoda tylko ze wolontariat od lat 16 . Trzeba zacząć oszczędzać  🤣
Program wolontariatu zostanie ogłoszony po Nowym Roku 🙂

Informacja z głównego źródła  😉
A ktoś się wybiera na regionalne dzień prze?d
Ja, o ile będzie z czym się pokazywać 😉
.
Mnie korci, żeby wystartować, żeby pojeździć po takiej hali, podłożu, bo to pewnie jedyna okazja. Aleee to skoki nooooo :-((((( Niby mogłabym, kucyk przygotowany, ale jakoś, no nie wiem, duma (???) mi nie pozwala?
.
Jasnowata raz się żyje :P
Ja to bym chętniej popatrzyła jak mój kucyk kłusy wyciąga na takim podłożu, zamiast patrzeć jak wysoko potrafi się odbijać 😉 Ehh, no pomyślimy, jak mi przejdzie foch za brak uj, to może się zgłoszę 😉
Czy tymi zawodami zajmuje się Cavaliada w jakiś sposób, czy tylko LZJ? Jeśli to pierwsze, to faktycznie przydałoby się kogoś lub coś okraść 😁. Mam nadzieję, że wpisowe itp. będą typowo lubelskie.
Nie jestem pewna na 100% kto się tym zajmuje, ale wpisowe ma być znośne, tylko ciekawe ile za boks sobie policzą.
Jeśli to będą jednodniowe, to bez boksu sobie można poradzić. Na pewno mnie już nic nie zszokuje tak jak ceny za boks kilka lat temu na regionalkach (koniecznie dwudniowych) w Janowie Podlaskim 😁.
Zgłoszenia do Wolontariatu będą od 8.01 na stronie cavaliada-lublin.pl
Jest artykuł o wolontariacie na śk http://swiatkoni.pl/news-display/5175.html 😉
.
Boks kosztował 100 zł. Jak na ten biedny (zwłaszcza jeździecko) region, to dość sporo. No i wszyscy olali te zawody, zwłaszcza, że wpisowe też najtańsze nie było.
100zł, to jak dla mnie normalna cena za dwudniówki.
No niestety, ale nie da się, po prostu nie da się zorganizować fajnych zawodów na poziomie z wpisowym wynoszącym 20zł, a tego nasz lubelksi światek chyba oczekuje. Przepraszam za tą dygresję, ale podczas próby zorganizowania ujeżdżeniówek w Famaguście zobaczyłam ile naprawdę kosztuje cała organizacja i zupełnie inaczej patrzę na ceny udziału.
Za dwudniówki niedużo, ale za wstawienie konia na chwilę też tyle się płaciło, plus jakieś 70 zł (organizacyjne + wpisowe) żeby wystartować w LL i można było jechać 😎 😉. Ale to taka dygresja.
Masz rację, dobra organizacja musi kosztować. Ja poczekam na propozycje tych zawodów i zobaczę czy w ogóle warto się nad nimi zastanawiać. W każdym razie chętnie bym pośmigała po tej hali 🏇
.
My z rumakiem lub rumakami pociskamy na bank regionalki  🙂
a ja pociskam się lansować w loży vip 🙂😉), mam tylko nadzieję, że bedzie ciepło ;p
Vanilka, co to za podłoże? Piasek kwarcowy?  👀 i gdzie to było?  👀
.
Gajowa, no nie! Ja też tak chcę! 😀
Ankers- ceny myślę, że będą podobne jak na wszystkich regionalkach. Mam nadzieję, że nie wywindują cen ze względu na to, że tydz. później będzie tam Cavaliada 🙂  W sumie w Aro za jednodniowe potrafię zapłacić 300zł, to tu mnie chyba nic nie zdziwi  😵
My też się wybierzemy z końmi jak podłoże w domu pozwoli i kasa po konsultacjach u trenera 🙁 ciekawe tylko czy frekwencja dopisze i zawody się odbędą 🙂
ciekawe tylko czy frekwencja dopisze i zawody się odbędą 🙂

Tym się raczej nie ma co martwić 🙂 To skokówki są, a myślę, że każdy zechce poczuć się jak gwiazda i wystartować w takich warunkach 😉
Masz rację Jasnowata, sama chciałabym się tak poczuć  😁 Niestety hali brak, skoków brak już od miesiąca. Termin jest fajny, bo niedziela zaraz po feriach, można je wykorzystać na przygotowania  😀iabeł:
Ja może się wybiore to jednak niezapomniane przeżycie 🏇  Jest jeszcze czas na przygotowania 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się